January 29Jan 29 Ove slike Đoxonovih stopala su za spojler Videla sam neki intervju JC Ferera, kako mu je tesko sad da gleda Alkaraza blabla, zvuci na ivici suza sve vreme, 1 solidna neprijatnost
January 29Jan 29 Nju moze izbaciti samo Ribakina i to ako odigra vrhunski mec a ova udje u crne minute.Sabalenka igra jako pametno poslednjih 6 meseci. Ljudi vecinom misle da je samo udarac ali ona bas lepo varira i odlicno se krece.Odlicno ce biti finale.
January 29Jan 29 Plitak potok za Sabalenku koja ide jako i do samog kraja dok joj onaj mučeni tigar i dalje uzaludno riče za laserskim uklanjanjem
January 29Jan 29 Pegula je zove arina-serina he henek stigne onog poljskog robota po trofejima i no.1, i ja zadovoljan
January 29Jan 29 Sabalenka je jako unapredila sve segmente igre, a pre svega psihicku stabilnost. Secam se jednog njenog meca iz Rima kad je kao pomahnitala izbacivala lopte u aut po tribinama, histerisala na publiku, sudije vetar sve joj je islo na zivce. Posle je angazovala psihologa ali je nakon par meseci oladila uz komentar da njenu glavu ne moze niko da dovede u red sem nje same. Da li uspela sama ili je ipak imala strucnu pomoc o kojoj se nije pisalo nepoznato je.Unapredila je puno i kretanje.Defanziva ranije prakticno nije postojala u njenoj igri — uostalom, sta ce joj kad ima toliku snagu i moze da razvali protivnicu.Ribakina moze itekako da joj naudi jer, osim snaznog servisa i ubitacnog forhenda, koristi i glavu pri gradjenju poena.
January 29Jan 29 6 minutes ago, Serena said:@bags menjaj sliku molim te, ne mos vako debo da pises na sportu Neki debeli su uzimali i GS. Kretanje je kljuc kod nje jer najednom je postalo protivnicima puno teze napasti i treba im vise rizika iz kojeg sledi more gresaka, pomaze za skracivanje poena sa ranim izlascima na mrezu a i sprecava ulazak u tzv. nisam u winklu mode. Ja sam mislio da je ona vec 30 ali sad vidim da je tek 27. i ako se ne pojavi neko novi mogla bi u naredne 3,4 godine utrostruciti broj GS.
January 29Jan 29 Mislim da je gospodzi Monfis tokom meca fokus bio samo na ovome.Ovu staviti da sudi Alkarazu i Sonegu Edited January 29Jan 29 by Serena
January 29Jan 29 5 minutes ago, bags said:Btw. Ovaj decko od Sabalenke izgled nije cuo za kreme za suncanjeUbedilia ga Novakova supruga da kreme za suncanje izazivaju rak koze
January 29Jan 29 32 minutes ago, Serena said:@bags menjaj sliku molim te, ne mos vako debo da pises na sportu Kampanja: Piši (na sportu) da bi smršao!