December 4, 2025Dec 4 7 nageca sa 10+ ppg. na putu da obore sezonski ORTG rekord i to sa svim problemima od pocetka sezone
December 5, 2025Dec 5 CP3 dobio šut kartu. Videh sad izveštaj da su mu rekli da prestane da smara u svlačionici. To se nisam nado.
December 5, 2025Dec 5 12 hours ago, 1n54jd3r said:Taman koliko im treba da dogovore trade sa nekim timomTaman koliko treba da mi ukanali fantasy tim
December 5, 2025Dec 5 10 minutes ago, Venom said:CP3 dobio šut kartu. Videh sad izveštaj da su mu rekli da prestane da smara u svlačionici. To se nisam nado.Navodno rekao Kawhiju: you don't need the load menagment cause you are the load.
December 5, 2025Dec 5 Dečko se drogira, dobiše i bez Luke, žao mi malo Rajakovića, ali jbg. Navijam za finale između ove dve ekipe
December 5, 2025Dec 5 25 minutes ago, Hele said:Dečko se drogira, dobiše i bez Luke, žao mi malo Rajakovića, ali jbg. Navijam za finale između ove dve ekipeNajveća izdaja Nikole Jovića i Majamija od Lebronovog povratka u Klivlend.
December 5, 2025Dec 5 Ima li u NBA-u uopšte izdaje ili je i koncipiran kao poligamna liga gde je klubaško kurvanje najnormalnija stvar?Rekao bih da je tako, i da oni koji insistiraju na monogamiji poput evropske, došli su na pogrešno mesto da propagiraju nešto čemu tu mesto ni nije.Opustiš se i uživaš. Skačeš sa cveta na cvet.Postoje i one stare glave koje su zaglavljene u svojoj monogamnoj ljubavi, njihovo pravo, ništa, ispoštuješ ih, ustaneš im u autobusu, nije problem.
December 5, 2025Dec 5 pa i u evropi je sve redja ta neka monogamijamislim da je 90% ugovora na jednu do tri godine, gde tri god malo ko odrola