January 29Jan 29 Ne vredi... Pre će Billsi uzeti SuperBowl nego Pegula slem. A baš sam navijao za nju.
January 29Jan 29 Pegula je jako cool lik po svemu sto sam ja uspeo da vidim o njoj. Nazalost postoji veliki broj ljudi koji misli da ako ti je tata bilioner je trivijalno biti top 10 u zenskom tenisu.
January 29Jan 29 5 minutes ago, bags said:Pegula je jako cool lik po svemu sto sam ja uspeo da vidim o njoj.Nazalost postoji veliki broj ljudi koji misli da ako ti je tata bilioner je trivijalno biti top 10 u zenskom tenisu. Ajmo još jedan krug: nije ni da odmaže Edited January 29Jan 29 by mlatko
January 29Jan 29 1 hour ago, mlatko said:Ajmo još jedan krug: nije ni da odmaže 98 u prvih 100 nema oca bilionera. Od svih kcerki bilionera samo su 2 u top 100. QED Definitivno odmaze.
January 29Jan 29 Ovaj snimak Kokiške kako razbija reket sa spanskim komentatorom me slayDale, dale.....pobresitaaaaaaa ufff
January 29Jan 29 33 minutes ago, bags said:98 u prvih 100 nema oca bilionera. Od svih kcerki bilionera samo su 2 u top 100. QEDDefinitivno odmaze.Koliko ima ćerki bilionera a koliko devojčica bi bilo sposobno da treniraju/putuju i igraju kompetitivno ako bi imali iste uslove? Hipotetički više pomaže nego šteti Edited January 29Jan 29 by mlatko
January 29Jan 29 5 hours ago, bags said:98 u prvih 100 nema oca bilionera. Od svih kcerki bilionera samo su 2 u top 100. QEDDefinitivno odmaze.Razmisli ponovo za domaci . Ovo je na ovom malom uzorku ocigledna indicija za suprotno.Bilionera (preciznije na srpskom milijardera) imas reda velicine nekoliko hiljada u svetu celom (pa na to da imaju cerku), 2/100 je 2% . Edited January 29Jan 29 by Sandradjer
January 29Jan 29 Jel to do mene što se svaki put zakikoćem kad pročitam - Pegula?Mlogo mi smešno njeno prezime. 🙈
January 30Jan 30 U meni se bore dva vuka. Jedan je ubedjen da ce sutra Nole pokupiti sve zajedno 7 gemova, a drugi da ce izvuci Federer finale Vimbldona 2019. partiju za kraj
January 30Jan 30 3 hours ago, Filozof manijak said:Jel to do mene što se svaki put zakikoćem kad pročitam - Pegula?Mlogo mi smešno njeno prezime. 🙈Meni Bautista Agut smešno, zvuči kao neki snagator...a možda i zbog onog dejva bautiste bem li ga