Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iza bar

Featured Replies

37 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja сам против електронског гласања. Довољна је мало боља организација изборног дана.

Zbog čega? Elektronsko glasanje je uobičajeno manje-više svuda, ne postoji baš nikakva prednost papirnih listića.

Da ne govorim da bi trebalo da se uvede i glasanje putem pošte, za one koji ne mogu da dođu na glasanje. Siguran sam da bi bilo mnogo više glasova od ovih dve i po hiljade od juče.

• Replies 156
  • Views 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• napadaj
    napadaj

Pazite predmet Nije moj, nažalost Dvojica komšija Jedan ima ovcu, drugi ovna Ograda između njih ima rupu Ovan oplodio ovcu Osnovnom sudu u Požarevcu stigla tužba kojom vlasnik ovce tuži vlasnika ovna

• Ne. Iza je zgrada Komore, a ispred zgrade su članovi upravnog odbora koji su glasali za kupovinu zgrade.

• To su gluposti. Vlada Prijović je ceo život bio krivičar, još od pripravničkih dana u sudu, nije ni jedan jedini sat radio u nekoj od velikih kancelarija, niti za njega tamo ima posla. Dodatno, ja sam

Posted Images

6 hours ago, Ayatollah said:

Dodatno, poseban nivo ličnog zadovoljstva je zbog Kokanovićevog poraza. Način na koji on komunicira i ophodi se sa ljudima je nivo Zadruge i Informera, i njegova lična sramota u krajnjoj liniji, ali se nikako ne sme dozvoliti da takav način razmišljanja i komuniciranja postane znak prepoznavanja Komore

Au, sad vidim o kom se radi! Za vreme korone, postojala je vrlo aktivna Viber grupa lekara, farmaceuta, ljudi od struke i nauke, u koju je (ne znam po kom osnovu i od strane koga) bio pozvan i Ceda K.

Razumem o cemu pricas, jer je i iz te Viber grupe otisao poprilican broj ljudi (ukljucujuci i mene), upravo zbog njega.

6 hours ago, napadaj said:

Upravni odbor AKB:

1. Ivan Ninić

2. Jovan Rajić

3. Čedomir Kokanović

4. Dorđe Ćirić

5. Sanja Ćeriman

6. Nevena Protić

7. Vasović Predrag

8. Lazić Filip

9. Terzić Rade

10. Ateljević Milan

11. Veličković Jovana

12. Radić Ognjen

13. Ašanin Goran

Biće veselo u ovom upravnom odboru. Dobro je da koliko primećujem nema ćacija, možda mi je jedan član sumnjiv, eventualno dva.

Ali očekujem da će biti svašta ovde, s obzirom na to da je tu Čeda K.laugh

• Author
1 minute ago, bejzbolka said:

Biće veselo u ovom upravnom odboru. Dobro je da koliko primećujem nema ćacija, možda mi je jedan član sumnjiv, eventualno dva.

Ali očekujem da će biti svašta ovde, s obzirom na to da je tu Čeda K.laugh

Ja sam danas proveravao, svi članovi su bili ili na Prijovićevoj ili na Beloj listi.

Nikada do sada izbori u Komori nisu ovoliko komentarisani od strane neadvokatske javnosti. Na tviteru je upregnuto more botova sa ćaci strane, što pokazuje koliko su očekivali od pobede Ljubičanovića.

Kukaju botovi za sve pare. Cak su i sluz DJV-a upregli i pljuje Ninica. I sad ova nova fora u poslednje vreme sto iskljucuju komentare.

• Author

Јел зна неко, јел има неки кафић да ради близу трећег суда у Тошином бунару. Осим пумпе?

Ima prekoputa u novoj zgradi, a ima i na uglu Tošinog bunara i Nikole Dobrovića u Elixir Gardenu, mislim da se zove Tocca Bocca

IMG-54560d0ee988b702eaa32960c9c59123-V.jpgIMG-b5d0dece9dc55bbdc95a89f61c2b83da-V.jpg

Ovo gore je stvarno. Nije AI, nije ni fotošop.

Bože Gospodegospode

• Author

Šta je ovo? Jel su ovo pokojni predsednici komore?

46 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Šta je ovo? Jel su ovo pokojni predsednici komore?

Ne. Iza je zgrada Komore, a ispred zgrade su članovi upravnog odbora koji su glasali za kupovinu zgrade.

Jel ih to neko sprda ili?

videli rembrantovu noćnu stražu, pa ajd i mi