February 1Feb 1 Jebi ga, nema se vise goriva za dva meca u paketu protiv ovakva dva protivnika, Zverev zajebao stvar u polufinalu.Cestitke Alkarazu, bilo je jasno jos kad se pojavio da ce biti zemljotres u svetskom tenisu i on to polako ostvaruje. U svakom slucaju je uzbudljiviji igrac i igra zanimljiviji tenis od Sinera, bice interesantno gledati kako se razvija taj rivalitet.Novak je u polufinalu sebi dokazao neke stvari i takodje ce biti zanimljivo gledati koliko ce ono polufinale odrediti njegovu strategiju i motivaciju na sledecim Grand Slam turnirima. Pobedjivao je obojicu najboljih igraca na svetu u njihovom prajmu, sledeci zadatak je da ih pobedi back-to-back ako hoce da uzme i taj 25. na koji se nameracio.
February 1Feb 1 Moze Alkaraz da ode da igra fudbal ako je taletovan, jos uvek ima vremena a tamo svi vole fudbal, i ostavi tenis i slemove
February 1Feb 1 14 minutes ago, gone fishing said:penzijaaaaaa13 poraz novaxa u finalima, napravio je tenisku legendu od alkatraza, koji sa nepune 23 godine ima već 7 gs titula, godinu stariji djokovid je 2011 na ovom turniru slavio tek 2 svoju gs titulu. Sada samo ozbiljna povreda može da zaustavi španca da obori sve rekorde i postane koza....Jel propao?
February 1Feb 1 Ovo se nisam nado.Mislio sam da Novak čuva snagu da ga uvuče u močvaru gde bi ga na iskustvo dobio, ali snage nije ni bilo, jbg...otišle noge skroz, onaj izbačaj od 3 metra iz forhenda u poslednjem gemu je pokazao to. Jbg, šta da se radi, svaka čast obojici, idemo dalje.@gone fishing polako sa tim rekordima, svašta može da se desi...neka lepa senjorita, povreda, odsustvo motivacije, neki novi igrač...nije to baš tek tako. Edited February 1Feb 1 by Rudolf Pingvinoglu
February 1Feb 1 6 minutes ago, Milošica said:Novak je mogao i Filološki da upišeMoze da predaje komotno na nekoliko katedri..
February 1Feb 1 Zamalo da prespavam ,odgledao poslednja 4 seta,od nervoze nisam mogao da zaspim i uzeo pilule za lilule zbog kojih sa preliluvaoGotovim Alkatraza legendica ,moj omiljeni Španac pored doktora koji je izlečio pankreasAli polako desiće se i njemu ,pičke,povrede,Korona,korida...gde su 24
February 1Feb 1 Stefan Djokovic za jedno 7-8 godina krece da tuce Alkarasa i postaje mu nepremostiva prepreka do 24. gren slema.
February 1Feb 1 1 minute ago, Rudolf Pingvinoglu said:Ovo se nisam nado.Mislio sam da Novak čuva snagu da ga uvuče u močvaru gde bi ga na iskustvo dobio, ali snage nije ni bilo, jbg...otišle noge skroz, onaj izbačaj od 3 metra iz forhenda u poslednjem gemu je pokazao to. Jbg, šta da se radi, svaka čast obojici, idemo dalje.Brt gde da čuva energiju?Pogledaj Nadala i njega... Rafa mi izgleda baš bolesno, iskreno se nadam da nije.Nema tu rezervoara niti mogućnosti za brz oporavak, Novak je biološki glitch u savremenom™ sportu.
February 1Feb 1 21 minutes ago, harper lee said:Pobedjivao je obojicu najboljih igraca na svetu u njihovom prajmu, sledeci zadatak je da ih pobedi back-to-back ako hoce da uzme i taj 25. na koji se nameracio.Možda i neće morati, može da se desi i neko iznenađenje pa jedan od njih ispadne ranije...dešavalo se ranije. Problem je što i Novak nema više toliko vremena, možda još 5-6 slemova bude konkurentan. Mada, ludak je to, nikad se ne zna sa njim.@Zaboravan u drugom i trećem setu, delovalo mi je da mu je to taktika. Ali zajebao sam se, Karlos je danas bio previše dobar a Novaku je falio još jedan dan odmora...šta da se radi. Edited February 1Feb 1 by Rudolf Pingvinoglu
February 1Feb 1 11 minutes ago, Fakundo Sava said:Zamalo da prespavam ,odgledao poslednja 4 setanisi puno propustio
February 1Feb 1 1 minute ago, Rudolf Pingvinoglu said:Možda i neće morati, može da se desi i neko iznenađenje pa jedan od njih ispadne ranije...dešavalo se ranije. Problem je što i Novak nema više toliko vremena, možda još 5-6 slemova bude konkurentan. Mada, ludak je to, nikad se ne zna sa njim.Uvek moze ali male su sanse, ovi ostali igraci su izgleda malo navukli kompleks i ni sami vise ne veruju da mogu da ih dobiju.
February 1Feb 1 6 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Možda i neće morati, može da se desi i neko iznenađenje pa jedan od njih ispadne ranije...dešavalo se ranije. Problem je što i Novak nema više toliko vremena, možda još 5-6 slemova bude konkurentan. Mada, ludak je to, nikad se ne zna sa njim.@Zaboravan u drugom i trećem setu, delovalo mi je da mu je to taktika. Ali zajebao sam se, Karlos je danas bio previše dobar a Novaku je falio još jedan dan odmora...šta da se radi.Mogu sloziti stvari pa da bude 25. ali Novaku se prirodno sužavaju opcije za razne taktike.Tj neprirodno, jer dolazak u finale GS je već wtf.Čovek je već toliko digao lestvicu™ da je teško razumeti.
February 1Feb 1 7 minutes ago, harper lee said:Uvek moze ali male su sanse, ovi ostali igraci su izgleda malo navukli kompleks i ni sami vise ne veruju da mogu da ih dobiju.Novak je u fazi karijere kada mu je potrebno da igra samo sa jednim od njih, posebno na RG i Vimbldonu. RG traži izdržljivost, Vimbldon brzinu, on više nema ni jedno ni drugo na elitnom nivou, u smislu da pobedi ovu dvojicu bek tu bek. US Open mi je otvorena priča...ako malo uspore podlogu svašta može da se desi, a taj slem je ionako pun iznenađenja jer je na kraju sezone. Ako se ovaj naš sačuva do njega a ostali crknu na američkim mastersima, ne bih se iznenadio da i tamo napravi nešto slično ovome. Edited February 1Feb 1 by Rudolf Pingvinoglu