Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Pa ne moramo valjda da obaramo ruke za jedan koitus fantom

Oprostite na trolu, nastavite sa basketom fantom

Edited by ubibobi

• Replies 6.3k
  • Views 266.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Da se osvrnem jos jednom na tekmu od sinoc. Atlanta trazila dva celendza jos u prvoj cetvrtini. A Denver gubi tipa 17 razlike. I komentator Denvera je toliko u tom trenutku smarao o tome, kao uzeli su dva, nemaju vise do kraja itd itd. A ja u fazonu "lice, naguzice ih do kraja, kome se jebe za celendz usrani". A na kraju, tekma na jedan poen, jedan posed, jedna odluka.

Edited by 1n54jd3r

Zna balzamovani Marlowe jer gleda košarku od malo nakon što je izmišljena.

za @Sandens realno tim koji je zaslužio jedan prsten, ali ga nekim kreativnim tumačenjem pravila nije dobio, kao oni naši Kingsi

On 5. 12. 2025. at 11:24, Hele said:

Ja pričam o navijačima. Za izgrače se podrazumeva.

Iskočilo mi na IG, navijač podneo ostavku i prešao da navija za Lejkerse nakon što su Klipersi šutnuli legendu kluba. gospode

Screenshot_20251207-005227.png

3 hours ago, goofs said:

za @Sandens realno tim koji je zaslužio jedan prsten, ali ga nekim kreativnim tumačenjem pravila nije dobio, kao oni naši Kingsi

moja omiljena ekipa u istoriji košarke. nash, stoudemire, marion, joe johnson... 2004/5.

mada je i ekipa iz 2006/7 bez joea johnsona ali sa rajom bellom i borisom diawom zaslužila titulu.

Aftermath trade-a MPJ za Can -a...korektne brojke ima MPJ u Bruklinu...na stranu sto su bedan tim

1 hour ago, Valk said:

Iskočilo mi na IG, navijač podneo ostavku i prešao da navija za Lejkerse nakon što su Klipersi šutnuli legendu kluba. gospode

Screenshot_20251207-005227.png

Pa to, laganica, što se nervirati? A u Lejkersima Lukica i Ostin pa i Lebronko koji mi sve gotivniji.

Pametan momak, učinio to sa 19 godina, tako sam ja i trebao sa Zvezdom - na vreme, u tim nekim godinama. Navijam za klub sa Alta bankom na leđima jbt!

U Americi je to još opuštenije i nema razloga za stres.

Pazi, na kraju i zar nije poštenije da neko radi dobro i ti ga nagradiš, kupiš sezonsku, dres...? Nego da daješ bezuslovnu podršku, daješ im pare... a ovi sve očajno rade?

Da ovi novi klinci skroz pređu na taj fazon, i svi skaču sa kluba na klub, tačno bi mi se fućkalo i ne bi im držao predavanja o lojalnosti i pričao kako su sise i nekad se znao red.

Edited by Hele

Nema 19 godina nego nakon 19 godina aktivnog navijanja, al' nebitno, to se kod nas ne radi osim ako si Kojot Mustafa.

jel gledao neko prvo poluvreme gsw klivlend?

deluje da je bila prava lepotica

rezultat 45:36

klivlend ispod 30% sut

Edited by pbg12345

bogi dobar u zavrsnici protiv minesote, ali ce izgleda clippers opet izgubiti. primili trojku na 104-104 15ak sekundi do kraja.

mene vec duze smara (ili ne znam sta bi bio pravilan izraz rastuzje, ljuti) da ga gledam u takvoj ulozi

ok, mozda nema kvalitet da bude jedan od vodecih protagonista u solidnoj nba ekipi (mada mislim da ima), ali i ako je tako voleo bih ga gledati negde u glavnoj ulozi

ima 33 god, to je cca poslednjih par sezona karijere. prosto je nemoguće da on sada bude jedan od glavnih igrača u bilo kojoj nba ekipi

jedino da ga izotkivaju klipersi za 26/27, ne nađe ništa njemu prikladno u nba, pa da se vrati u evropu i odigra par sezona

da, poznato je da se u tim godinama ide u penziju u nba rolleyes

nisam uopste zelio otvoriti raspravu da li moze ili ne moze to biti u nba, poenta je da bih ga voleo gledati u toj ulozi gde mu se ukaze prilika

nista manje bitno, prilicno sam siguran da bi reprezentacija srbije imala itekako koristi ako se tako nesto desi

7 hours ago, Valk said:

Nema 19 godina nego nakon 19 godina aktivnog navijanja, al' nebitno, to se kod nas ne radi osim ako si Kojot Mustafa.

Pa ne radi se ovde, ja ne mogu iako bih hteo.

Njima je lakše i tamo je normalnije. Ti sa tvojom pričom o Mustafi i dokazuješ zašto. To je sve nama urezano u koru debelog mozga.