Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Ne menja suštinu onog što sam napisao. Takve stvari ne bi trebalo da se rade, prosto nešto treba zadržati dalje od javnosti.

• Replies 6.3k
  • Views 266.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

jedini problem je što oni to i rade zbog javnosti ( :

ne verujem da skadi barns jedva čeka da vidi ko će dobiti skiptar a ko flavor flav lančugu

Pa svaka teatralnost je zbog publike. U čemu je problem pobogu? Čitav NBA kipi od krindža, Coach Darko je rešio da kao stranac ubaci u treću. Kao Boban.

Edited by kralj

17 minutes ago, Filozof manijak said:

Ali to što se dešava u svlačionici nas apsolutno ne bi trebalo da zanima.

That being said, teška je govnarija onog ko je taj snimak pustio na net.

Da se razumemo, meni je i ona lančina iz Denverove svlačionice ogavna. Nek usvoji svaka svlačionica psa ili mače ili nek spasu vrapca pa nek se okupljaju oko tog simbola, a ovu mač od Šanare memorabiliju nek ostave za knjige epske fantastike.

Jbg, ja se upljuvah objašnjavajući da te stvari iz svlačionice mi ne bi trebali da znamo, niti da nas interesuju, jer ....nismo mi tamo.

Coach Darko radi sasvim pristojan posao, pomaže mu i to što je Istok slabiji, a po sećanju bih rekao i da im je raspored išao na ruku. Ali svejedno, čovek izvlači maksimum iz onoga što ima, bar u ovom delu sezone.

Problem Toronta je što su u permanent transition crisis, godinama niti su kontenderi niti ribilderi. Ali bar ne izgledaju kao Sakramento.

Koliko je zapravo sve to nebitno.

9 minutes ago, kralj said:

Problem Toronta je što su u permanent transition crisis, godinama niti su kontenderi niti ribilderi. Ali bar ne izgledaju kao Sakramento.

prošlo je valjda 6 godina (bila i ta korona u međuvremenu) od kako su uzeli titulu, pri čemu su valjda jedan od retkih primera blitz-krieg kreiranja pravog contendera, koji je zapravo uspeo da uzme titulu i to iz prve. nisam baš za takav opis toronta, jer su ipak reagovali prilično brzo za nba prilike i bez previše praznog hoda.

od derozan-lowry fejk kontendera u lebron eri, preko mladih talenata siakama i og-a, koje su isplatili dodavanjem leonarda i gasola (i ostankom lowryja) u titula sezoni a zatim probali da naprave wingspan krew sa njima i barnesom - pa rastavili tu ideju kada su videli da ne ide iz par razloga.

mlada su ekipa po godinama, jedan generacijski talenat sa drafta ili opet neki brzi trejd kao sa kawhijem, ih uvodi u zonu contendera. nisu u nekoj beznadežnoj poziciji.

edit typo

Edited by uini

Jbg, na Kavaija ne možeš da računaš. To je cheat code koji se dešava jednom ili nijednom (ako nisi Lejkersi).

Ako dovedu Janisa za Bereta i Ingrama, svakako su kontenderi, ali to možeš da kažeš za još 25 ekipa.

Ovako imaju gomilu izvikanih igrača sa velikim platama koji em nisu igrači uloge, nemaju nikakav upside (sem eventualno SBa, ali i to teško) em nemaju individualni kvalitet koji bi im omogućio da se pobiju bar na Istoku. Njima treba baš taj Sakramento, da im pokupi sve te Derozene i Lavine i napravi od njih ono što su Kingsi od Čikaga. Samo nisam siguran da ima dva takva genija. Naprotiv, pre bih rekao da oni to godinama rade - još od nemogućnosti da za Laurija dobiju nešto do Bereta, Kviklija i sa šlagom na Ingramu.

3 minutes ago, kralj said:

Jbg, na Kavaija ne možeš da računaš. To je cheat code koji se dešava jednom ili nijednom (ako nisi Lejkersi).

kako ne možeš da računaš, kada su izveli trejd i uzeli titulu prvi put u istoriji.

pravili su slične trejdove netsi i sunsi pa su propali. samo kažem da oni imaju ultimativni uspeh u skorijoj istoriji i da nisu previše bili u praznom hodu. knicksi su se jebavali decenijama da bi igrali sad neka semis i finala konferencije par sezona

naravno da treba da se poklopi dosta toga da bi se uspelo ali su oni uspeli.

A jebi ga, ja ti govorim o aktuelnom trenutku, ti mi vadiš trejd od pre 7 godina i titulu iz 2019.

većina uspešnih franšiza treba cca 5-6-7 godina da dođe u priliku da uzme titulu, zato i pominjem ceo njihov skoriji tajmlajn, nije kao da pričam o tituli iz 1974.

Upravo veliki Drobnjak iz plemena Drobnjaka kaže 7 godina

6 minutes ago, Milošica said:

Ja uvek mislio da je on iz auta

28 minutes ago, Milošica said:

Jel stvarno Pedja popio svu kosarkasku pamet u nas? Vidim da ga svi hvale kad prica i o NBA i o EL...