January 28Jan 28 8 minutes ago, Milošica said:Bio bi među najmlađima na PPP.Najboljeizgledajući svakako.Ali nevezano za to, baš je lejm čak ga i "od milja" tako spuštati. Edited January 28Jan 28 by Valk
January 28Jan 28 12 minutes ago, Valk said:Najboljestojeći svakako.Verovatno na ovo mislis. Jest da sam musko, ali ne verujem da Nole bolje izgleda od Zan Klod Van Dama.
January 28Jan 28 5 minutes ago, JohnnyD said:Verovatno na ovo mislis. Jest da sam musko, ali ne verujem da Nole bolje izgleda od Zan Klod Van Dama.Nole je lepota
January 28Jan 28 @JohnnyD Mislim da se Zli neće ljutiti ako završi na visokom drugom mestu iza Noloa. Edited January 28Jan 28 by Valk
January 28Jan 28 2 minutes ago, Valk said:Mislim da se Zli neće ljutiti ako završi na visokom drugom mestu iza Noloa.Nece. Zna da samo nije imao srece sto se rodio u eri Noleta
January 28Jan 28 1 hour ago, Valk said:Je l' vam nije glupo, btw, da ga nazivate dedom i matorcem? Kad već kljakom nije bilo...Nije to spuštanje, to je posebna vrsta ljubavi i poštovanja...omaž iskustvu i dugovečnosti. Nego, kako to misliš, da bolje izgleda od nas? Edited January 28Jan 28 by Rudolf Pingvinoglu
January 28Jan 28 6 minutes ago, Shan Jan said:Vidi se da ste subjektivne. Zli bi i prebio Noleta i uzeo mu zenu... da hoce.Zli bi prebio Noleta da mu vrati ženu, ko će ono da uzme bre.
January 28Jan 28 18 minutes ago, Moća said:Zli bi prebio Noleta da mu vrati ženu, ko će ono da uzme bre.Bio bi ko fajt oko Jelen Trojanske... ali u Alan Fordu.
January 28Jan 28 4 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:@bags jel moze ovaj kao smajli/emotikon? Edited January 28Jan 28 by Tsai
January 28Jan 28 A sad bez zezanja. Mislim da nas ocekuje ruzan reality check u petak. Fascinantno je i da dovde gura u 39. godini, doduse
January 28Jan 28 Mensik (16.nosilac) i Museti (5) u odnosu na Cerundola (18.) i Tiena (25.) je teze bilo na papiru, a drugo je sto je Djokovic imao srece.