November 21, 2025Nov 21 Bravo!Naravno da se poštuje. Ja mu čak i zavidim na jedinstvenoj prilici da se sprda na račun omiljenog kluba. Iako je bilo i ranije prilika za to. Mislim da ovaj Memfis ne bi FMPa dobio 40 razlike.
November 21, 2025Nov 21 Elem, osim Jokica, nasa ekipa se nije proslavila. Ova dva klinca ne igraju iz zdravstvenih razloga, a Jovic i Bogdan vec pod lupom navijaca i kriticara.
November 21, 2025Nov 21 3 hours ago, Sandens said:@uinifrank nicolettibio sam tih godina full-on u istraživanju prospekata koji su teorijski u domašaju knicksa, kao i svi knicks fanovi, koji su se okupljali u buljucima na P&Tdonovan mitchell je većini tu bio sigurica izbor, takođe je bilo i rumorsa da je jedan od glavnih kandidata za njihov pik.znalo se da je surovi trpaš ali 1 nije bilo sigurno da li uopšte može da igra pleja i/ili 2 kako će se izboriti sa nedostatkom visine na SGtreba napomenuti da ga je sa 13e pozicije izabrao denver, pa odmah trejdovao u jutu, za 24og pika koga ne znam i trey mothafuckin lylesa iz real madrida. iste godine je malik monk, igrač na draftu sličnih pluseva & minusa, izabran 11i, od strane hornetsa.šta znam, na kraju balade bih radije u tom arhetipu niskih skorera-ballhandlera ali ne i baš plejmejkera, imao brunsona, nego mitchella.a frankie nije ni prvi ni poslednji koji je draftovan visoko zbog potencijala, bože moj, sada je u dobrim bojama na dresu. opet.
November 21, 2025Nov 21 Naleteo na nadrealnu statistiku za Jokića, ako je tačna. Nisam video da je ovde pomenuta.
November 21, 2025Nov 21 10 minutes ago, PPop said:Naleteo na nadrealnu statistiku za Jokića, ako je tačna. Nisam video da je ovde pomenuta.Pogledaj Jokićevu temu.
November 21, 2025Nov 21 U 03.30 (nije najsjajniji termin za gledanje), Denver na gostovanju u Hjustonu. Prvi pravi test u sezoni. Adams i Jabari su questionable za Hjuston, Denver bez CB-a i Strawthera.
November 22, 2025Nov 22 prilicno napaljeni i disciplinovani nuggets u odbrani za 25-12 na kraju prve cetvrtine.AG obnovio povredu