November 16, 2025Nov 16 37 minutes ago, Hamlet Strašni said:Ja сам против електронског гласања. Довољна је мало боља организација изборног дана.Zbog čega? Elektronsko glasanje je uobičajeno manje-više svuda, ne postoji baš nikakva prednost papirnih listića.Da ne govorim da bi trebalo da se uvede i glasanje putem pošte, za one koji ne mogu da dođu na glasanje. Siguran sam da bi bilo mnogo više glasova od ovih dve i po hiljade od juče.
November 16, 2025Nov 16 6 hours ago, Ayatollah said:Dodatno, poseban nivo ličnog zadovoljstva je zbog Kokanovićevog poraza. Način na koji on komunicira i ophodi se sa ljudima je nivo Zadruge i Informera, i njegova lična sramota u krajnjoj liniji, ali se nikako ne sme dozvoliti da takav način razmišljanja i komuniciranja postane znak prepoznavanja KomoreAu, sad vidim o kom se radi! Za vreme korone, postojala je vrlo aktivna Viber grupa lekara, farmaceuta, ljudi od struke i nauke, u koju je (ne znam po kom osnovu i od strane koga) bio pozvan i Ceda K.Razumem o cemu pricas, jer je i iz te Viber grupe otisao poprilican broj ljudi (ukljucujuci i mene), upravo zbog njega.
November 16, 2025Nov 16 6 hours ago, napadaj said:Upravni odbor AKB:1. Ivan Ninić2. Jovan Rajić3. Čedomir Kokanović4. Dorđe Ćirić5. Sanja Ćeriman6. Nevena Protić7. Vasović Predrag8. Lazić Filip9. Terzić Rade10. Ateljević Milan11. Veličković Jovana12. Radić Ognjen13. Ašanin GoranBiće veselo u ovom upravnom odboru. Dobro je da koliko primećujem nema ćacija, možda mi je jedan član sumnjiv, eventualno dva.Ali očekujem da će biti svašta ovde, s obzirom na to da je tu Čeda K.
November 16, 2025Nov 16 Author 1 minute ago, bejzbolka said:Biće veselo u ovom upravnom odboru. Dobro je da koliko primećujem nema ćacija, možda mi je jedan član sumnjiv, eventualno dva.Ali očekujem da će biti svašta ovde, s obzirom na to da je tu Čeda K.Ja sam danas proveravao, svi članovi su bili ili na Prijovićevoj ili na Beloj listi.
November 17, 2025Nov 17 Nikada do sada izbori u Komori nisu ovoliko komentarisani od strane neadvokatske javnosti. Na tviteru je upregnuto more botova sa ćaci strane, što pokazuje koliko su očekivali od pobede Ljubičanovića.
November 17, 2025Nov 17 Kukaju botovi za sve pare. Cak su i sluz DJV-a upregli i pljuje Ninica. I sad ova nova fora u poslednje vreme sto iskljucuju komentare.
November 17, 2025Nov 17 Author Јел зна неко, јел има неки кафић да ради близу трећег суда у Тошином бунару. Осим пумпе?
November 17, 2025Nov 17 Ima prekoputa u novoj zgradi, a ima i na uglu Tošinog bunara i Nikole Dobrovića u Elixir Gardenu, mislim da se zove Tocca Bocca
November 18, 2025Nov 18 46 minutes ago, Hamlet Strašni said:Šta je ovo? Jel su ovo pokojni predsednici komore?Ne. Iza je zgrada Komore, a ispred zgrade su članovi upravnog odbora koji su glasali za kupovinu zgrade.