Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1 za 100, 7 za 25 - Kljako rides again AO ‘26

Featured Replies

14 minutes ago, JohnnyD said:

Mensik (16.nosilac) i Museti (5) u odnosu na Cerundola (18.) i Tiena (25.) je teze bilo na papiru, a drugo je sto je Djokovic imao srece.

Pa to "drugo" je put do polufinala slema. Jedini lakši put koga se sećam je bio put Djokovica do finala US Opena 2016e.

• Replies 1.1k
  • Views 47.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

• Žensko finale: Kazahstan vs Belorusija Muško finale: Srbija:Španija Nijedna zemlja nije priznala Kosovo

• jebali vas i lebron i džordan u vr gujsce

Posted Images

7 minutes ago, reg said:

Pa to "drugo" je put do polufinala slema. Jedini lakši put koga se sećam je bio put Djokovica do finala US Opena 2016e.

Ne vidim nista lako u tome sto je morao da pobedi 4 Top 10 tenisera da bi osvojio tu titulu. Istorija pamti mnogo lakse osvojene titule. Verovatno je "lako" osvojio i Montreal 2007. rolleyes

Anyway, ako buni imenica "put", onda cemo da preinacimo u zbirni kvalitet protivnika sa kojima si trebao da se sastanes na turniru. Po tome ne pamtim laksi "put" nego ovaj ovde Zverevov.

Edited by JohnnyD

Ova kvota nije bila na Novaka ni kada je slikan na tribinama sa Ritom Orom

Jeste malo ruzno i potcenjivacki da je bas 10 kvota, ko da igraju nemacka i farska ostrva, ali realno su mu sanse nistavne

6 hours ago, Shan Jan said:

Vidi se da ste subjektivne. Zli bi i prebio Noleta i uzeo mu zenu... da hoce.

Nikako bilo kakav vid agresije prema Novaku, em najbolji teniser ikad em ga jako gotivim i kao coveka

Zena mu je smor i to moze da zadrzi ali se i dalje nadam nekoj makar simbolicnoj nagradici sto sam ga jedini ovde podrzavao za vreme korone, recimo jedan dvosoban stancic na Vracar historikalu on ne bi ni osetio a meni bi bas puno znacila ta kirijica umesto penzije za koju necu ispuniti uslove

Eto, ako me se nekad seti...

5 hours ago, Tsai said:

A sad bez zezanja. Mislim da nas ocekuje ruzan reality check u petak. Fascinantno je i da dovde gura u 39. godini, doduse

Definitivno.

Ali ova dva prolaza iako nezaslužena Novak je mogao samo da sanja.

Zahvaljujući njima nema više "ostao sam bez goriva pred kraj turnira" jer nikad u poslednjih par godina nije a verovatno i neće ući spremniji u meč sa Sinerom (pa i Alkarazom) u GS završnici.

Tj sutra bi trebao više da odluči skill nego stamina. Ništa ne sprečava Novaka da ga zvizne 3-0 ili 3-1.

Samo se molim da Novak uzme prvi set i dodatno opusti ruku a pritisak prebaci na Sinera. Verovatno i jedina šansa.

Kako su ova dvojica igrali finale RG-a prošle godine, a i šta su sve osvojili do sada, mislim da će se relativno lako izboriti sa pritiskom nakon eventualnog gubitka prvog seta

vecernji termin za gresnika i vernika

Kolika je kvota na 1:3 za Sindžu?

sad

Крунић/Данилина у финалу после преокрета у трећем сету

Kako mu je izgledala noga tokom meča.

novaks-blister-during-his-qf-against-lore-musetti-v0-jjpu0qevn1gg1.jpegnovaks-blister-during-his-qf-against-lore-musetti-v0-70wjqhifo1gg1.jpeg

Edited by eumeswil

Treba nam 4k za analizu. ;)

Samo da Zverev ne dodje do prvog slema preko Novaka ph34r

Zaslužio je Zverko slemaru.

1 hour ago, eumeswil said:

Kako mu je izgledala noga tokom meča.

novaks-blister-during-his-qf-against-lore-musetti-v0-jjpu0qevn1gg1.jpegnovaks-blister-during-his-qf-against-lore-musetti-v0-70wjqhifo1gg1.jpeg

quentin-tarantino-face.gif