December 9, 2025Dec 9 8 hours ago, Venom said:Jel ovo prvi put da je Jokić efekat doveo do nagrade najboljeg igrača nedelje? Svaka čast čoveku koliko čini saigrače boljim.I ne samo to nego i bivse saigrace, gledaj kako MPJ kida nakon sto je upijao znanje od Jokica4 hours ago, kralj said:Jokić efekat je da se ne lažemo i od Embida i Šeja napravio MVPa.A i Gli ne bi jebao upola.Upravo je suprotno, u ovih pet godina kako Jokic dominira ja sam sve prokockao i upola manje jebem. Njegov vrhunac nas ne cini sve boljim, samo neke saigrace (nazalost samo u klubu, ne i u repstaciji) i vas odabrane ovde
December 9, 2025Dec 9 Vidi tek ovog Gilespija u Sunsima. Jokić magija, samo se očešeš o njegov peškir u svlačionici i odmah ti potencijal skoči 30%
December 9, 2025Dec 9 Author 22 minutes ago, Zli Gli said:I ne samo to nego i bivse saigrace, gledaj kako MPJ kida nakon sto je upijao znanje od Jokicacovek je isti igrac kao sto je bio u Denveru, samo sto uzima vise suteva...2024 - 50.4% sut iz igre, 39.5% za 3, 76.8% FT uz 7 skokova, 2.1 ast i 1.4 TO2025 - 49.6% sut iz igre, 39.2% za 3, 81.8% FT uz 7.6 skokova, 3.2 ast i 2.2 TOjedina razlika je sto sada uzima 5 suteva(2.5 trojke i 2.5 dvojke) i 2 bacanja vise i sto ima pola skoka, jednu asistenciju ali i jedan turnover viseznaci isti igrac kao sto je i bio. ako pitas zasto u Denveru nije uzimao tih 5 suteva vise, pa zato sto ih je uzimao Jokic koji sutira 60% iz igre. ako hoces, evo ti per 100za 3 poena losiji ofanzivni rejting, za poen losiji defanzivni rejting.sooooo;... your point being?
December 9, 2025Dec 9 Isti kao i Venomov, no point. Opusti se malo, sprdamo se.A statistika je kao bikini, imao je i Marej nesto tipa 27/6/7 u sampionskom plejofu i resio vise napetih meceva pa opet Jokic nema s kim da igra. Tako i za Portera brojke lazu, bukvalno se vidi po njemu da se oslobodio zla. Edited December 9, 2025Dec 9 by Zli Gli
December 9, 2025Dec 9 Ju što mi se sviđa kako igra ovaj mali iz SAS - prilepljen za parket kao Preković, a pravi ršum u reketu.
December 9, 2025Dec 9 2 hours ago, Amos said:Malone je do ove sezone mislio da je Gilespie bio ekonom u timu.I ja sam ruku na čuku. Izneverovao sam da su njega ostavili i pustili Batlera u Zvezdu.
December 9, 2025Dec 9 1 hour ago, Zli Gli said:Isti kao i Venomov, no point. Opusti se malo, sprdamo se.A statistika je kao bikini, imao je i Marej nesto tipa 27/6/7 u sampionskom plejofu i resio vise napetih meceva pa opet Jokic nema s kim da igra. Tako i za Portera brojke lazu, bukvalno se vidi po njemu da se oslobodio zla.Ne znam koliko se oslobodio zla, zar nije skoro pričao kako ga kuje mame i ne može da odoli... To sve nije bio problem u Denveru, kuje kad vide Jokaru i braću samo se okrenu i odu. #championshipmentality
December 9, 2025Dec 9 4 minutes ago, napadaj said:https://www.reddit.com/r/nba/s/Sv8S5HwR8x🤔Očigledno niu koraci... Da igra rukomet...
December 9, 2025Dec 9 1 hour ago, 1n54jd3r said:Meni je cak i ono sto Ant neretko praktikuje wtf...a navodno je legal play"step through"?
December 10, 2025Dec 10 12 hours ago, 1n54jd3r said:Meni je cak i ono sto Ant neretko praktikuje wtf...a navodno je legal playto je zapravo legalno odavno jos, cak i u fibi. @Djolle moze da potvrdi. cak i kad smo mi trenirali 90ih je bilo legalno samo sto nasi treneri mahom nisu imali pojma pa nas nisu ucili
December 10, 2025Dec 10 2 hours ago, spaceploitator said:to je zapravo legalno odavno jos, cak i u fibi. @Djolle moze da potvrdi. cak i kad smo mi trenirali 90ih je bilo legalno samo sto nasi treneri mahom nisu imali pojma pa nas nisu uciliUklonjen je video sa onog redit linka, ali ako je 'step through', onda si u pravu, dozvoljeno je od kad ja znam za pravila igre, samo što su igrači, naročito u Evropi, retko to koristili...
December 10, 2025Dec 10 Sve je legalno, nema pravila, nikad jaci ofanzivni talenat. Ko jebe mater onima od pre sto se nisu setili da ovo rade...A da, sviralo se pa nije moglo a sad se to zove smooth footwork i fancy finish Edited December 10, 2025Dec 10 by Zli Gli