October 23, 2025Oct 23 Ja se ne bavim sudskim postupcima, pa ne koristim elektronske podneske, ali gde god mogu, prijave podnosim elektronski. Zavod za intelektualnu svojinu, APR, katastar (gde više i ne može drugačije)...
October 23, 2025Oct 23 Strašan pritisak se vrši na Tužilaštvo.Kada ste poslednji put zaključili sporazum o priznanju krivice? Ili čuli da je neko zaključio?Ne mislim na situacije da se zaključi na kaznu koju bi dobio i pred Sudom..pošto i toga ima.
October 24, 2025Oct 24 Author Читам овај нови закон о легализацији. Ипак је мало побољшан текст у односу на предлог.
October 24, 2025Oct 24 ocemo imati i mi raja sirotinja potencijalne koriste od toga ili je namenjeno biznismenima da legalizuju skupocene kvadrate koji su nikli tamo gde ne bi smeli i kako ne bi smeli?kaze mi prijateljica da joj se zali sestra koja radi u jednom provincijskom katastru da su pretrpani mahom starijim gradjanima koji dolaze sa ubedjenjem da odmah mogu da legalizuju sve za 100e, culi na tv, rekao predsednik
October 24, 2025Oct 24 Author Ma ovo je i namenjeno za sirotinju raju i nerešive probleme. Ovi SNS graditelji uglavnom dobiju dozvole i grade kako hoće i šta hoće potpuno legalno...
October 29, 2025Oct 29 On 24. 10. 2025. at 13:39, Hamlet Strašni said:Читам овај нови закон о легализацији. Ипак је мало побољшан текст у односу на предлог.Koje su razlike u odnosu na predlog koji smo inicijalno komentarisali ovde? Nisam još stigao da pročitam.
October 29, 2025Oct 29 Author Prvo sto mi je palo u oci je da su uveli da mora da se dostavi saglasnost vlasnika stanova kod pretvaranja zajednickih prostorija.
October 29, 2025Oct 29 Jel se zakon odnosi samo na stambene objekte, ili se odnosi i na poslovne prostore, proizvodne hale...?
October 29, 2025Oct 29 Author Just now, Uskebasi said:Jel se zakon odnosi samo na stambene objekte, ili se odnosi i na poslovne prostore, proizvodne hale...?Na sve se odnosi, jedino je plaćanje povlašćeno za stanove.
October 29, 2025Oct 29 Povlašćeno je i za privredne objekte - "Izuzetno od stava 1. ovog člana, za magacine, skladišne prostore, ekonomske i pomoćne objekte i proizvodne pogone, površine do 500 m² ne plaća se naknada, dok se za ove objekte površine preko 500 m² plaća naknada u visini od 10 evra za svaki naredni m² za koji se uvećava površina objekta od navedene".
November 4, 2025Nov 4 On 21. 10. 2025. at 23:22, Godfrey said:U iza baru nema laika, nek ne dolaze ni ovde.Ja se izvinjavam što ometam vaš intimni razgovor, samo bih da primetim da me ime teme/mesta neodoljivo asocira na "behind bars", da ne kažem "iza rešetaka" - možda je to i bila kafedžijina namera..?
November 4, 2025Nov 4 2 hours ago, Hamlet Strašni said:Ма јок. Бар је иза Палате правде.Pa upravo, za mene laika su suđenje i slanje iza rešetaka povezani.