November 17, 2025Nov 17 11 hours ago, Jimmy Kowalski said:Skandal da sudije nisu odmah zaustavile igru, a karma je kaznila Sunse pa su izgubili na kraju..A kako bi trebalo u tim situacijama - da tim stane i stoji dok sudije ne reše da prekinu igru, ili da Sunsi zatraže tajmaut? Jeste neprijatna situacija, ali ne znam zašto se upire prstom u Sunse a ne u sudije (ili pravilo ako je već takvo da se pušta igrač da leži dok se prirodnim putem ne prekine igra). I OKC je jbg otišla u kontru i poentirala dok je Halibarton ležao i urlao od bolova pa karma ništa.Ode i Jones Jr. na pauzu, Bogdan će lagano u startnu petorku, noćas već 30+ minuta. Edited November 17, 2025Nov 17 by ducca
November 17, 2025Nov 17 Takvo je pravilo, ne zaustavlja se igra jer bi to onda značilo da može posle svakog napada neko da se uhvati za nešto i da spreči tranziciju protivnika.
November 18, 2025Nov 18 3 hours ago, ducca said:Ode i Jones Jr. na pauzu, Bogdan će lagano u startnu petorku, noćas već 30+ minuta.rookie sanders starter i lepo se razigrao , dok bogdan suta 0/4 trice
November 18, 2025Nov 18 Kako me iznervirao Jokić kad je bio sam a nije šutnuo za tri na tipa -2 i koliko beše, 2 min do kraja? I na kraju proda napad, kontra, koš. Kreten.
November 18, 2025Nov 18 Author Nuggetsi ko Chiesi... 0-3 u clutch tekmama, 10-0 u non clutch jebote, Nuggetsi su postali sta jesu zadnjih 6-7 godina jer su dobijali 90% tekmi ako udju u clutch... sta im je sada, neam pojma. doduse, ovo je prva tekma da nisu vodili u zadnjem minutu. sada su vodili na minut ipo pre kraja
November 18, 2025Nov 18 Nema mpja. Imali su savrsenu petorku za late game execution dok su bili tu kcp i mpj, vec je to malo palo sa cbom, a sada je vec dosta drugacije. Trebace im vremena.
November 18, 2025Nov 18 Da nevolja bude veća Stix Smith ga je porobio, skidajmo gaće i čekajmo Glija.Nikada ne bih rekao da će Kidara da bude ovakva kesa od trenera. Vozio bi kamion da mu se Luka nije ugradio u CV.
November 18, 2025Nov 18 Čestitke @MiddleClassSmeši se finale konferencije protiv Pistonsa ko u stara dobra vremena
November 18, 2025Nov 18 28 minutes ago, napadaj said:Jedan od onih poraza koji frustriraju i kada nisi gledao.Isto nisam gledao, ali dosta sreće su imali Nagetsi sa procentima trojki protivnika u prethodnim mečevima, plus sa učinkom THJa koji se spustio na zemlju, kao i cela klupa, koja nije dogurala do 10 poena. Uvek tekme sa Čikagom podsećaju na gostovanje Zvezde/Partizana u unutrašnjosti, dobili su ih i prošle godine kod kuće, kao i onda kada su uzeli titulu. Ja zadovoljan što je Džonson konačno imao dobro šutersko veče.