December 3, 2025Dec 3 Debitovao Set, čeka se Stef da se oporavi da prvi put zaigraju zajedno14 poena, 6/7 šut iz igreUbedljivo najgotivnija ekipa u ligi, još imaju ovog nekog Morisija na pleju, a i on trpa
December 3, 2025Dec 3 https://www.instagram.com/reel/DPhLWPwiaGY/?igsh=MWY3OTJ2eGJid3RxdQ==Gli, da mi das popust za kola za ovo.
December 3, 2025Dec 3 Lik u skini džinsu priča kako je sad mekano, a nekad, kad je on igrao, bilo je žestoko Liku je nadimak bio kad je igrao Fake tough guy
December 3, 2025Dec 3 1 hour ago, garmonbozia said:poverty franchise su klipersi, kakvi debili.Zato su fanovi carevi, pogledaj im redit.
December 3, 2025Dec 3 2 hours ago, Hele said:Debitovao Set, čeka se Stef da se oporavi da prvi put zaigraju zajedno
December 3, 2025Dec 3 6 hours ago, precog said:https://www.instagram.com/reel/DPhLWPwiaGY/?igsh=MWY3OTJ2eGJid3RxdQ==Gli, da mi das popust za kola za ovo.Ovo je opste poznato ali moze popust svakako
December 3, 2025Dec 3 14 hours ago, kralj said:Gledam Nolu, a na statistici vidim da je Mič Robinson fauliran pri šutu za 3 poena i da je spakovao sva 3 bacanja. Uini, ako ovo nije neka neslana šala, treba skupiti lovu za film o tom događaju.protiv bostana? preleteo sam recap na brzinu, kontam da bi se prilicno pisalo o takvom mirakulu, nista.
December 3, 2025Dec 3 4 hours ago, uini said:protiv bostana? preleteo sam recap na brzinu, kontam da bi se prilicno pisalo o takvom mirakulu, nista.Da, vidim sad da su pogrešno napisali, bio je Mikal, prepravili su.Baš jadno ovo sa CP3 šta god da je razlog.
December 3, 2025Dec 3 21 minutes ago, 1n54jd3r said:Sta mislite gde ce Janis? SAS mozda?Nadam se da neće promeniti konferenciju. Navijam za Atlantu, mada će oni (s obzirom kako im ide sada) za koju godinu dogurati do statusa favorita iz senke.
December 3, 2025Dec 3 55 minutes ago, 1n54jd3r said:Sta mislite gde ce Janis? SAS mozda?jel bi morali da usele svu mnogobrojnu rodbinu?
December 3, 2025Dec 3 Mislim da Spursi jedini imaju dovoljno asseta da ga plate, a i da taj trejd ima smisla za sve tri strane. U svim ostalim kombinacijama neko ostaje kratak.