November 18, 2025Nov 18 Meni bi BB igrao petorku umesto CBa. Izgleda da je Fikusu Adelmanu sva dilema otpala na PW vs TJH, ali čini mi se da tu više gubi šta god da odabere nego sa BBom. Jedino što onda postaje zajeb ko će da tapka loptu u 2nd unit, ali ja o još jednom ballhandleru govorim mesecima, nema ko da čuje.
November 18, 2025Nov 18 I to su bullsi bili na back-to-backu. Ajde titula ok, ali nisam siguran da OKC nije izgubio u tom trejdu.
November 18, 2025Nov 18 4 hours ago, theanswer said:Rajaković ima 9-5 ali previše se radovao prvoj pobedi, tako da ništa, jbg.nisam ja napisao da su mu pobede bezvredne, to bi bilo zaista idiotski, već da mu je ponašanje prilično krindžavo za moj ukus. ne znam zašto ti je toliko važno da ga svi podržavamo u njegovim post-game ponašanjima, ima sasvim dovoljno ljudi kojima je to simpatično, meni je bljaky
November 18, 2025Nov 18 napisao sam nekoliko postova u tadašnjoj diskusiji, ne bih ponavljao napisano, pošto nije ni toliko važno a nije kao da je upisano 500 strana na temi, pa ne može da se nađe.nisam voleo ni emisiju "a što ne bi moglo" na pinku
November 18, 2025Nov 18 2 minutes ago, Filozof manijak said:A što ti je bljaky?ne voli čačane, pogotovo ako su treneri
November 18, 2025Nov 18 Meni je ok ako je genuine. Da je lud ko konj i ovako van kamera, to poštujem. Ako je ostavljanje traga da ga ne zaborave devojke sa Morave kad se bude birao novi trener onda je bezveze.Štap je užas u svakom slučaju.
November 18, 2025Nov 18 Just now, Amos said:Meni je ok ako je genuine. Da je lud ko konj i ovako van kamera, to poštujem. Ako je ostavljanje traga da ga ne zaborave devojke sa Morave kad se bude birao novi trener onda je bezveze.Štap je užas u svakom slučaju.To može razumeti samo neko ko se bavio sportom, ono - iste čarape, urok, sujeverje, tradicija, nešto svoje&genuine što čini ekipu kompaktnijom.Totalno nebitna stvar sa apekta da li ga podržavamo ili ne.
November 18, 2025Nov 18 8 minutes ago, Filozof manijak said:To može razumeti samo neko ko se bavio sportom, ono - iste čarape, urok, sujeverje, tradicija, nešto svoje&genuine što čini ekipu kompaktnijom.Totalno nebitna stvar sa apekta da li ga podržavamo ili ne.Pa realno bolje da su izabrali Vinsove prljave čarape od ovoga.
November 18, 2025Nov 18 Ali to što se dešava u svlačionici nas apsolutno ne bi trebalo da zanima. That being said, teška je govnarija onog ko je taj snimak pustio na net.
November 18, 2025Nov 18 20 minutes ago, Filozof manijak said:i dođosmo do suštine to slobodno napiši the answeru, koji svako malo poteže tu diskusiju a ne meni.
November 18, 2025Nov 18 7 minutes ago, Filozof manijak said:Ali to što se dešava u svlačionici nas apsolutno ne bi trebalo da zanima.That being said, teška je govnarija onog ko je taj snimak pustio na net.nije ovo prva sezona gde dobijamo te inside the raptors locker room videoe. tj, nije ovo amaterski snimak paparazzija, već deo njihove komunikacije ka publici