Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iza bar

Featured Replies

• Author

Inače, ranije se jedan od bifea kod Palate kolokvijalno zvao Kod lažnog svedoka. Mislim da je jedan id ona dva na ćošku pok. Savske i Vojvode Milenka.

• Replies 156
  • Views 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• napadaj
    napadaj

Pazite predmet Nije moj, nažalost Dvojica komšija Jedan ima ovcu, drugi ovna Ograda između njih ima rupu Ovan oplodio ovcu Osnovnom sudu u Požarevcu stigla tužba kojom vlasnik ovce tuži vlasnika ovna

• Ne. Iza je zgrada Komore, a ispred zgrade su članovi upravnog odbora koji su glasali za kupovinu zgrade.

• To su gluposti. Vlada Prijović je ceo život bio krivičar, još od pripravničkih dana u sudu, nije ni jedan jedini sat radio u nekoj od velikih kancelarija, niti za njega tamo ima posla. Dodatno, ja sam

Posted Images

10 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ма јок. Бар је иза Палате правде.

"Kod laznog svedoka"?

D

• 2 weeks later...
  • Author

Kaže mi drug koji je i advokat da ga zovu prijatelji i rodjaci koji nisu advokati da ga pitaju da glasa za Ljubičanovića u subotu.

Upregnut ful SNS resurs.

Ljubičanović je BFF Đuke Bizona.

Pa za koga da glasamo? Za ovog Kokanovićevog BFF Vukoja, ili za nekog od ostale dvojice.

Edited by Ayatollah

• Author

Ja cu za Vladu. Znam ga lično iz pripravnickih vremena a moji prijatelji i kolege u koje imam potpuno poverenje su za njega. Jedan je i kandidat za skupstinu AKS. Znaš ga i ti iz istoj vremena.

Ne da ga znam, nego sam sedeo sa njim u istom kabinetu 6 meseci. Ono što ne znam je kakav je sada i šta radi, a vidim da Kokanović i za njega priča da je režimski čovek.

44 minutes ago, Ayatollah said:

Pa za koga da glasamo? Za ovog Kokanovićevog BFF Vukoja, ili za nekog od ostale dvojice.

Meni se nijedan kandidat za predsednika ne sviđa, ali ću razmisliti ko ima najviše šanse da pobedi Ljubičanovića, pa ću za njega. Mislim da je dno dna ako Ljubičanović pobedi, to je poniženje za profesiju da pobedi kandidat za kog lobiraju iz kol centra SNS, to se nikad nije radilo, u šta se to pretvara advokatura.

Inače, još jedan prilog za biografiju dotičnog, bio je u Zavetnicima. Samo još na čelu da mu napišu DB.

Edited by bejzbolka

Evo me kod koleginica na proslavi u kancu.

Tek stigoh, odmah tema izbori i "nikako za Ljubičanovića"

Privreda i parnica ekipa.

Reklo bi se, neka normalna priča, dok ne dodju kolege krivičari

• Author

Nadam se da ce atmosfera u društvu da poveća izlaznost. Mene je prvog mrzelo prošli put da izađem na izbore za AKB. Bio sam i na terapijama i nisam imao snage da izlazim. Sada mi je to top prioritet.

Ja očekujem sutra priličan cirkus, ne bih to propustio ni za kamion karamela...

Ja idem samo da bih zaokružio ispravne ljude koje znam.

Inače, danas baš nalet poruka..

Na prošlim izborima je pobedio Moma Bulatović kog je takođe protežirao SNS preko Ljubičanovića koji mu je skupljao sigurne glasove. Ali je sve bilo daleko pristojnije. Ako se danas izabere Ljubičanović, na sledećim izborima najlaganije očekujem da se izabere Đuka Bizon, to je neki logičan sled.

Kakav cirkus, jbt, još nije počelo. Kažu mi kolege da planiraju da ovo traje do osam večeras.

Pa da li je moguće da su ovako nesposobni, glasanje za verifikaciono telo ne mogu da organizuju.