October 20, 2025Oct 20 4 hours ago, Klara said:Imale su i grupu! :DFak, i dalje znam tekst pesme...A ja onu himnu ... Srbijo, naša majko, Srbijo, oče i brajko
October 20, 2025Oct 20 3 hours ago, Њујоркер said:Izvlacite Dalase, Dinastije, Svarcvalde, a niko da pomene meni omiljeni Povratak u Idn. Ukoliko me secanje ne vara, serija je isla u nocnom programu tvsa, Noc i dan.Jaooo ovog se sećam kao nečeg neodređenog iz detinjstva, da je bio neki krokodil, valjda joj pojeo lice, onda joj zamenili lice i ona se vratila a ostali ne znaju ko je
October 20, 2025Oct 20 27 minutes ago, Svemir Zeka said:Jaooo ovog se sećam kao nečeg neodređenog iz detinjstva, da je bio neki krokodil, valjda joj pojeo lice, onda joj zamenili lice i ona se vratila a ostali ne znaju ko je Koliko se sećam a nešto možda i grešim:Glavna ženska je bogatašica i muž da bi se dokopao love kako to biva u lošim brakovima je baci krokodilima iz nekog čamca/brodića. Ona nekako preživi unakažena, posle operacije je niko ne prepoznaje, naravno bude i mlađa i lepša, i hoće da se približi i osveti mužu.
October 20, 2025Oct 20 Od ‘sramam se priznati sto sam gledala’, a da nije vec pomenuto - Magnum sa Tomom Selekom.Od sramim se sto nisam - True Detective - odgledala prvu epizodu prve sezone i to jedva, o Vudiju uvek sve najbolje, ali kad Metju pocne da gleda i pravi znacajne pauze, gubim strpljenje.
October 20, 2025Oct 20 Od popularnih koje ne mogu jedino mi pada na pamet Mad Men. Prvo sam mislio da je zbog tematike pa kao, samo mi treba još marketinga kada se vratim sa posla. Ali realno nije da bi je gledao ni da sam se bavio nečim drugim. Zaobišle su me i modernije španske tipa UPA i Seranovi.Od guilty pleasure, većina tadašnje TV Košave znači Profiler, Pretender, Ženski Zatvor. Sa Pinka Nikita a sa B92 Bafi, Angel I Dawson.Od telenovela uhvatio malo Kasandre više silom prilika nego što me je zanimalo, dok sam Marisol zapravo odgledao celu. Edited October 20, 2025Oct 20 by *edited by mod
October 20, 2025Oct 20 Pretendera sam voleo da gledam sve sa beše gđicom Parker.Skoro sam relativno gledao na syfy kanalu Grimm po redu, nekako mi bilo zanimljivo.
October 20, 2025Oct 20 Kako se zove meksička serija sa kraja 90ih ili početak 2000ih gde je glavna junakinja neka lepa devojka sa dužom ravnom kosom bojom lešnika ili tako nešto svetlije braon. Znam joj lik ali se ne sećam radnje uopšte (iako sam odgledala celu seriju 😂). Ono po čemu mi je ostala karakteristična za pamćenje je to što mi je delovala malo "urbanije" i modernije u odnosu na ostale junakinje iz tog doba (bar za mene iz tog doba).Mislim da je bila ostavljena kao beba, ali ne bih se mogla zareći. Bila je lepa i zgodna, što je i pokazivala pošto je bilo dosta minića i crop topova, vrlo neobično za te serije.
October 20, 2025Oct 20 A kad dođeš u školu, a sve devojčice digle kosu na vrh glave i malim prstom prate liniju obrva...Ona je valjda igrala čak tri sestre bliznakinje u istoj seriji, a valjda i njihovu majku. Vidim na netu da je imala 4 uloge.
October 20, 2025Oct 20 igru sudbine kad je krenula korona.. i to se bas pratilo. vidim da i dalje ide, al nema milse vise, ona mi je bila fav
October 20, 2025Oct 20 A ko je gospodža za fantastičnih gifova? :D Radnja: Klara sa njenim gospodinom Klaritom jede ćevape i pozdravlja Nikodija koji za drugim stolom naručuje malo pivo i salaticu.
October 20, 2025Oct 20 9 hours ago, Jimmy Kowalski said:Ove stvari me uvek kopkaju, kako je nekome uopste pala napamet referenca na Jugu, pa jos preciznije Srbiju, kada 90% njihove publike ni ne zna gde je, a 50% ni sta je Jugoslavija ili Srbija.Ja kontam da imaju nekog sa naših prostora u timu scenarista
October 20, 2025Oct 20 1 minute ago, Filozof manijak said:Ja kontam da imaju nekog sa naših prostora u timu scenaristaTo sam i ja pomislila. Naročito u primeru Barajeva. A pročitah da nekad imaju lokalne konsultante. Ali gomila klišea i grešaka su standard čak i kad je radnja smeštena u delove SAD-a koji nisu LA ili NYC.