January 28Jan 28 23 minutes ago, banecare1 said:...ako pitas gde sam ja - u pekingu ... ups... nisaam znao. Izvini. Valjda ću da iskopam neki strim pre nego završe.
January 28Jan 28 Крунић/Данилина поново у четвртфиналу слема, после Ролан Гароса прошле године, добијају прве носитељке Сињакова/Таунзенд. У полуфиналу против Дабровски/Стефани.
January 28Jan 28 Moguće da mu nije prijala pauza, izbaci to iz rutine, mada umeo je često Novak da padne sa Marsa na teren. Museti je fokusiran i deluje kao robot.
January 28Jan 28 odlicno se krece muzza, stalno je na lopti, i dobro cita novakov servis.Nole brza previse, sigurno ga yebe ova vrucincina i dnevni termin. sta da se radi. ladovina nece jos za sat dva ... sad ce verovatno na toilet break da se malo isamara u svlacionici, pa mozda krene nabolje. jbga evo i fer pleja na delu. ispravio sudiju i dao poen muzetiju. kapa dole (bravo budalo) Edited January 28Jan 28 by TS-CS
January 28Jan 28 Author 1 hour ago, banecare1 said:kakva drama na smecevima verovatno je najgori na turu u tom segmentubeker potvrdio neki dan u prenosu. po sistem “sve smo probali”
January 28Jan 28 uzmem par poziva - musetija masiraju dok mu se gubi pogled u daljini, dok se kljako isteze i skakuce po terenu
January 28Jan 28 Author 25 minutes ago, Serena said:Novak se malopre probudio ko i ja ja sam kriv. počeo gledati na 2:0 za kljaku