Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

53 minutes ago, pbg12345 said:

da, poznato je da se u tim godinama ide u penziju u nba rolleyes

nisam uopste zelio otvoriti raspravu da li moze ili ne moze to biti u nba, poenta je da bih ga voleo gledati u toj ulozi gde mu se ukaze prilika

nista manje bitno, prilicno sam siguran da bi reprezentacija srbije imala itekako koristi ako se tako nesto desi

Bogdana stigle povrede, usporio, sanse nema u ovom delu karijere da dobije glavnu ulogu u nba. Bedak sto je izgubio vreme u kingsima.

Edited by precog

• Replies 6.3k
  • Views 266.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, pbg12345 said:

da, poznato je da se u tim godinama ide u penziju u nba rolleyes

nisam uopste zelio otvoriti raspravu da li moze ili ne moze to biti u nba, poenta je da bih ga voleo gledati u toj ulozi gde mu se ukaze prilika

nista manje bitno, prilicno sam siguran da bi reprezentacija srbije imala itekako koristi ako se tako nesto desi

poenta je da u ovim godinama, igraču koji je celu svoju nba karijeru, veoma dobar role player, to ne može da se ukaže kao prilika.

može da se desi nekome sa 24-25 godina a i to je jako retko

edit a i ovo ništa manje bitno nema blage veze. i u tom sci-fi scenariju, teško da bogdan može da ima veće poverenje saigrača i trenera, ulogu i odrešene ruke nego što ima sada u repki, jer je preko deceniju jedan od glavnih igrača

Edited by uini

Da bude lider u nekom kontenderu teško da je imao ikada kvalitet, a davljenicima se jebe za rezultat i uvek će da favorizuju mladog igrača ma kako se ovaj zlopati.

Bogdan je osuđen na ulogu 6. čoveka koja mu je maltene obeležila celu NBA karijeru. Klipersi su kad je dolazio delovali idealni, u ovom novom poretku su među lošijim franšizama za igrati košarku ukoliko nisi Kavai i Harden.

Previše plejmejkinga mu je ovo što pokriva u klipersima za ovo doba karijere, sve i da uhvati ritam i sredi povrede.

24 minutes ago, precog said:

Bogdana stigle povrede, usporio, sanse nema u ovom delu karijere da dobije glavnu ulogu u nba. Bedak sto je izgubio vreme u kingsima.

7 minutes ago, uini said:

poenta je da u ovim godinama, igraču koji je celu svoju nba karijeru, veoma dobar role player, to ne može da se ukaže kao prilika.

ok, sad shvatam da nisam bio do kraja jasan u prvom postu vezano za bogdana

dakle, voleo bih da ima glavnu ulogu, ako je moguce u nba, a ako ne, onda tamo gde je moguce

godinu i malo jace unazad (nakon OI) se o bogdanu pricalo kao o nekom ko ce verovatno igrati (uspesno) do 40te

neko ko ce izvesno biti tu i za sledece OI

da je i duhom i telom mladji nego sto jeste

tu i tamo sitne povrede, ali nista veliko sto bi znacajno uticalo na telo

u ovom trenutku ima status 37godisnjaka pred penzijom

najgora polusezona u NBA karijeri i gubitak statusa u atlanti, prelazak u ekipu koja ima sampionske ambicije, ali i tamo dugo trazenje uloge, da bi u PO bio katastrofalan i potpuno ispao iz rotacije

zatim povreda na EP gde se ocekivalo da uzmemo zlato

pocetak ove sezone jos gori nego proslogodisnja

iako klipersi deluju uzasno, povredjeni su/ispali iz tima igraci na njegovim pozicijama to nije povoljno uticalo na njegov status, naprotiv

kako na leto sledi reprezentativna pauza i njegov trenutni status, kao sto rekoh, deluje blizi penziji nego vrhuncu karijere

bas zbog svega toga sam uopste i poceo celu ovu pricu

16 minutes ago, pbg12345 said:

ok, sad shvatam da nisam bio do kraja jasan u prvom postu vezano za bogdana

dakle, voleo bih da ima glavnu ulogu, ako je moguce u nba, a ako ne, onda tamo gde je moguce

pa okej, to sam jutros i napisao - ako clippersi, koji imaju team option, ne budu zaintzeresovani za poslednju godinu ugovora a bogdan ne bude zadovoljan lovom i/ili ulogom koju mu drugi nude (a koja neće biti drugačija tj veća od skorijih) - ode lepo u evroligu i bude jedan od najboljih igrača takmičenja

46 minutes ago, uini said:

edit a i ovo ništa manje bitno nema blage veze. i u tom sci-fi scenariju, teško da bogdan može da ima veće poverenje saigrača i trenera, ulogu i odrešene ruke nego što ima sada u repki, jer je preko deceniju jedan od glavnih igrača

sad videh ovaj edit

ma najbolje da nema veze dal ce se 2027 (ako se kvalifikujemo uopste) pojaviti kao gotovo penzioner sa kraja klupe nekog nba tima (jer u slucaju ovakvog nastavka, klipersi izvesno nece uzeti opciju za sledeceu sezonu) koji je u slobodnom padu 3 sezone unazad ili ce doci kao jedan od glavnih protagonista, pa nek bude i kk partizan u pitanju

56 minutes ago, pbg12345 said:

sad videh ovaj edit

ma najbolje da nema veze dal ce se 2027 (ako se kvalifikujemo uopste) pojaviti kao gotovo penzioner sa kraja klupe nekog nba tima (jer u slucaju ovakvog nastavka, klipersi izvesno nece uzeti opciju za sledeceu sezonu) koji je u slobodnom padu 3 sezone unazad ili ce doci kao jedan od glavnih protagonista, pa nek bude i kk partizan u pitanju

ma naravno da je bolje da igra, po meni je trenutak da se vrati u evropu. mislio sam da ocekujes kako ce u nba magicno da postane igrac za top 3-4 usagea pa ce to onda doneti neke nove kvalitete ulozi u repki

skroz smo se ispromasivali i to serijski

Edited by uini

Nema zašto da se vraća u Evropu da se lomata po Evoligi, bolje da ostane tamo i igra još 4-5 godina lagano. Uvek će dobiti više para nego u Evropi. Easy money što bi rekli Ameri. Em će sačuvati telo em će biti odmoran za Reprezentaciju.

4 hours ago, uini said:

ima 33 god, to je cca poslednjih par sezona karijere. prosto je nemoguće da on sada bude jedan od glavnih igrača u bilo kojoj nba ekipi

I Kavai i Harden su stariji od njega. Ne pratim NBA osim usputno, ali utisak neki mi je da njih dvojica rade šta hoće i imaju neke svoje agende. Sad vidim da je Harden noćas prešišao Karmela na listi all-time 10 top scorera, tako da eto i to je možda neki razlog što se ne daje prostora Bogdanu.

Izvinjavam se na inputu, ne pratim i nisam kompetentna. Samo volim Bogija ❤️

18 minutes ago, Moća said:

Nema zašto da se vraća u Evropu da se lomata po Evoligi, bolje da ostane tamo i igra još 4-5 godina lagano. Uvek će dobiti više para nego u Evropi. Easy money što bi rekli Ameri. Em će sačuvati telo em će biti odmoran za Reprezentaciju.

a jebga ne ide to bas tako, znas i sam

ima nesto i to mnogo do samopouzdanja, utreniranosti a i do toga da redovno igra takmicarsku kosarku

ideja da neko moze, pa jos godinama u nizu da tokom cele sezone ne igra ili igra maltene rekreativno, a onda leti igra na vrhunskom nivou i to jednu od liderskih uloga je jebga neozbiljna

a ni sto se para tice nisam bas siguran

moze dobiti samo vise nego micic u hapoelu

kad se uzme u obzir porez i da u nba izvesno nece dobiti ni slican ugovor trenutnom ako se nesto drasticno ne promeni u nastavku sezone, lako moguce da mu sa financijske strane bude isplatljivije da igra u evropi nego u nba

20 minutes ago, Moća said:

Pa, ne bih se kladio. Dosta Evropljana se vraća put Evrope, a sigurno to ne rade ako mogu da uzmu više para u NBA. Eno Furnije i Čedaj poslednji primeri.

Bogdan ulazi u pozne godine, timovi neće da plaćaju islužene veterane ozbiljne novce sada jer ih salary cap i keceljen ograničavaju da budu fleksibilni. Tih nekih 4-5M po sezoni koji bi dali Bogdanu će da pretvore u 2-3M i dati nekom rukiju, koji ima dužu perspektivu.

Bogdan ima smisla samo u kontenderu kao šesti čovek, a takvih ekipa je baš malo, a ni on se nije preterano pokazao u toj ulozi u Klipersima, što je malo do njega, a malo i do Klipersa.

ne znam sta mislite da bi trebalo da bude sa bogdanovim usageom ali tesko da ce biti nesto vise pored hardena i leonarda koji jos i igra nekako rezervisano. a i 'ne daje se prostor' bogdanu jer jednostavno vise nije dovoljno dobar ili je povredjen. kada je bio zdrav onda je igrao ispod svakog nivoa. npr prosle sezone u atlanti. posle trejda je igrao malo bolje ali se letos opet povredio i vratio i povredio i vratio i eto nikako da udje u neki ritam. kada bi spojio dvadesetak utakmica sigurno bi to izgledalo bolje ali ko zna na sta ce liciti do tada ovi clippersi, nije nerealno da bude i trejdovan.

1 hour ago, pbg12345 said:

a jebga ne ide to bas tako, znas i sam

ima nesto i to mnogo do samopouzdanja, utreniranosti a i do toga da redovno igra takmicarsku kosarku

ideja da neko moze, pa jos godinama u nizu da tokom cele sezone ne igra ili igra maltene rekreativno, a onda leti igra na vrhunskom nivou i to jednu od liderskih uloga je jebga neozbiljna

a ni sto se para tice nisam bas siguran

moze dobiti samo vise nego micic u hapoelu

kad se uzme u obzir porez i da u nba izvesno nece dobiti ni slican ugovor trenutnom ako se nesto drasticno ne promeni u nastavku sezone, lako moguce da mu sa financijske strane bude isplatljivije da igra u evropi nego u nba

Pare koje je Micic dobio su izuzetak jer je on placen toliko da bi gazda Hapoela pokazao da mu se moze.

3 hours ago, kralj said:

Da bude lider u nekom kontenderu teško da je imao ikada kvalitet

Ovo pre svega. Bogdan je nadprosečan šuter ali je u pogledu svega ostalog prosečan NBA igrač sa verovatno i ispod prosečnim fizikalijama i brzinom. Daće 30, pa i 40 kada šutira 13-9 trojke ali imao je on i neretko loše šuterske epizode.

Takođe, zar nije bio starter jedno vreme u Atlanti, ako se ne varam?

NBA život je naporan ali u isto vreme o igračima se vodi najbolja moguća nega i briga. Morao bi sledeći ugovor baš jako da mu opadne, da bi se vratio u EU, kontam.

Sinoć sam pogledao poslednju četvrtinu imao je ne jedan već nekoliko clutch koševa pred kraj meča ali je Naz Reid odigrao ludački i vezao da li tipa 5 trojki od čega poslednja 10 sekundi do kraja na nerešeno. Hardena dugo nisam gledao i dalje ima ludački prvi korak i dosta je eksplozivan, mislio sam da je u lošijem stanju jer je jedno vreme bio baš deb'o.

1 hour ago, Valk said:

I Kavai i Harden su stariji od njega. Ne pratim NBA osim usputno, ali utisak neki mi je da njih dvojica rade šta hoće i imaju neke svoje agende. Sad vidim da je Harden noćas prešišao Karmela na listi all-time 10 top scorera, tako da eto i to je možda neki razlog što se ne daje prostora Bogdanu.

Izvinjavam se na inputu, ne pratim i nisam kompetentna. Samo volim Bogija ❤️

ja obozavam bogija

racunam okvirno da ce oko 35e i dalje moci da igra nba ali nije on ni leonard ni durant ni harden, pa da ga drzis u ekipi ako ne moze da se krece kako treba

prica je otisla u mnogim apstraktnim pravcima a ja samo ponavljam svoj prvobitni post u nekim iteracijama, tako da to dodaje na besmislenosti rozle