January 28Jan 28 14 minutes ago, JohnnyD said:Mensik (16.nosilac) i Museti (5) u odnosu na Cerundola (18.) i Tiena (25.) je teze bilo na papiru, a drugo je sto je Djokovic imao srece.Pa to "drugo" je put do polufinala slema. Jedini lakši put koga se sećam je bio put Djokovica do finala US Opena 2016e.
January 28Jan 28 7 minutes ago, reg said:Pa to "drugo" je put do polufinala slema. Jedini lakši put koga se sećam je bio put Djokovica do finala US Opena 2016e.Ne vidim nista lako u tome sto je morao da pobedi 4 Top 10 tenisera da bi osvojio tu titulu. Istorija pamti mnogo lakse osvojene titule. Verovatno je "lako" osvojio i Montreal 2007. Anyway, ako buni imenica "put", onda cemo da preinacimo u zbirni kvalitet protivnika sa kojima si trebao da se sastanes na turniru. Po tome ne pamtim laksi "put" nego ovaj ovde Zverevov. Edited January 28Jan 28 by JohnnyD
January 28Jan 28 Jeste malo ruzno i potcenjivacki da je bas 10 kvota, ko da igraju nemacka i farska ostrva, ali realno su mu sanse nistavne
January 28Jan 28 6 hours ago, Shan Jan said:Vidi se da ste subjektivne. Zli bi i prebio Noleta i uzeo mu zenu... da hoce.Nikako bilo kakav vid agresije prema Novaku, em najbolji teniser ikad em ga jako gotivim i kao covekaZena mu je smor i to moze da zadrzi ali se i dalje nadam nekoj makar simbolicnoj nagradici sto sam ga jedini ovde podrzavao za vreme korone, recimo jedan dvosoban stancic na Vracar historikalu on ne bi ni osetio a meni bi bas puno znacila ta kirijica umesto penzije za koju necu ispuniti usloveEto, ako me se nekad seti...
January 28Jan 28 5 hours ago, Tsai said:A sad bez zezanja. Mislim da nas ocekuje ruzan reality check u petak. Fascinantno je i da dovde gura u 39. godini, doduseDefinitivno.Ali ova dva prolaza iako nezaslužena Novak je mogao samo da sanja.Zahvaljujući njima nema više "ostao sam bez goriva pred kraj turnira" jer nikad u poslednjih par godina nije a verovatno i neće ući spremniji u meč sa Sinerom (pa i Alkarazom) u GS završnici.Tj sutra bi trebao više da odluči skill nego stamina. Ništa ne sprečava Novaka da ga zvizne 3-0 ili 3-1.Samo se molim da Novak uzme prvi set i dodatno opusti ruku a pritisak prebaci na Sinera. Verovatno i jedina šansa.
January 29Jan 29 Kako su ova dvojica igrali finale RG-a prošle godine, a i šta su sve osvojili do sada, mislim da će se relativno lako izboriti sa pritiskom nakon eventualnog gubitka prvog seta