January 30Jan 30 Nema Djokovic nikakve sanse da dobije Sinnera, sem povrede doticnog. A mozda je tako i bolje, jer ako Sinner ne bude obuzdao Alcaraza - ode Čaki na 20+ GSa do 30. rodjendana. Gledao sam prva dva seta Alcaraza protiv Zvereva i ne svidja mi se koliko je jezivo dobar - kako u kljucnim momentima, tako i generalno. Toliko je veliki jaz izmedju broja 1/2 i broja 3, da je muski Tour postao negledljiv, sem finala.
January 30Jan 30 Ukljucih taman kad se Alkaraz povredio..Utisak za sada pogledanog - Ovoj nasoj ribi sudiji splasli fileri kojima se unakazila
January 30Jan 30 1 minute ago, Filozof manijak said:Pa jel sad lepša il' ružnija?O gustibusima necemo ovde..i je ovako rano..i ne pre seste rakije
January 30Jan 30 5 hours ago, Tsai said:U meni se bore dva vuka. Jedan je ubedjen da ce sutra Nole pokupiti sve zajedno 7 gemova, a drugi da ce izvuci Federer finale Vimbldona 2019. partiju za krajJa imam bas los predosecaj da ce se ponoviti taj mec ali sa Novakom u ulozi Feda Kao sto je Novak Feda lomio mentalno tako sad zuco lomi njega. Skupljac sena je izgubio strah od dede i zeli da mu oduzime i kosu. Nema vise kosi tata kosim ja...Jedino neko Dimitrovanje da se desi ali to stvarno ne mogu da prizeljkujem.Sta se desava sa šiškom? Hoce li da padne Muzetiranje
January 30Jan 30 6 hours ago, Tsai said:U meni se bore dva vuka. Jedan je ubedjen da ce sutra Nole pokupiti sve zajedno 7 gemova, a drugi da ce izvuci Federer finale Vimbldona 2019. partiju za krajBranković i Drašković.Edit. I opet su zajebali raspored na ovom turniru, pa grčevi su bili predviđeni za ono drugo SF Edited January 30Jan 30 by Ras
January 30Jan 30 ajde Zveki, pokazi zasto si najveci luzer na turu i useri mec protiv rivala koji ćopa po terenu ...
January 30Jan 30 Crno vreme doslo kad navijamo za Zvereva ali dobroIdemo svileni, evo brejka na startu