May 28May 28 4 hours ago, uini said:niko jos nije pejstovao ovaj dragulj shajinih advokata?Ovi Undredog sports su kockarska platforma, tako da se sad osećam kao onaj tip u mimu sa dugmicima.
May 28May 28 jesu kockarska platforma i deo athletic sportske korporacije, jer, kao sto pise u tekstu, ne radi se samo o underdoguja ih bas cesto cekiram na tviteru, iako se nisam u zivotu kladio, jer daju najbrzi info oko toga ko igra/ne igraa te fore za shaju nisam video ali sam video tokom sezone neke za druge igrace, bilo na temu tankovanja i kobajagi povreda, godina, stila igre i sve su bile prilicno zabavne i u granicama ukusa
May 28May 28 Ne može sloboda govora da se ostvaruje tako što se nečiji lik i ime koriste bez njegove dozvole.
May 28May 28 Aha, sad vidim da je board game u pitanju. A jbg, ako nisu znali šta rade. Ne mogu sad na telefonu da iskopam više detalja.
May 28May 28 aha, ja sam procitao tvit i zakljucio da je prosto podjebavanje tema Edited May 28May 28 by uini
May 28May 28 Zakon na stranu, treba ga podjebavati i pomerati mu dupe kad god i gde god je moguće.Ako je neko spreman da za to plati i krivično odgovara - moju podršku ima
May 28May 28 1 hour ago, napadaj said:Ne može sloboda govora da se ostvaruje tako što se nečiji lik i ime koriste bez njegove dozvole.Tačno ali nisu ni ovi mutavi. Nije baš da je očigledno on
May 28May 28 Pa da, mrzelo me da kopam, ali znam da svi ti veliki igrači imaju armije advokata koji sve detaljno proveravaju. Plus što verovatno mogu da grade kejs i oko toga da je u putanju parodija.
May 28May 28 Nek se kolju, taman da propadne repstacija Kanade pred SP.Samo da se Finska i Italija ne plasiraju.
May 29May 29 Da se još daju The Good Wife/The Good Fight imali bi za par meseci epizodu gde poznati košarkaš tuži zbog zezanja da je floper. Karuzo brani Vembija lakše nego Jokića, pre par napada ga je rukama izgurao iz reketa pri šutu spolja SA kako ne bi mogao da eventualno uzme skok (srećom ih krenuše trojke).