April 30Apr 30 8 hours ago, napadaj said:Pazite predmetNije moj, nažalostDvojica komšijaJedan ima ovcu, drugi ovnaOgrada između njih ima rupuOvan oplodio ovcuOsnovnom sudu u Požarevcu stigla tužba kojom vlasnik ovce tuži vlasnika ovna radi naknade štete, tvrdeći da joj je pala vrednost otkako je bremenita, pa sad ne može da je proda za onoliko para za koliko bi mogao da je i dalje čednaŠta sve činiti da ste sudijaNaloziti da se obavi vestacenje o pristanku ovce.😂
May 14May 14 Author Jel ate provalili da u prvom sudu ne radi epodnesak. Kao pokvarila im se aplikacija. Ja kapiram da neće da stampaju priloge koje ljudi šalju mejlom pa su nešto zeznuli. A ja sam mislio da je vrhunac kada ti se iz treceg vrati mejl jer im je mejlboks prepunjen.
June 5Jun 5 Author Дошао сам само да се похвалим да сам данас први пут у каријери дао консултацију а да није била ни на БХС ни на енглеском него на трећем језику!Ура!
June 5Jun 5 Author Ali in ader njuz. Katastar je konačno upisao kao vlasnika ženu čiji je muž kupio neovernim ugovorom od sada mrtvog čoveka. A i muž je umro. Pa neke tužbe, pa zezanje sa katastrom da im se dokaže zašto nema dela placa u ostavinskom. Nekoliko godišnji horor. Sav srećan javljam klijentkinji, koja kaže - ej imam dug neki za porez da mi ne uzmu plac, da li možemo da se žalimo na to rešenjem ja kao, evo samo da stavim veštački nos i obujem cipele 15 brojeva veće
June 5Jun 5 2 hours ago, Hamlet Strašni said:Дошао сам само да се похвалим да сам данас први пут у каријери дао консултацију а да није била ни на БХС ни на енглеском него на трећем језику!Ура!Dao si konsultaciju na crnogorskom? Edited June 5Jun 5 by Ayatollah
June 5Jun 5 1 hour ago, Hamlet Strašni said:Ali in ader njuz. Katastar je konačno upisao kao vlasnika ženu čiji je muž kupio neovernim ugovorom od sada mrtvog čoveka. A i muž je umro. Pa neke tužbe, pa zezanje sa katastrom da im se dokaže zašto nema dela placa u ostavinskom. Nekoliko godišnji horor.Sav srećan javljam klijentkinji, koja kaže - ej imam dug neki za porez da mi ne uzmu plac, da li možemo da se žalimo na to rešenjem ja kao, evo samo da stavim veštački nos i obujem cipele 15 brojeva veće Imam ja jednu koja je godinama burgijala da se uknjiži na nekoj propaloj zgradurini od 1300 kvadarata kao suvlasnik sa 1/4 (otprilike, malo manji je razlomak u katastru), pa kada je konačno uspela shvatila da nema ni da plati porez na imovinu ni da održava zgradu, a da nema ni kupaca, jer se preostalih 3/4 vodi na neku likvidiranu firmu.