Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

29 minutes ago, kralj said:

Jebo ih termin, nisam ni znao da se igra. Šta bi sa Francom?

povredio kolenu u startu, inače, najbolji termin nasvijet

gledam tek treći put ove sezone knickse ali ne bih umeo da izdvojim neku stavku koja je drugačija u odnosu na vladavinu thibsa. identično igraju

• Replies 6.3k
  • Views 266.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ozbiljan idiotizam od kosarke.

1 hour ago, pbg12345 said:

u evroligi kojom je dominirao vasilije micic, bogdan ne bi bio medju najboljim igracima dominirao? gospode

ok

Jel Micic isti igrac sad i tad kad je bio MVP i jel Bogdanovic isti sad i pre x godina? Lupas i ti gluposti, ni jedan ni drugi nisu ni blizu tog nivoa a plus se pojavilo dosta dobrih crnaca u EL

Dugo je trajao Vagner, opet izgleda neka zesca povreda

Ocajna odbrana Toronta. Daleko ispod nivoa koji su prikazivali ove sezone..

Štap propo

Imamo utakmicu konacno..

Bejn sajko kejs

Jamal kida u napadu. Odbrana timska je kriticna koliko otvorenih suteva za tri ostavljaju protivnicima. Zonska odbrana je bas kocka od tekme do tekme za Denver.

4 hours ago, Zli Gli said:

Pa uzmi pogledaj malo neki mec Netsa i skontaces, ovaj nas toliko drvi loptu da mnogi ostali ne mogu da se razmasu i ne odgovara svima taj stil igre gde je centar plej i mora da pipne loptu u svakom napadu, mora blok i urucenje i sta jos sve ne. Ja prvi nisam bio fan Portera i pljuvao sam ga da je drven i bez zivota u sebi a sad se vidi da je decko mnogo raznovrsniji igrac nego sto je bio u Nagetsima, ume kosarke

A dobro brt ne misliš li da si "malo" tendenciozan?

Jokara koji je pomerio granice sporta bukvalno što u individualnom što u timskom smislu svašta nešto ludački radi njemu uvek pronalaziš neke, uglavnom besmislene pa i komične zamerke, ali MPJ kada ode u jedan od najgorih timova lige tim koji tankuje i daje 25 poena on je odjednom kao monumentalno napredovao, ludilo...

I ne, Jokić ne da ne drvi loptu već statistika kaže nešto tipa da ima ubedljivo najviše dodavanja po utakmici od svih igrača koji najviše imaju loptu (tako nešto, davno sam čuo taj podatak). Takođe, ne da ne drvi loptu već nekad i preteruje u pokušajima da upošljava druge umesto da sam rešava, toliko, da to postaje iritantno.

A u stvari, poenta je u tome da je igranje u ovakvom timu koji ne da nije contender nego ne postoji promil neke rezultatske obaveze i igranje u timu sa ozbiljnim sistemom gde imaš 2, 3 igrača bolja od sebe koga ne zadovoljava ništa osim titule prosto ne mogu da se porede. Da se vrati, bio bi isti kurac kakav je bio i prošle sezone, skupila bi mu se muda i nestao bi.

Btw, Cam Johnson u poslednjih 7, 8 utakmica daje tipa 17, 18 poena 5, 6 skokova i slično asistencija, to u ovom timu vredi pa barem podjednako kao 25 u jebenom Bruklinu. Cam je namestio praćku, imao i 28, 20, i ne sećam se više koliko.

Na stranu da sam Cam nije bitan već oslobođen prostor u seleri kepu blabla, da se ne vraćamo na prežvakane teme.

Ukratko, MPJ je fin momak i stvarno mu želim sve najbolje u životu i karijeri, ali van Denvera, hvala.

2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Jamal kida u napadu. Odbrana timska je kriticna koliko otvorenih suteva za tri ostavljaju protivnicima. Zonska odbrana je bas kocka od tekme do tekme za Denver.

Džamal na putu da obori lični rekord večeras, kako je krenulo stići će do 50 do kraja poluvremena.

Onaj MekNili pogodio 3 trojke, uglavnom ostavljen sam. Jokić deluje bezvoljno kao protiv Atlante, ceo tim izgleda kao da su prepustili Džamalu da postigne jedno 80 poena.

Jamal 23pt u prvoj. Ako nastavi u ovom rutmu, smesi mu se jos jedna 50+

BB podseca na Rasa sa ovim bezglavim zabijanjem pod kos u kontri i nekontrolisanim polaganjem D

Ove rasprave o MPJu i Džonsonu su besmislene, imaju drugačije uloge u timovima koji se drastično razlikuju po ambicijama i kvalitetu igrača. Trejd je win-win-win, Denver je dobio više prostora u budžetu i igrača koji se bolje snalazi u odbrambenim rotacijama, Netsi su dobili igrača koji će nabudžiti statistiku i osloboditi 40 miliona, donevši usput i po koji pik (a već su dobili jedan 2032 od Denvera), Džonson će ponovo imati šansu da igra ozbiljne plejof utakmice, MPJ može da razvija igra ima veću ulogu od lika koji stoji u uglu i razvlači odbranu. Netsi su veoma zabavan tim ove godine.

9 minutes ago, 1n54jd3r said:

BB podseca na Rasa sa ovim bezglavim zabijanjem pod kos u kontri i nekontrolisanim polaganjem D

Mene podsetio na one nebulozne pokušaje DA Džordana, kada zaboravi koliko ima godina pa krene da kuca sa dva metra i onda u letu shvati da neće dobaciti do obruča.