May 27May 27 sumnjam da je to došlo iz Sijelta, ne mogu da zamislim Kempa sa čoporom dece, Pejtona sa paklom pljuga za između dva poluvremena i par onih sivonja što cepaju živo meso, da pričekaju malo da se pomole pre tekme
May 27May 27 Meni je još bolje ono što...valjda Klivlend, prikazuje razliku u poenima, valjda njihovi navijači ne umeju da uporede dva broja.
May 27May 27 On 26. 5. 2026. at 8:58, Hele said:Ako je verovati Korgiju, Sparsi prolaze.Pogodio je sve 4 tekme do sadPogodio opet.
May 27May 27 Najpederskija liga na svetu.Edit: kad za ovakve stvari budu sevali tehničke i izbačenja, možda NBA povrati nešto od ugleda koji se nenormalno i nepovratno srozava sa ovakvim usranim floperskim timovima poput OKC.Sprdnja, neopisiva sprdnja od lige, sudija, i šampiona. Edited May 27May 27 by Mil@n
May 27May 27 Ma budalaština, smešno, nije ni vredno komentarisanja. Nije video nešto što je direktno gledao i vidi se na snimku da je gledao Da su rekli da je procena da nije bilo dovoljnog kontakta ili da je floping, pa i da kažeš, ali oni izjavili da nisu ni videli.
May 27May 27 Meni samo nije jasno iz kog razloga ta Oklahoma ima toliku protekciju. Niti su neka bitna franšiza niti su neka dinastija. Jesu talentovana ekipa koja, kaži ga, par godina igra odlično, dominira, ali ne znam čime su zaslužili status Olimpiakosa.
May 27May 27 2 hours ago, JPM said:Meni samo nije jasno iz kog razloga ta Oklahoma ima toliku protekciju. Niti su neka bitna franšiza niti su neka dinastija. Jesu talentovana ekipa koja, kaži ga, par godina igra odlično, dominira, ali ne znam čime su zaslužili status Olimpiakosa.Ima dal' na Netflixu, dal'na HBO Max dokumentarac o Vince McMahonu koji je razvio americko kechersko rvanje na megamilijarderski biznis. I jedna od glavnih poenti koju sam pokupio gledajuci seriju (pored toga da je tip promoterski mag i ljudski otpad) je to da mu je glavna stvar bila da razrardjuje bad guys likove, i onda da do nemilosrdnosti eksploatihe bad guy vs. good guy sukob. Uopsteno, narod voli takvu dinamiku, a on je skontao da ogroman dio voli negativce - i to se sve skupa odlicno prodaje.Ne treba biti previse cinican da bi se povukle paralele. Na kraju krajeva, sav profesionalni sport, a pogotovo americki, je industrija zabave.
May 27May 27 A što je rahitični centar od 80 kila bad boy?Ja kad vidim onog lika pa još kad izjavi da bi razbio Šeka...
May 27May 27 11 hours ago, Ogawa said:A gistro MVP 17 slobodnih bacanja... 16 dao.od tih 8 faulova jedno 3 nisu bila. ovo je mnogo vise licilo na onaj smehotresni kriterijum iz reg sezone nego na plejof