Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sramim se priznati...

Featured Replies

4 hours ago, Klara said:

Imale su i grupu! :D

Fak, i dalje znam tekst pesme...

A ja onu himnu ... Srbijo, naša majko, Srbijo, oče i brajko

• Replies 288
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati. Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marve

• Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd. Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je u

• Seranovi

Posted Images

3 hours ago, Њујоркер said:

Izvlacite Dalase, Dinastije, Svarcvalde, a niko da pomene meni omiljeni Povratak u Idn. Ukoliko me secanje ne vara, serija je isla u nocnom programu tvsa, Noc i dan.

ReturnToEden_title.jpg

Jaooo ovog se sećam kao nečeg neodređenog iz detinjstva, da je bio neki krokodil, valjda joj pojeo lice, onda joj zamenili lice i ona se vratila a ostali ne znaju ko je unsure

27 minutes ago, Svemir Zeka said:

Jaooo ovog se sećam kao nečeg neodređenog iz detinjstva, da je bio neki krokodil, valjda joj pojeo lice, onda joj zamenili lice i ona se vratila a ostali ne znaju ko je unsure

Koliko se sećam a nešto možda i grešim:

Glavna ženska je bogatašica i muž da bi se dokopao love kako to biva u lošim brakovima je baci krokodilima iz nekog čamca/brodića. Ona nekako preživi unakažena, posle operacije je niko ne prepoznaje, naravno bude i mlađa i lepša, i hoće da se približi i osveti mužu.

Od ‘sramam se priznati sto sam gledala’, a da nije vec pomenuto - Magnum sa Tomom Selekom.

Od sramim se sto nisam - True Detective - odgledala prvu epizodu prve sezone i to jedva, o Vudiju uvek sve najbolje, ali kad Metju pocne da gleda i pravi znacajne pauze, gubim strpljenje.

Od popularnih koje ne mogu jedino mi pada na pamet Mad Men. Prvo sam mislio da je zbog tematike pa kao, samo mi treba još marketinga kada se vratim sa posla. Ali realno nije da bi je gledao ni da sam se bavio nečim drugim. Zaobišle su me i modernije španske tipa UPA i Seranovi.

Od guilty pleasure, većina tadašnje TV Košave znači Profiler, Pretender, Ženski Zatvor. Sa Pinka Nikita a sa B92 Bafi, Angel I Dawson.

Od telenovela uhvatio malo Kasandre više silom prilika nego što me je zanimalo, dok sam Marisol zapravo odgledao celu.

Edited by *edited by mod

Pretendera sam voleo da gledam sve sa beše gđicom Parker.

Skoro sam relativno gledao na syfy kanalu Grimm po redu, nekako mi bilo zanimljivo.

Kako se zove meksička serija sa kraja 90ih ili početak 2000ih gde je glavna junakinja neka lepa devojka sa dužom ravnom kosom bojom lešnika ili tako nešto svetlije braon. Znam joj lik ali se ne sećam radnje uopšte (iako sam odgledala celu seriju 😂). Ono po čemu mi je ostala karakteristična za pamćenje je to što mi je delovala malo "urbanije" i modernije u odnosu na ostale junakinje iz tog doba (bar za mene iz tog doba).

Mislim da je bila ostavljena kao beba, ali ne bih se mogla zareći. Bila je lepa i zgodna, što je i pokazivala pošto je bilo dosta minića i crop topova, vrlo neobično za te serije.

Ruby

@Milošica ove bliznakinje😃

IMG_9040.jpeg

A kad dođeš u školu, a sve devojčice digle kosu na vrh glave i malim prstom prate liniju obrva...

lucero-lazos.gif

Ona je valjda igrala čak tri sestre bliznakinje u istoj seriji, a valjda i njihovu majku. lolol

Vidim na netu da je imala 4 uloge.

igru sudbine kad je krenula korona.. i to se bas pratilo. vidim da i dalje ide, al nema milse vise, ona mi je bila fav

4 minutes ago, Boksi said:

@Milošica ove bliznakinje😃

IMG_9040.jpeg

Uzurpatorka.

A ko je gospodža za fantastičnih gifova? :D

tenor.gif

Radnja: Klara sa njenim gospodinom Klaritom jede ćevape i pozdravlja Nikodija koji za drugim stolom naručuje malo pivo i salaticu.

9 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ove stvari me uvek kopkaju, kako je nekome uopste pala napamet referenca na Jugu, pa jos preciznije Srbiju, kada 90% njihove publike ni ne zna gde je, a 50% ni sta je Jugoslavija ili Srbija.

Ja kontam da imaju nekog sa naših prostora u timu scenarista

1 minute ago, Filozof manijak said:

Ja kontam da imaju nekog sa naših prostora u timu scenarista

To sam i ja pomislila. Naročito u primeru Barajeva. A pročitah da nekad imaju lokalne konsultante. Ali gomila klišea i grešaka su standard čak i kad je radnja smeštena u delove SAD-a koji nisu LA ili NYC.