December 7, 2025Dec 7 kako beše neki link. banecare je trazio neki dan i neko mu reče nba bite? right?ne vidim da arena prenosi.
December 8, 2025Dec 8 9 minutes ago, nisam ja said:kako beše neki link. banecare je trazio neki dan i neko mu reče nba bite? right?ne vidim da arena prenosi.ja gledam ovde na attitude: https://www.vipbox.lc/nba/charlotte-hornets-vs-denver-nuggets-2-liveevo ga i https://www.nbabite.is/
December 8, 2025Dec 8 StreamEast - NBA StreamsNBA Season 2024 - NBA Streams | NBA Live | Basketball Str...NBAstreams reddit - Watch NBA streams live. NBA Season 2024 #1 live streamsMeni radi ovaj.
December 8, 2025Dec 8 Ima i buffstreams.info, u kombinaciji sa Brave browserom radi lepo i bez reklama, samo treba ubosti iz nekog pokusaja koji strim radi i posle laganica
December 8, 2025Dec 8 Komentatori Šarlota nakon trojke Spensera: Oh my God, that's a funky looking shot! Don't try to emulate that!
December 8, 2025Dec 8 40 minutes ago, Mil@n said:...Dobrim delom se slazemo ali je poenta da Jokic ne cini sve saigrace boljim, sto se ovde jako potencira. Imamo primere u NBA a o reprezentaciji da ne pricamo, covek igra svoju igru i postize svoje brojke ali se ne slaze sa svima i rezultati ne dolaze uvek, samo njegove brojke su konstata. Isto tako, u slucaju igranja sa nekim superstarom olstarom, za cime se kuka nevidjeno, brojke bi pale, logicno.Dok se to ne desi, bratina tempira sebi novi tripl dabl, imao je 10/3/9 i cim je overio desetu asistenciju bacio se na gradjenje ispod kosa i evo ga na 8 skokova, ide to lagano. Bog manipulacije Knupel uzasan veceras, decko pripaljuje svaku a ne moze vola da ubode
December 8, 2025Dec 8 Al sam zabo strim, neki Altitude sports, Denverovi komentatori, kaze jedan posle skoka Votsona "he is grabbing Jokic's rebounds"A Embid je gotov, covek se raspada bukvalno
December 8, 2025Dec 8 Jamal proglasen za igraca nedelje na zapadu. Suludi procenti, ovo mu je peak karijerni ako se izuzme bubble
December 8, 2025Dec 8 Jel ovo prvi put da je Jokić efekat doveo do nagrade najboljeg igrača nedelje? Svaka čast čoveku koliko čini saigrače boljim.
December 9, 2025Dec 9 3 hours ago, Venom said:Jel ovo prvi put da je Jokić efekat doveo do nagrade najboljeg igrača nedelje? Svaka čast čoveku koliko čini saigrače boljim.Jokić efekat je da se ne lažemo i od Embida i Šeja napravio MVPa.A i Gli ne bi jebao upola.
December 9, 2025Dec 9 Da mi je neko rekao da ce Ant da utrpa 40 i da ce svejedno da izgube od Suns-a kojima Booker ne igra - rekao bih mu da su mu vrane pojele mozak.
December 9, 2025Dec 9 48 minutes ago, 1n54jd3r said:Da mi je neko rekao da ce Ant da utrpa 40 i da ce svejedno da izgube od Suns-a kojima Booker ne igra - rekao bih mu da su mu vrane pojele mozak.Malone je do ove sezone mislio da je Gilespie bio ekonom u timu. Edited December 9, 2025Dec 9 by Amos