January 28Jan 28 Nikako da mi sine u čemu je fora sa tim jednim setom, a sve mi glupo da pitam jer ću garant ostati u najmanju ruku unimpressed.
January 28Jan 28 Author 6 minutes ago, kralj said:Nikako da mi sine u čemu je fora sa tim jednim setom, a sve mi glupo da pitam jer ću garant ostati u najmanju ruku unimpressed. nije mu uzeo vec 100 godina
January 28Jan 28 Uzeo je 11 gemova, sto je skoro dva seta, ne vidim problem? Edited January 28Jan 28 by JohnnyD
January 28Jan 28 3 minutes ago, Serena said:Ovi resiili da ga naljute Na Mozzartbetu 10 kvota za Novaka. Ladno mi dodje da uplatim jednu crvenu cisto da zna da se molimo za njega protiv drogosa.
January 28Jan 28 Dodje i meni da uplatim jednu ali ne crvenu i ne domacu ali ipak ne, zarekao sam se i postujemA i ako cemo realno, sanse su mu takve kakve su i kvote otprilike, ne moze se protiv godina
January 28Jan 28 Samo neka ga potcenjuju Bajo moj, naučno je dokazano da je Nole u polufinalima i finalima AO potpuno drugačiji igrač! Nije naučno dokazano... Edited January 28Jan 28 by Rudolf Pingvinoglu
January 28Jan 28 10 minutes ago, Zli Gli said:Dodje i meni da uplatim jednu ali ne crvenu i ne domacu ali ipak ne, zarekao sam se i postujemA i ako cemo realno, sanse su mu takve kakve su i kvote otprilike, ne moze se protiv godinaMa kakav Siner...Čiča će da bude u fazonu dođi čiči da ti čiča renda batak, biće to epik. Al nemoj da se kladiš, jbg.
January 28Jan 28 1 hour ago, Shan Jan said:Na Mozzartbetu 10 kvota za Novaka. Ladno mi dodje da uplatim jednu crvenu cisto da zna da se molimo za njega protiv drogosa.jel se racuna tih 10 ako mu se preda mec?
January 28Jan 28 Racuna se ako se odigra bar jedan set, samo u slucaju predaje u prvom setu je kvota 1
January 28Jan 28 Musetija sam se mozda i najvise "plasio", jer ga je Djokovic dobio 6 puta za redom, ukupno je bilo 9:1 do sada u medjusobnim, a ipak se radi o mladom igracu iz Top 5, i po verovatnoci bilo je neminovno da vodenica jednom krene i na njegovu stranu, jer Djokovic ain't getting younger. To je bilo sada u nezgodnom momentu jer je u pitanju slem, i dobro je sto se ovako zavrsilo a Italijanu zelim brz oporavak. On nije lik koji ce se docepati slemova i slemova, ali jeste jedan od onih koji moze da prcne ovu dvojicu sa vremena na vreme, jos malo mentalno da stasa.
January 28Jan 28 Ide Nole do kraja na krilima predaja protivnika, da mu se vrati za sve predaje kad je tek počinjao, i da na taj način kruniše karijeru
January 28Jan 28 E da, zaboravih da kazem, ovo je pickin dim od "srece" za Novaka, u odnosu na to sta su mu radili u karijeri, jedan US open opljackan od strane panicne babuskare, i jos jedan potencijalni slem zbog "nacista" down under. Edited January 28Jan 28 by JohnnyD
January 28Jan 28 Bukvalno, kao da je Novak grebator neki.Je l' vam nije glupo, btw, da ga nazivate dedom i matorcem? Kad već kljakom nije bilo...