November 16, 2025Nov 16 4 hours ago, Zli Gli said:Prva ozbiljna pobeda Nagetsa, sad su na 1-1 u sezoni realnoA Reptorsi 4-1 na road tripu po istoku, Rajakovic ocigledno radi vise nego dobar posao sa onim dildo kobra stapomI to bez dva (doduše najmanje bitna) startera. Imaju neverovatno lagan raapored sve do početka februara, bukvalno sledećih mesec i po dana igraju 4 bitne tekme (Hjuston x2, Spursi i još jednom Minesota).4 hours ago, pbg12345 said:A glitch in the NBA’s courtside statistics system froze the stat-keeping program late in the third quarter at Target Center. After the game, a Timberwolves employee told The Associated Press the system crashed when statisticians tried to input a double-foul called with 2:08 remaining in the third quarter.vidim na espn nema nikakve statistike, na nba.com zamrznuta krajem trece...Otvorio statistiku jutros i sve mi čudno kako Brus nula poena kada znam da je pogodio trojku iz ugla za vođstvo. Da je mogao da ostane u Denveru ne bi ispali od Minesote 2024e.
November 16, 2025Nov 16 Fino izgleda Bogdan, gledao sam samo jednom Kliperse, a tu nije igrao. Bilo bi lepo da Boston promaši nešto pa da imamo kompetativnu tekmu.
November 16, 2025Nov 16 harden je sramotanmada i ocekivano posle dalasapovredi se i derik dzonsako nista za ocekivati je da bogdan dobije dosta "liderskih minuta" do kraja utakmice
November 16, 2025Nov 16 Meni je utisak da Bogi iznova i iznova mora da se dokazuje i ulazi u ritam da bi zasluzio minute. Jebene povrede...
November 16, 2025Nov 16 jbg, klipersi prisli na 3, ali ne mogu sa ovom petorkom bez hardena i zubca da porode kos
November 16, 2025Nov 16 Kad Pricardu dozvole da ih napuni, nisu ni zasluzili pobedu. Opet, koprcaju se i nije jos gotovo.
November 17, 2025Nov 17 Nemam pojma o čemu se radi ali mi smešan KD koji živi za to da nekog poklapa na mrežama
November 17, 2025Nov 17 1 hour ago, Hele said:Dobro je prošaoSkandal da sudije nisu odmah zaustavile igru, a karma je kaznila Sunse pa su izgubili na kraju.. Edited November 17, 2025Nov 17 by Jimmy Kowalski