October 19, 2025Oct 19 16 minutes ago, J-♣ said:Sledž HamerNije stvar neke bogzna kakve sramote, ali sa ovom više decenijskom distancom mi je malo neprijatno priznati da sam se odvaljivao od smeha kad god je u kadru bio Sledž ili njegov šef, a pogotovu kad su u dijalogu. Dori mi bila ok gore je kad nisi svestan da je parodija jer si dete 😁
October 19, 2025Oct 19 2 minutes ago, garcia said:gore je kad nisi svestan da je parodija jer si dete 😁To je bio moj slucaj. Treba li reci da sam imao plasticni magnum sa belom drskom?
October 19, 2025Oct 19 Pink je dominirao sa JAG-om, imali su tipa 10 epizoda koje su besomucno vrteli u krug. Najgora serija na svetu, btw.
October 19, 2025Oct 19 3 minutes ago, Svemir Zeka said:Esmeralda je bila slepa, pa progledala, a mislim i prohodalaJel to nesto iz Sledz hamera?
October 19, 2025Oct 19 Author 2 minutes ago, Svemir Zeka said:Esmeralda je bila slepa, pa progledala, a mislim i prohodalaOvo je sad već zaista sramotno što pamtim, ali prohodala je Lilija Rosa u Kasandri.
October 19, 2025Oct 19 2 minutes ago, Lancia said:Jel to nesto iz Sledz hamera?Nije, to je iz Esmeralde A jeste gledali - ne mogu da se setim imena serije Brus Vilis i ona ženska, nekakvi partneri....
October 19, 2025Oct 19 17 minutes ago, Sludge Factory said:Najgora serija na svetu, btw.štobre?ja gledao iz dva razloga a to je glavna glumica i njeno D cups poprsje 🥰
October 19, 2025Oct 19 2 minutes ago, garcia said:štobre?ja gledao iz dva razloga a to je glavna glumica i njeno D cups poprsje 🥰Plus F14 Tomcat, najlepsi avion ikad, u skoro svakom kadru, u pravu si
October 19, 2025Oct 19 4 hours ago, Boksi said:Dinastija!(Slike sa Limunda)Najbolja scena je kada zla Aleksis okupi djecu i kaže: Danas nema posluge, mama je u kuhinji. Skuvaću vam viršle!
October 19, 2025Oct 19 13 minutes ago, autsajder said:Najbolja scena je kada zla Aleksis okupi djecu i kaže: Danas nema posluge, mama je u kuhinji. Skuvaću vam viršle!