November 14, 2025Nov 14 3 hours ago, Hele said:Najjače mi što još postoje Nugetlije koje pate za ovim indijancem i misle da je trebalo produžiti ugovor sa njim 😂On je već imao u ugovoru opciju za tekuću sezonu. Ovo mu je bilo baš jadno, da je fauliran najbolji igrač OKC i da je bila bitna tekma skoro da bi podsetilo na onu situaciju kada je glavni oklahomljanski mesar dohvatio Moranta.
November 14, 2025Nov 14 10 minutes ago, kralj said:Krv ti jebem, kad je poterao onaj +/- na preko 20, pošla mi krv na nos.S obzirom da se sad daje vise poena nego prije, bilo bi intersatno vidjeti koliko je tih +20 u procentima od ukupnog broja poena na utakmici. I onda uporediti sa periodom 1995-2015.
November 14, 2025Nov 14 Ma ima maltene duplo u odnosu na sledećeg, grafikon izgleda kao prikaz visine žitelja Liliputa i onda dođe Guliver.
November 14, 2025Nov 14 4 hours ago, Hele said:Najjače mi što još postoje Nugetlije koje pate za ovim indijancem i misle da je trebalo produžiti ugovor sa njim 😂Koga znas od takvih, leba ti.
November 14, 2025Nov 14 22 hours ago, freakns said:OKC ce imati 70 iako nije na istoku. bolji su tim nego Warriorsi sa KD, samo sto je sada liga mnogo jaca. ljudi imaju start 12-1 bez drugog najboljeg igraca, a imali su ukupno 3 tesne tekme. produzeci sa Houstonom i Indianom, te poraz od Portlanda. a i taj poraz, Isaiah Joe je imao sut za produzetak. sve ostalo su otaljavali sa 20 razlike.jedan interesantan stat. OKC ima najbolju odbranu lige, Denver je drugi. razlika izmedju OKC i Denvera je veca nego razlika izmedju Denvera i Milwaukeeja koji imaju 20. odbranu lige. a usput imaju i 6. napad lige(Denver je i tu drugi)liga jeste dosta jaca ali ja bih sacekao malo sa time da su bolji od tih warriorsa. pa ovaj okc je malo falilo da ispadnu i od denvera sa mpj sa jednom rukom i gordonom sa jednom nogom, pa posle da se haliburton nije povredio lagano su mogli izgubiti i finale. u 17 sezoni dubsi su bili 16-1 u playoffu.denver je imao dosta lak raspored za sada pa ne bih puno uzimao u obzir njihovu odbranu trenutno.
November 14, 2025Nov 14 1 hour ago, 1n54jd3r said:Koga znas od takvih, leba ti.nit jokare,nit skinny luka,mi smo cheta,r.wbrooka.nuggetsi me ne zanimaju ali tako bih opevao.
November 14, 2025Nov 14 Bez zajebancije. Imao covek player option, ovi ga zamolili da je ne aktivira, da im nije u planovima. I ovaj zapalio. Nidje niti jedne zive duse koja je pomislila a kamoli izjavila "e jbg, bas tuzno, znacio bi nam stari dobri Russ".
November 14, 2025Nov 14 Pacersi ne pripadaju ovde, tim je putujuća bolnica. Edited November 14, 2025Nov 14 by Amos
November 15, 2025Nov 15 6 hours ago, 1n54jd3r said:Bez zajebancije. Imao covek player option, ovi ga zamolili da je ne aktivira, da im nije u planovima. I ovaj zapalio. Nidje niti jedne zive duse koja je pomislila a kamoli izjavila "e jbg, bas tuzno, znacio bi nam stari dobri Russ".
November 15, 2025Nov 15 Author 13 hours ago, 1n54jd3r said:Bez zajebancije. Imao covek player option, ovi ga zamolili da je ne aktivira, da im nije u planovima. I ovaj zapalio. Nidje niti jedne zive duse koja je pomislila a kamoli izjavila "e jbg, bas tuzno, znacio bi nam stari dobri Russ".covek je bio 17/6.5/8, imao najmanji broj suteva u karijeri, najbolji procenat za 2. u novembru/decembru/januaru kad su Nuggetsi bili u bunaru, covek je povukao ekipu. bio je pozitivan influence u svlacionici sve do pred playoff... tu su nastali problemi, jer je Russ bio Russ, a ostatak ekipe se dizao za playoff. cak i u playoffu, covek je imao odlicnu seriju protiv Clippersa, gde se vratio iz povrede zadnje loze posle jedne tekme, a i prve tri tekme protiv OKC je bio dobar. onda smo saznali da je igrao sa slomljenom sakom...znaci max props za Russa i sve sto je uradio. ultimate competitor. neverovatan radnik. zrtvovao se za ekipu. ali jbg, to njegovo ludilo koliko god da je dobro na terenu, covek ne ume da se kontrolise u svlacionici i tu nastanu problemi... inace, kad izadje iz svlacionice, potpuno drugi covek. miran, stalozen, porodican covek. all that being said. za proslu sezonu je bio pravi potez. ne produzavanje za ovu sezonu je bio jednako dobar potez.
November 15, 2025Nov 15 @freakns Ma daj, to kad Ras povuče ekipu je već godinama najpouzdaniji signal da će sve da se raspadne. Ispuniće stat sheet, eye test će da poludi od njegovog sveprisutnog adrenalinskog haosa, ali jedini realan ishod je da sezona ulazi u terminalnu fazu. Povremeno deluje kao da će da se prilagodi, pa onda proradi onaj MVP-gen koji bi na dupe progovorio samo da sebi dokaže da još može i krene da šara rafale po nogama vlastotog tima.Zaluta tu i tamo neki treći metak, kao onaj pas za Gordonov buzzer beater, ali tu je i sam sebe šokirao. Čovek je postao košarkaš lake zabave, naravno da ga je na kraju prigrlio veseli Sakramento. Edited November 15, 2025Nov 15 by kralj