Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

11 minutes ago, goofs said:

Ja s_d

Mislim da je bolji dodatak timu od Brusa Brauna. To što mu ljudi spočitavaju neke greške iz prošle sezone, to su sve mahom minuti koje on uopšte nije trebalo da igra, a igrao ih je jer povrede i Meloun. Čovek im je donosio 13 poena po utakmici na minimalcu, teško da možeš više da tražiš više od toga. BB ne verujem da će dobaciti toliko.

Dodatno mi je i gotivan i voleo bih da uzme prsten, a postoji samo par ekipa gde bi to još uvek mogao da učini.

That being said, nisam siguran da Denverova matematika oko ostalih potpisa, THJ, Valančiunas, radi ako bi RW ostao umesto BBa, jeste imao samo milion dolara veću platu, ali baš je tesan salary cap i one kecelje.

BB je šampionska supstanca. Sve suprotno. Daje koliko utakmica od njega reši da uzme.

Nije uopšte pitanje broj poena, to u Denveru nije pravilo problem nikada.

Neće ga nikad više uzeti kontender, eventualno da mu celu bekovsku liniju masakriraju povrede. Čovek jednostavno nije u stanju da koriguje ulogu, a sa ovom koju je istripovao, može sa vodi eventualno najgore vođenu ekipu u ligi do 19 pobeda u sezoni u najboljem slučaju.

Pritom, ja sam ga uvek gotivio, i simpa mi je i danas da ga gledam ovako nenavođenog.

• Replies 6.3k
  • Views 266.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

33 minutes ago, goofs said:

Ja s_d

Mislim da je bolji dodatak timu od Brusa Brauna. To što mu ljudi spočitavaju neke greške iz prošle sezone, to su sve mahom minuti koje on uopšte nije trebalo da igra, a igrao ih je jer povrede i Meloun. Čovek im je donosio 13 poena po utakmici na minimalcu, teško da možeš više da tražiš više od toga. BB ne verujem da će dobaciti toliko.

Dodatno mi je i gotivan i voleo bih da uzme prsten, a postoji samo par ekipa gde bi to još uvek mogao da učini.

That being said, nisam siguran da Denverova matematika oko ostalih potpisa, THJ, Valančiunas, radi ako bi RW ostao umesto BBa, jeste imao samo milion dolara veću platu, ali baš je tesan salary cap i one kecelje.

Trenutni tim Denvera je skockan savršeno, da je tu Ras sa njegovim ludilom sve bi otišlo u penis. Prošle godine je mogao tako jer se mpj raspadao, klupa bukvalno nije postojala, nema šanse da bi u ovom Denveru imao toliko lopti i da ima to nije košarka sa kojom Denver može do titule.

Daleko mu kuća što se kaže i hvala mu na svemu.

• Author
5 hours ago, goofs said:

Ja s_d

matematika radi. Denver je nekin 7-8 miliona ispod first apron. tako da to nije problem.

problem je drugaciji. prvo, BB moze da igra sa loptom ili bez lopte. Russ je bez lopte pomalo beskoristan. drugo, BB uzima 5-6 suteva po tekmi, Russ je uzimao 11 sa mnogo losijim procentima suta(4% za 3, 5% za 2). trece, BB ima manje od jednog turnovera po tekmi, Russ je imao preko 3. e sad ide ono bitno. dakle, cetvrto, Russ ce odigrati 1 na 1 odbranu, ali ne ume da igra help defense i makar 4-5 puta tokom tekme pusti lagane poene jer se kocka i jos 4-5 puta bude uhvacen spustenih gaca jer mu je off ball defense uzasan. Bruce Brown je bolji 1 na 1 defanzivac, ali mnogo vaznije zna da igra off ball defense, zna da udvaja, ne kocka se... BB je jednostavno mnogo bolji i mnogo pametniji defanzivac. hajde da Russ makar odradi rotacije kako treba, pa da mu oprostis druge stvari, ali covek pusti 10 poena po mecu samo jer ne izrotira kako treba.

Pelikani ražalovali VilijaG. Njima treba mnogo temeljniji reset i da zavale Ziona dok još ima neku vrednost.

1 hour ago, kralj said:

Pelikani ražalovali VilijaG. Njima treba mnogo temeljniji reset i da zavale Ziona dok još ima neku vrednost.

Zion za AD-a. Neka se deda vrati tamo gde je poceo D

Jebem ti ja taj zivot kad Tim Hardauej Dzunior vec ima 30+ a i tate mu se kristalno jasno secam

• Popular Post

Još je bolje kad vidiš na širem spisku Letonije Valtersa i pomisliš, to mora da je sin, proveriš na netu, kad ono unuk 😁

pre par nedelja mi preporucili potoke koji (kako kazu) odlicno rade godinama. ne treba ni VPN u kini, ali to je samo meni bitno.

https://www.vipbox.lc/basketball-live#

Gober protiv zone je plakanje.

Malo Nuggetsi karikiraju sa ovom jurnjavom po svaku cenu.

Sad tradicionalno nabreklog Nazareta treba preživeti.

Edited by kralj

Koliko mi je cudno kada u NBA gledam zonsku odbranu. A postaje sve cesca pojava.

18 minutes ago, kralj said:

Sad tradicionalno nabreklog Nazareta treba preživeti.

Nek si najavio. Strpao 7 poena za kratko vreme. 15-1 serija vukova. Jokic 2 licne u prvoj.

Evo minuta gde su Big Val i Jokic zajedno u petorci. Naz nastavlja da plodi.

16 minutes ago, 1n54jd3r said:

Nek si najavio. Strpao 7 poena za kratko vreme. 15-1 serija vukova. Jokic 2 licne u prvoj.

I nije neko proročanstvo, čovek ima genetsku predispoziciju. Mora Jokara da nametne svoj pace.

Samo Prince se vrti u Minneapolis areni

Našamaraće PWa.