November 15, 2025Nov 15 Ovakva dva igrača nisu viđena nikad u istorijiAli rešio ih Ludi Kure i odneo pobedu
November 15, 2025Nov 15 Guess who's backHoćel završit ovaj NBA kup, boli me glava od ovih terena...2 minutes ago, Milošica said:Najbolji košarkaš u istoriji.Može postati, ali polako, mlad je još Vembi
November 15, 2025Nov 15 17 minutes ago, Lancia said:Ne pratim pazljivo NBA, jel to duze vreme tako da ekipe igraju dan za danom?Dugo, što bi se reklo, od šesetpete..
November 15, 2025Nov 15 16 minutes ago, sasha said:Dugo, što bi se reklo, od šesetpete.. ok, zasluzeno.
November 15, 2025Nov 15 1 hour ago, freakns said:all that being said. za proslu sezonu je bio pravi potez. ne produzavanje za ovu sezonu je bio jednako dobar potez.Sve se slazem ne bih nista dodao niti oduzeo. Samo sam komentarisao ono ucitavanje da ima navijaca Denvera koji "pate" sto je otisao. Takvih nema, svima su jasni svi potezi i logika svega sto se desavalo u off season kada je u pitanju konstrukcija tima za ovu sezonu.
November 15, 2025Nov 15 Bukvalno sam ti dao link gde svi živi kukaju i hoće ga i sledeće sezone u timu.To što su danas svi generali posle bitke... Mada ima ih i danas koji bi i dalje hteli Rasa.
November 15, 2025Nov 15 Just now, Hele said:Mada ima ih i danas koji bi i dalje hteli Rasa.Navijac koji iole kapira kosarku, nema sanse da ovako razmislja. Redit kao izvor, ne znam sta bih ti rekao, misljenje je kao dupe - svi ga imaju.
November 15, 2025Nov 15 Da li je iko ovde, ko prati Denver navijao da Rus pokupi player option i ostane?
November 15, 2025Nov 15 koga boli kurac zapravo za to?mozda bi zaista trebalo otvoriti i temu denver nagets, pa da ekipa koja je raspolozena vrti takve teme do mile voljekolko god mi grin bio arogantan, meni ono vembanjanino zakucavanje preko njega ne predstavlja nistaisto mi je kao kad bi se divili takvim bobanovim zakucavanjima kojih je bilo nebrojenolik od 230 se propne na prste i zakuca "vauuuuu kakav genijalan potez!!!"
November 15, 2025Nov 15 1 hour ago, 1n54jd3r said:Da li je iko ovde, ko prati Denver navijao da Rus pokupi player option i ostane?Ja Mislim da je bolji dodatak timu od Brusa Brauna. To što mu ljudi spočitavaju neke greške iz prošle sezone, to su sve mahom minuti koje on uopšte nije trebalo da igra, a igrao ih je jer povrede i Meloun. Čovek im je donosio 13 poena po utakmici na minimalcu, teško da možeš više da tražiš više od toga. BB ne verujem da će dobaciti toliko.Dodatno mi je i gotivan i voleo bih da uzme prsten, a postoji samo par ekipa gde bi to još uvek mogao da učini.That being said, nisam siguran da Denverova matematika oko ostalih potpisa, THJ, Valančiunas, radi ako bi RW ostao umesto BBa, jeste imao samo milion dolara veću platu, ali baš je tesan salary cap i one kecelje.
November 15, 2025Nov 15 43 minutes ago, pbg12345 said:kolko god mi grin bio arogantan, meni ono vembanjanino zakucavanje preko njega ne predstavlja nistaisto mi je kao kad bi se divili takvim bobanovim zakucavanjima kojih je bilo nebrojenolik od 230 se propne na prste i zakuca "vauuuuu kakav genijalan potez!!!"Pa ne, to bi bilo kao da je Boban zakucao preko ovog mentola koji se minut pre nešto kurči i nabija Bobanu u stomak sevajući očima kako će mu jebati mater džinovsku.