January 17Jan 17 7 hours ago, Serena said:Osim majice koja je prelepa i bas mu je čučnula meni se svideo i ovaj deoOsim majice, gaće su mu užasne i ne znam ko ga je naterao da ih obuče! Vide se na snimku ceremonije otvaranja, kada mu je Federer prišao da ga zagrli. I Barbara mu se smejala. Evo i snimka sa Agasijem.
January 17Jan 17 1 hour ago, Ras said:Osim majice, gaće su mu užasne i ne znam ko ga je naterao da ih obuče! Vide se na snimku ceremonije otvaranja, kada mu je Federer prišao da ga zagrli. I Barbara mu se smejala. Evo i snimka sa Agasijem.On je toliko zgodan da mu sve lepo stoji cak i neboplava, plasticna trenerka sa sismis rukavima 😂 a Barbara, ona je jedna ljubomorna zloca i zato ga zeza
January 18Jan 18 Eh ocekivao sam puno gore. Olga se bas pati sa Venus. Valjda ce prelomiti u trecem iako je sad najopasniji rezultat u drugom.
January 18Jan 18 Srećom je Olga prevazišla strahove i vezala šest gemova.Bravo Olga, tako se bori protiv strahova. Za primer. Edited January 18Jan 18 by Milošica
January 19Jan 19 Medjed osvetlao obraz, ostali no comnentgornja polovina kostura sve cemernija ...Oze predade. ne bi mu bilo prvi put da potone posle dobre sezone.Cilic kao u najboljim danima. peglace i on sa 40 bez problema ....e aj sa se pomerite,goat steps on the court