Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

8 hours ago, Venom said:

Jel ovo prvi put da je Jokić efekat doveo do nagrade najboljeg igrača nedelje? Svaka čast čoveku koliko čini saigrače boljim.

I ne samo to nego i bivse saigrace, gledaj kako MPJ kida nakon sto je upijao znanje od Jokica

4 hours ago, kralj said:

Jokić efekat je da se ne lažemo i od Embida i Šeja napravio MVPa.

A i Gli ne bi jebao upola.

Upravo je suprotno, u ovih pet godina kako Jokic dominira ja sam sve prokockao i upola manje jebem. Njegov vrhunac nas ne cini sve boljim, samo neke saigrace (nazalost samo u klubu, ne i u repstaciji) i vas odabrane ovde

• Replies 6.3k
  • Views 266.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Vidi tek ovog Gilespija u Sunsima. Jokić magija, samo se očešeš o njegov peškir u svlačionici i odmah ti potencijal skoči 30%

• Author
22 minutes ago, Zli Gli said:

I ne samo to nego i bivse saigrace, gledaj kako MPJ kida nakon sto je upijao znanje od Jokica

covek je isti igrac kao sto je bio u Denveru, samo sto uzima vise suteva...

2024 - 50.4% sut iz igre, 39.5% za 3, 76.8% FT uz 7 skokova, 2.1 ast i 1.4 TO

2025 - 49.6% sut iz igre, 39.2% za 3, 81.8% FT uz 7.6 skokova, 3.2 ast i 2.2 TO

jedina razlika je sto sada uzima 5 suteva(2.5 trojke i 2.5 dvojke) i 2 bacanja vise i sto ima pola skoka, jednu asistenciju ali i jedan turnover vise

znaci isti igrac kao sto je i bio. ako pitas zasto u Denveru nije uzimao tih 5 suteva vise, pa zato sto ih je uzimao Jokic koji sutira 60% iz igre.

ako hoces, evo ti per 100

image.png

za 3 poena losiji ofanzivni rejting, za poen losiji defanzivni rejting.

sooooo;... your point being?

Isti kao i Venomov, no point. Opusti se malo, sprdamo se.

A statistika je kao bikini, imao je i Marej nesto tipa 27/6/7 u sampionskom plejofu i resio vise napetih meceva pa opet Jokic nema s kim da igra. Tako i za Portera brojke lazu, bukvalno se vidi po njemu da se oslobodio zla.

Edited by Zli Gli

Ju što mi se sviđa kako igra ovaj mali iz SAS - prilepljen za parket kao Preković, a pravi ršum u reketu.

2 hours ago, Amos said:

Malone je do ove sezone mislio da je Gilespie bio ekonom u timu.

I ja sam ruku na čuku. Izneverovao sam da su njega ostavili i pustili Batlera u Zvezdu.

1 hour ago, Zli Gli said:

Isti kao i Venomov, no point. Opusti se malo, sprdamo se.

A statistika je kao bikini, imao je i Marej nesto tipa 27/6/7 u sampionskom plejofu i resio vise napetih meceva pa opet Jokic nema s kim da igra. Tako i za Portera brojke lazu, bukvalno se vidi po njemu da se oslobodio zla.

Ne znam koliko se oslobodio zla, zar nije skoro pričao kako ga kuje mame i ne može da odoli... To sve nije bio problem u Denveru, kuje kad vide Jokaru i braću samo se okrenu i odu. #championshipmentality

Ovamo u Bruklinu zakiva na svim frontovima, dakle ipak se oslobodio

Meni je cak i ono sto Ant neretko praktikuje wtf...a navodno je legal play

1 hour ago, 1n54jd3r said:

"step through"?

12 hours ago, 1n54jd3r said:

to je zapravo legalno odavno jos, cak i u fibi. @Djolle moze da potvrdi. cak i kad smo mi trenirali 90ih je bilo legalno samo sto nasi treneri mahom nisu imali pojma pa nas nisu ucili

2 hours ago, spaceploitator said:

to je zapravo legalno odavno jos, cak i u fibi. @Djolle moze da potvrdi. cak i kad smo mi trenirali 90ih je bilo legalno samo sto nasi treneri mahom nisu imali pojma pa nas nisu ucili

Uklonjen je video sa onog redit linka, ali ako je 'step through', onda si u pravu, dozvoljeno je od kad ja znam za pravila igre, samo što su igrači, naročito u Evropi, retko to koristili...

Sve je legalno, nema pravila, nikad jaci ofanzivni talenat. Ko jebe mater onima od pre sto se nisu setili da ovo rade...

A da, sviralo se pa nije moglo a sad se to zove smooth footwork i fancy finish fantom

Edited by Zli Gli