February 1Feb 1 22 minutes ago, kralj said:Strepnja > NadaBaš pušta bez reakcije. Sad bi mu legao Vajda da mu se najebe milosne i da se trgne malo.Leglo bi mu da je 10 godina mladji, ali takav eliksir jos ne nadjosmo.A da je 10 godina mladji, ovo bi bio 1 plitak potok. Edited February 1Feb 1 by G. L.
February 1Feb 1 2 minutes ago, FPLS said:Jbg, za jedan set je imao snage. Joj kad bi mu neko proturio telefon na pauzi između gemova da pročita šta pišete pa da se razbesni i zainati.
February 1Feb 1 Šta je sa našim kljakom?Nema više snage, jel staračka nemoć ?Odavno već ne gledam Novakove mečeve,moji živci više nisu za to.Ali šta god uradi ovde, heroj je.
February 1Feb 1 4 minutes ago, FPLS said:Jbg, za jedan set je imao snage. Makar je lepo bilo videti koliko bi nemoćan bio Alkaraz protiv prajm Novaka.Ruku na srce Alkaraz iz prvog seta bi izgubio rutinski od Alkaraza iz ostatka meča.
February 1Feb 1 4 minutes ago, Tsai said:mogo bi alkaraz malo da pocne da razmislja o tome kako mu samo AO fali za sva 4Ja da sam Nole, ne bih mu dao, za inat...