February 1Feb 1 Just now, Tsai said:steta , mislim da bi imao mentalnu prednost u tajbrejkuJa mislim da bi i tb izgubio.
February 1Feb 1 Sve cestitke Alkarazu, ako se ne varam najmladji osvajac tzv. career grand slam-a.Ko zna koje ce sve rekorde jos oboriti do kraja karijere.
February 1Feb 1 Steta bas, imam osecaj da bi isterao egal i peti set, sto bi bilo cudo nakon polufinala
February 1Feb 1 On 30. 1. 2026. at 14:11, Midžeta said:Uzmi Karlitose down under tituluuuu, tituluuuuKako znam znanje Dis džouk bre asajd, Đoxon pokidao turnir, Karlos takođe, meni je bas simpa klinja i fenomenalno igra tako da sve u svemu super finale
February 1Feb 1 penzijaaaaaa13 poraz novaxa u finalima, napravio je tenisku legendu od alkatraza, koji sa nepune 23 godine ima već 7 gs titula, godinu stariji djokovid je 2011 na ovom turniru slavio tek 2 svoju gs titulu. Sada samo ozbiljna povreda može da zaustavi španca da obori sve rekorde i postane koza....
February 1Feb 1 Ništa nije zapisano u kamenu.Daleko je od 7 do 24.Bravo Nole. Super je ovo rezultat.Istrošio se u SF, verovatno više mentalno, posle došao antiklimaks.
February 1Feb 1 7 minutes ago, gone fishing said:penzijaaaaaa13 poraz novaxa u finalima, napravio je tenisku legendu od alkatraza, koji sa nepune 23 godine ima već 7 gs titula, godinu stariji djokovid je 2011 na ovom turniru slavio tek 2 svoju gs titulu. Sada samo ozbiljna povreda može da zaustavi španca da obori sve rekorde i postane koza....Polako. Djokovic se borio protiv Nadala, Federera, Murraya u njihovim prajmovima, dok Alcaraz ima prime Sinnera i Djokovica koji je bio 36+ u svim njihovim GS mecevima. Kad bi Alcaraz imao 7GS u konkurenciji Big4? Mozda sa 30 godina. Ako ga Sinner/povreda ne zaustavi, mali hoce poobarati vecinu rekorda. To izgleda tako sada.