December 6, 2025Dec 6 Kakva utakmica Jokića, poslednjih par koševa su kao na basketu, ono polaganje na drugi obruč kada se prošetao kroz reket je bilo nadrealno, samo ga gledaju i ne mogu da spreče. Odlična odbrana Mareja u četvrtoj, posebno u završnici.
December 6, 2025Dec 6 Ovo se retko vidja zaista. Jokic sa 40 poena, 13 od 26 sut iz igre, 12 od 15 sa bacanja, je imao ubedljivo najgori +/- u ekipi (-15). Dobise poen razlike, luda tekma skroz. Edited December 6, 2025Dec 6 by 1n54jd3r
December 6, 2025Dec 6 Ovo su samo diehard fanovi mogli da gledajh nakon blamaze sa pocetka tekme. Da su izgubili uslo bi posrano u vikend. Ovako, vredelo je, sta znam.
December 6, 2025Dec 6 7 hours ago, 1n54jd3r said:Veceras su mu i odbrana i napad jezivi. Najgore poluvreme u poslednjih nekoliko godina, for sure. BB i Big Val su korektni, da nije njih, bilo bi stoka razlike vec.
December 6, 2025Dec 6 Niksi otvorili 23:0 protiv Jute, mislio sam da je to rekordno vodjstvo nekog tima na startu meca u istoriji lige ali jok, bilo je i 29:0 i 37:0, mislim oba slucaja osamdesetihSvakako velika sramota za Dzezere Edited December 6, 2025Dec 6 by Zli Gli
December 6, 2025Dec 6 4 minutes ago, Zli Gli said:Svakako velika sramota za Dzezereali opet,Love is like jazzYou make it up as you go alongAnd you act as if you really knew the songBut you don't and you never willSo you flaunt your mistakes and you make them untilTheyWere you
December 6, 2025Dec 6 8 hours ago, Lancia said:Jel nedostaje Porter?Nedostaje njegova mama u publici Ed:mislio sam na kris braunovu ipak Tako da svi smo tu, svi su na broju Edited December 6, 2025Dec 6 by ubibobi
December 6, 2025Dec 6 19 minutes ago, ubibobi said:Nedostaje njegova mama u publici Ed:mislio sam na kris braunovu ipak Tako da svi smo tu, svi su na broju Ok, neću osuđivati, ukusi su različiti...