December 5, 2025Dec 5 49 minutes ago, Čutura said:nije dobio sut kartu, samo su ga poslali u cosak.On je rekao da su ga poslali kući, posle su Clippersi rekli da se razilaze tako da nema nazad.Treba poštovati legende, ali uvek je bio težak, makar se tako pričalo. To može dok su koristan na terenu, a i tad ti se toleriše. Ovako je samo još jedno blebetalo kakvih ima u svakoj ekipi koliko hoćeš.
December 5, 2025Dec 5 57 minutes ago, uini said:pa i u evropi je sve redja ta neka monogamijamislim da je 90% ugovora na jednu do tri godine, gde tri god malo ko odrolaJa pričam o navijačima. Za izgrače se podrazumeva.
December 5, 2025Dec 5 Zajebavao sam se zbog tvoje vatrene ljubavi prema Joviću, naravno da ne mislim kako si ga izdao zbog Rajakovića. Iako ovaj ima magični štap.
December 5, 2025Dec 5 Btw, Adelman ukinuo onu krindž lančinu za najboljeg odbrambenog. Edited December 5, 2025Dec 5 by Amos
December 5, 2025Dec 5 46 minutes ago, Amos said:Zajebavao sam se zbog tvoje vatrene ljubavi prema JovićuPa skapirao sam47 minutes ago, Amos said:naravno da ne mislim kako si ga izdao zbog RajakovićaŠto ne misliš, misliš da nisam taki čoek, e, pa, zajebao si se
December 5, 2025Dec 5 2 hours ago, Amos said:Btw, Adelman ukinuo onu krindž lančinu za najboljeg odbrambenog.Zna se ko je chain daddy
December 5, 2025Dec 5 4 hours ago, Amos said:Btw, Adelman ukinuo onu krindž lančinu za najboljeg odbrambenog.Pa kad ne igraju odbranu...
December 5, 2025Dec 5 Ispovredjivani Denver gostuje ispovredjivanoj Atlanti. A mogla je biti jedna od jacih tekmi u ovom smornjikavom delu sezone.
December 5, 2025Dec 5 da li je moguce da se Reaves i Giannis stavljaju u istu recenicu?Well, sve je moguce, kad lejkersi krenu u trejdove. (mada me cudi sto ne ponude samo Hachamuru. ne sumnjam da bi im i to proslo)
December 5, 2025Dec 5 39 minutes ago, Djuro said:da li je moguce da se Reaves i Giannis stavljaju u istu recenicu?Well, sve je moguce, kad lejkersi krenu u trejdove.Moguce je kada bi u toj recenici bila i 4 pick-a prve runde :) ali Fejkersi ih nemaju pa su malo dilulu Edited December 5, 2025Dec 5 by 1n54jd3r
December 6, 2025Dec 6 Atlanta ponizava Denver u prvoj. Jokic ocajno sutira, vec je imao dva airball-a i jednu ciglu.
December 6, 2025Dec 6 Ne znam da li sam gledao losiju Jokicevu cetvrtinu a da pamtim. Sut ga ne ide, masi debelo, a zainati se da pripaljuje trojke. 2 od 10 sut iz igre. Atlanta im je ubacila 41 poen za cetvrtinu. Odbrana suplja na sve strane.
December 6, 2025Dec 6 Znam da ću zažaliti, ali da li neko ima stream? Crackstream mi ne radi, a rojadirecta na pola utakmica pušta Detroit.edit: našao, bolje da nisamDenver prespor, ne mogu ništa da brane u tranziciji, izgledaju kao Klipersi, video sam tri otvorene Atlante za 60ak sekundi. Edited December 6, 2025Dec 6 by reg
December 6, 2025Dec 6 https://www.vipbox.lc/nba/atlanta-hawks-vs-denver-nuggets-2-liveAtlanta za 3 sutira 12 od 19...jbt
December 6, 2025Dec 6 Hvala.Situacija je toliko loša da je Jokić počeo da igra odbranu ispod obruča. Edited December 6, 2025Dec 6 by reg