November 5, 2025Nov 5 Author Inače, ranije se jedan od bifea kod Palate kolokvijalno zvao Kod lažnog svedoka. Mislim da je jedan id ona dva na ćošku pok. Savske i Vojvode Milenka.
November 5, 2025Nov 5 10 hours ago, Hamlet Strašni said:Ма јок. Бар је иза Палате правде."Kod laznog svedoka"?
November 13, 2025Nov 13 Author Kaže mi drug koji je i advokat da ga zovu prijatelji i rodjaci koji nisu advokati da ga pitaju da glasa za Ljubičanovića u subotu. Upregnut ful SNS resurs.
November 13, 2025Nov 13 Pa za koga da glasamo? Za ovog Kokanovićevog BFF Vukoja, ili za nekog od ostale dvojice. Edited November 13, 2025Nov 13 by Ayatollah
November 13, 2025Nov 13 Author Ja cu za Vladu. Znam ga lično iz pripravnickih vremena a moji prijatelji i kolege u koje imam potpuno poverenje su za njega. Jedan je i kandidat za skupstinu AKS. Znaš ga i ti iz istoj vremena.
November 13, 2025Nov 13 Ne da ga znam, nego sam sedeo sa njim u istom kabinetu 6 meseci. Ono što ne znam je kakav je sada i šta radi, a vidim da Kokanović i za njega priča da je režimski čovek.
November 13, 2025Nov 13 44 minutes ago, Ayatollah said:Pa za koga da glasamo? Za ovog Kokanovićevog BFF Vukoja, ili za nekog od ostale dvojice.Meni se nijedan kandidat za predsednika ne sviđa, ali ću razmisliti ko ima najviše šanse da pobedi Ljubičanovića, pa ću za njega. Mislim da je dno dna ako Ljubičanović pobedi, to je poniženje za profesiju da pobedi kandidat za kog lobiraju iz kol centra SNS, to se nikad nije radilo, u šta se to pretvara advokatura.Inače, još jedan prilog za biografiju dotičnog, bio je u Zavetnicima. Samo još na čelu da mu napišu DB. Edited November 13, 2025Nov 13 by bejzbolka
November 14, 2025Nov 14 Evo me kod koleginica na proslavi u kancu.Tek stigoh, odmah tema izbori i "nikako za Ljubičanovića"Privreda i parnica ekipa.Reklo bi se, neka normalna priča, dok ne dodju kolege krivičari
November 14, 2025Nov 14 Author Nadam se da ce atmosfera u društvu da poveća izlaznost. Mene je prvog mrzelo prošli put da izađem na izbore za AKB. Bio sam i na terapijama i nisam imao snage da izlazim. Sada mi je to top prioritet.
November 14, 2025Nov 14 Ja očekujem sutra priličan cirkus, ne bih to propustio ni za kamion karamela...
November 14, 2025Nov 14 Ja idem samo da bih zaokružio ispravne ljude koje znam.Inače, danas baš nalet poruka..
November 15, 2025Nov 15 Na prošlim izborima je pobedio Moma Bulatović kog je takođe protežirao SNS preko Ljubičanovića koji mu je skupljao sigurne glasove. Ali je sve bilo daleko pristojnije. Ako se danas izabere Ljubičanović, na sledećim izborima najlaganije očekujem da se izabere Đuka Bizon, to je neki logičan sled.
November 15, 2025Nov 15 Kakav cirkus, jbt, još nije počelo. Kažu mi kolege da planiraju da ovo traje do osam večeras.
November 15, 2025Nov 15 Pa da li je moguće da su ovako nesposobni, glasanje za verifikaciono telo ne mogu da organizuju.