Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

sumnjam da je to došlo iz Sijelta, ne mogu da zamislim Kempa sa čoporom dece, Pejtona sa paklom pljuga za između dva poluvremena i par onih sivonja što cepaju živo meso, da pričekaju malo da se pomole pre tekme

• Replies 6.3k
  • Views 265.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Meni je još bolje ono što...valjda Klivlend, prikazuje razliku u poenima, valjda njihovi navijači ne umeju da uporede dva broja.

42 minutes ago, Ogawa said:

Ja sam razumeo da su to 'doneli' iz Sietla

Loše si razumeo.

On 26. 5. 2026. at 8:58, Hele said:

Ako je verovati Korgiju, Sparsi prolaze.

Pogodio je sve 4 tekme do sad

Pogodio opet.

Najpederskija liga na svetu.

Edit: kad za ovakve stvari budu sevali tehničke i izbačenja, možda NBA povrati nešto od ugleda koji se nenormalno i nepovratno srozava sa ovakvim usranim floperskim timovima poput OKC.

Sprdnja, neopisiva sprdnja od lige, sudija, i šampiona.

Edited by Mil@n

Polako ali sigurno svi ćete biti Team Zli

Sudije su izjavile da nisu videle lakat )

a videle su ovo podgužavanje? i svejedno su dosudile faul?

Ma budalaština, smešno, nije ni vredno komentarisanja. Nije video nešto što je direktno gledao i vidi se na snimku da je gledao )

Da su rekli da je procena da nije bilo dovoljnog kontakta ili da je floping, pa i da kažeš, ali oni izjavili da nisu ni videli.

Meni samo nije jasno iz kog razloga ta Oklahoma ima toliku protekciju. Niti su neka bitna franšiza niti su neka dinastija. Jesu talentovana ekipa koja, kaži ga, par godina igra odlično, dominira, ali ne znam čime su zaslužili status Olimpiakosa.

Edited by Mil@n

2 hours ago, JPM said:

Meni samo nije jasno iz kog razloga ta Oklahoma ima toliku protekciju. Niti su neka bitna franšiza niti su neka dinastija. Jesu talentovana ekipa koja, kaži ga, par godina igra odlično, dominira, ali ne znam čime su zaslužili status Olimpiakosa.

Ima dal' na Netflixu, dal'na HBO Max dokumentarac o Vince McMahonu koji je razvio americko kechersko rvanje na megamilijarderski biznis. I jedna od glavnih poenti koju sam pokupio gledajuci seriju (pored toga da je tip promoterski mag i ljudski otpad) je to da mu je glavna stvar bila da razrardjuje bad guys likove, i onda da do nemilosrdnosti eksploatihe bad guy vs. good guy sukob. Uopsteno, narod voli takvu dinamiku, a on je skontao da ogroman dio voli negativce - i to se sve skupa odlicno prodaje.

Ne treba biti previse cinican da bi se povukle paralele. Na kraju krajeva, sav profesionalni sport, a pogotovo americki, je industrija zabave.

A što je rahitični centar od 80 kila bad boy?

Ja kad vidim onog lika pa još kad izjavi da bi razbio Šeka...

11 hours ago, Ogawa said:

A gistro MVP 17 slobodnih bacanja... 16 dao.

od tih 8 faulova jedno 3 nisu bila. ovo je mnogo vise licilo na onaj smehotresni kriterijum iz reg sezone nego na plejof