Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iza bar

Featured Replies

Opstrukcija u najavi..? Žele njihovu verifikacionu komisiju..?

• Replies 156
  • Views 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• napadaj
    napadaj

Pazite predmet Nije moj, nažalost Dvojica komšija Jedan ima ovcu, drugi ovna Ograda između njih ima rupu Ovan oplodio ovcu Osnovnom sudu u Požarevcu stigla tužba kojom vlasnik ovce tuži vlasnika ovna

• Ne. Iza je zgrada Komore, a ispred zgrade su članovi upravnog odbora koji su glasali za kupovinu zgrade.

• To su gluposti. Vlada Prijović je ceo život bio krivičar, još od pripravničkih dana u sudu, nije ni jedan jedini sat radio u nekoj od velikih kancelarija, niti za njega tamo ima posla. Dodatno, ja sam

Posted Images

Potrajaće ovo.

Izdrzite.

2 hours ago, Marsupilami said:

Opstrukcija u najavi..? Žele njihovu verifikacionu komisiju..?

Nikome tu nije bilo jasno šta se dešava. Svi smo se gledali belo kad je izašao taj kolega i predložio ceo nov sastav verifikacionog tela.

EDIT: Opet sam nekako stekao utisak da je to Kokanovićeva ekipa, ali se varam možda. On je namerno stao tako da ga vidi ceo amfiteatar, vidim da su neki pratili kako on glasa da bi sami glasali.

Edited by Ayatollah

• Author
33 minutes ago, Ayatollah said:

Nikome tu nije bilo jasno šta se dešava. Svi smo se gledali belo kad je izašao taj kolega i predložio ceo nov sastav verifikacionog tela.

EDIT: Opet sam nekako stekao utisak da je to Kokanovićeva ekipa, ali se varam možda. On je namerno stao tako da ga vidi ceo amfiteatar, vidim da su neki pratili kako on glasa da bi sami glasali.

Објавио на Твитеру да је преузео верификсциону комисију.

• Author

Гласа се 8 сати од почетка гласања ваљда. Ја гласао на самом почетку и стигао кући

Ja ću da odem da glasam za koji minut, sreća pa živim 5 minuta od PF.

• Author

Пречуо сам у реду од неких млађих колега како се нудио паушал 6х60.000 динара да се гласа за Љубичановића. Али били су у фазону, ма не могу нека не добијем посао, али не могу.

Ja ću ići kasnije, jer svako posle idem do grada..nadam se da neće biti gužve.

Oko mene ljudi su Prijović uglavnom, nešto Vukoje. Glasaću za Prijovića, jer mislim da ima najveće šanse.

Glasao pre 15 minuta. Ogromna izlaznost, očajna organizacija AKB (kao da sam očekivao nešto drugo), pa sam čekao sat i po da glasam. Prvo jedno 45 minuta samo da uzmem glasačke listiće, pa 15 minuta za samo glasanje na 10 različitih listića, pa pola sata u redu za ubacivanje listića u kutiju (da, zvuči neverovatno).

Ja sam zaokruživao ljude koje poznajem, pazio da ne zaokružim političke kandidate, i to je to. Brojanje će verovatno da potraje, možda i do ujutro.

2 minutes ago, Godfrey said:

Ja ću ići kasnije, jer svako posle idem do grada..nadam se da neće biti gužve.

Oko mene ljudi su Prijović uglavnom, nešto Vukoje. Glasaću za Prijovića, jer mislim da ima najveće šanse.

Velika je gužva, pazi da ne okasniš. Doduše, opada polako, ali se još uvek dugo čeka.

I ja sam glasao za Vladu, ali ga ja znam već 20 godina još iz suda, pa nisam baš objektivan.

• Author
Just now, Ayatollah said:

Glasao pre 15 minuta. Ogromna izlaznost, očajna organizacija AKB (kao da sam očekivao nešto drugo), pa sam čekao sat i po da glasam. Prvo jedno 45 minuta samo da uzmem glasačke listiće, pa 15 minuta za samo glasanje na 10 različitih listića, pa pola sata u redu za ubacivanje listića u kutiju (da, zvuči neverovatno).

Ja sam zaokruživao ljude koje poznajem, pazio da ne zaokružim političke kandidate, i to je to. Brojanje će verovatno da potraje, možda i do ujutro.

Što se tiče delegata za skupštinu AKS, u DS se kada se bira 40 i ima 100 kandidata samo to broji 6-7 sati. Ovde ima 350 kandidata za 150 mesta. Samo to ima da se broji ceo dan. Doduše, kada izbroje predsednika, a to može jako brzo, biće mnogo jasnije sve.

Poveo Ljubičanović, pretekao ga Vukoje.

Nije gotovo brojanje.

Prijović i Vukoje se bore za predsednika.

Ana Matić i Bora Borović za potpredsednika.

Još nije gotovo brojanje.

EDIT: Druga ruka informacija, zrno soli.

Edited by Ayatollah