Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1 za 100, 7 za 25 - Kljako rides again AO ‘26

Featured Replies

Jebi ga, nema se vise goriva za dva meca u paketu protiv ovakva dva protivnika, Zverev zajebao stvar u polufinalu.lolol

Cestitke Alkarazu, bilo je jasno jos kad se pojavio da ce biti zemljotres u svetskom tenisu i on to polako ostvaruje. U svakom slucaju je uzbudljiviji igrac i igra zanimljiviji tenis od Sinera, bice interesantno gledati kako se razvija taj rivalitet.

Novak je u polufinalu sebi dokazao neke stvari i takodje ce biti zanimljivo gledati koliko ce ono polufinale odrediti njegovu strategiju i motivaciju na sledecim Grand Slam turnirima. Pobedjivao je obojicu najboljih igraca na svetu u njihovom prajmu, sledeci zadatak je da ih pobedi back-to-back ako hoce da uzme i taj 25. na koji se nameracio.

• Replies 1.1k
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

• Žensko finale: Kazahstan vs Belorusija Muško finale: Srbija:Španija Nijedna zemlja nije priznala Kosovo

• jebali vas i lebron i džordan u vr gujsce

Posted Images

Moze Alkaraz da ode da igra fudbal ako je taletovan, jos uvek ima vremena a tamo svi vole fudbal, i ostavi tenis i slemove

14 minutes ago, gone fishing said:

penzijaaaaaa

13 poraz novaxa u finalima, napravio je tenisku legendu od alkatraza, koji sa nepune 23 godine ima već 7 gs titula, godinu stariji djokovid je 2011 na ovom turniru slavio tek 2 svoju gs titulu. Sada samo ozbiljna povreda može da zaustavi španca da obori sve rekorde i postane koza....

Jel propao?

Mogao je i Novak na basket pa nije.

@villiem

Edited by Valk

Novak je mogao i Filološki da upiše

Ovo se nisam nado.

iuuiyuiygi.JPG

Mislio sam da Novak čuva snagu da ga uvuče u močvaru gde bi ga na iskustvo dobio, ali snage nije ni bilo, jbg...otišle noge skroz, onaj izbačaj od 3 metra iz forhenda u poslednjem gemu je pokazao to. Jbg, šta da se radi, svaka čast obojici, idemo dalje.

@gone fishing polako sa tim rekordima, svašta može da se desi...neka lepa senjorita, povreda, odsustvo motivacije, neki novi igrač...nije to baš tek tako.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

6 minutes ago, Milošica said:

Novak je mogao i Filološki da upiše

Moze da predaje komotno na nekoliko katedri..

Zamalo da prespavam ,odgledao poslednja 4 seta,od nervoze nisam mogao da zaspim i uzeo pilule za lilule zbog kojih sa preliluvao

Gotovim Alkatraza legendica ,moj omiljeni Španac pored doktora koji je izlečio pankreas

Ali polako desiće se i njemu ,pičke,povrede,Korona,korida...gde su 24

Stefan Djokovic za jedno 7-8 godina krece da tuce Alkarasa i postaje mu nepremostiva prepreka do 24. gren slema.

1 minute ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Ovo se nisam nado.

iuuiyuiygi.JPG

Mislio sam da Novak čuva snagu da ga uvuče u močvaru gde bi ga na iskustvo dobio, ali snage nije ni bilo, jbg...otišle noge skroz, onaj izbačaj od 3 metra iz forhenda u poslednjem gemu je pokazao to. Jbg, šta da se radi, svaka čast obojici, idemo dalje.

Brt gde da čuva energiju?

Pogledaj Nadala i njega... Rafa mi izgleda baš bolesno, iskreno se nadam da nije.

Nema tu rezervoara niti mogućnosti za brz oporavak, Novak je biološki glitch u savremenom sportu.

21 minutes ago, harper lee said:

Pobedjivao je obojicu najboljih igraca na svetu u njihovom prajmu, sledeci zadatak je da ih pobedi back-to-back ako hoce da uzme i taj 25. na koji se nameracio.

Možda i neće morati, može da se desi i neko iznenađenje pa jedan od njih ispadne ranije...dešavalo se ranije. Problem je što i Novak nema više toliko vremena, možda još 5-6 slemova bude konkurentan. Mada, ludak je to, nikad se ne zna sa njim.

@Zaboravan u drugom i trećem setu, delovalo mi je da mu je to taktika. Ali zajebao sam se, Karlos je danas bio previše dobar a Novaku je falio još jedan dan odmora...šta da se radi.

11 minutes ago, Fakundo Sava said:

Zamalo da prespavam ,odgledao poslednja 4 seta

nisi puno propustio

1 minute ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Možda i neće morati, može da se desi i neko iznenađenje pa jedan od njih ispadne ranije...dešavalo se ranije. Problem je što i Novak nema više toliko vremena, možda još 5-6 slemova bude konkurentan. Mada, ludak je to, nikad se ne zna sa njim.

Uvek moze ali male su sanse, ovi ostali igraci su izgleda malo navukli kompleks i ni sami vise ne veruju da mogu da ih dobiju.

6 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

@Zaboravan u drugom i trećem setu, delovalo mi je da mu je to taktika. Ali zajebao sam se, Karlos je danas bio previše dobar a Novaku je falio još jedan dan odmora...šta da se radi.

Mogu sloziti stvari pa da bude 25. ali Novaku se prirodno sužavaju opcije za razne taktike.

Tj neprirodno, jer dolazak u finale GS je već wtf.

Čovek je već toliko digao lestvicu da je teško razumeti.

7 minutes ago, harper lee said:

Uvek moze ali male su sanse, ovi ostali igraci su izgleda malo navukli kompleks i ni sami vise ne veruju da mogu da ih dobiju.

Novak je u fazi karijere kada mu je potrebno da igra samo sa jednim od njih, posebno na RG i Vimbldonu. RG traži izdržljivost, Vimbldon brzinu, on više nema ni jedno ni drugo na elitnom nivou, u smislu da pobedi ovu dvojicu bek tu bek. US Open mi je otvorena priča...ako malo uspore podlogu svašta može da se desi, a taj slem je ionako pun iznenađenja jer je na kraju sezone. Ako se ovaj naš sačuva do njega a ostali crknu na američkim mastersima, ne bih se iznenadio da i tamo napravi nešto slično ovome.