February 8Feb 8 Kakav je rasplet oko Konlija, hoće li se vratiti u Minesotu? Baš škripi kod Minesote na pleju, a ni Klipersi ne ulivaju poverenje, baš me zanima kako će izgledati u plejofu kada se utegnu odbrane i sudjenje.
February 8Feb 8 Pa Dosunmu i Trivicenco bi trebali da drze to sad u svojim rukama, prerano je suditi jer je tek prva tekma. Dobar je to trejd bio.Konli ocekuje da ce da se vrati u Vulvse.Jebeno smara tankovanje, bas sam razmisljao pre neki dan o mogucim resenjima za to, nema ih puno i nijedno nije savrseno. Smejurija je i sto se sad neke ekipe okrecu tankovanju jer su shvatili da je sezona otisla i da nemaju kud (tipa Dalas, Baksi, Memfis), ali dzaba im to posto ekipe ispod njih tankuju duze i bolje, xexeSvi osim mucenih Kingsa, oni ne tankuju, samo su tako losi.
February 8Feb 8 5 minutes ago, goofs said:Pa Dosunmu i Trivicenco bi trebali da drze to sad u svojim rukama, prerano je suditi jer je tek prva tekma. Dobar je to trejd bio.Konli ocekuje da ce da se vrati u Vulvse.Jebeno smara tankovanje, bas sam razmisljao pre neki dan o mogucim resenjima za to, nema ih puno i nijedno nije savrseno. Smejurija je i sto se sad neke ekipe okrecu tankovanju jer su shvatili da je sezona otisla i da nemaju kud (tipa Dalas, Baksi, Memfis), ali dzaba im to posto ekipe ispod njih tankuju duze i bolje, xexeSvi osim mucenih Kingsa, oni ne tankuju, samo su tako losi.Trivicenco ne drži ništa u svojim rukama, ima dve asistencije za skoro 20 minuta igre, a Dosunmu tek treba da se uigra. Jezivo izgledaju, nedostaje i NAW. Mislim da se obija o glavu smanjenje šansi najgorim timovima, pošto sada i deseti Čikago može da gleda prošlu godinu i da se nada, ako ne prvom piku, barem devetom i da te šanse uporedi sa svojim šansama da izađe iz plejina. Trećina lige tankuje, teško je naći tekmu vrednu gledanja ako se ne ukrste međusobno.
February 8Feb 8 Kad je Edvarda van ritma, oni su jedna od najgorih i najmucnijih ekipa za gledanjeUmesto da su vec u top4 lagano, gube od raznih ocajnih Pelikansa i ovih osakacenih Klipersa
February 8Feb 8 Sad ste našli da kukate u večeri kad se igraju dve skroz kompetativne utakmice, doduše pobede se maltene nisu dovodile u pitanje.Bitnu ulogu u ovogodišnjem tankovanju ima i izvesno vrhunska draft klasa. I prilikom trejdova gotovo niko nije dao prvu rundu, a ovi koji jesu (na prvom mestu Indijana), smatraju se najvećim luzerima. Kawhi se igra sa ovima. Kao da ima drugačiji majndset u odnosu na ostale na terenu. Winning basketball.
February 8Feb 8 Lol, Rendl i Dan se naguravaju prilikom izvođenja lopte, i dok sudije gledaju situaciju na snimku carevi sa razglasa puštaju "Kung fu fighting"
February 8Feb 8 DJ pustio Kung-fu fighting dok traje review koškanja Dana i Rendla. Dan opravdano izbačen.15 minutes ago, kralj said:Sad ste našli da kukate u večeri kad se igraju dve skroz kompetativne utakmice, doduše pobede se maltene nisu dovodile u pitanje.Bitnu ulogu u ovogodišnjem tankovanju ima i izvesno vrhunska draft klasa. I prilikom trejdova gotovo niko nije dao prvu rundu, a ovi koji jesu (na prvom mestu Indijana), smatraju se najvećim luzerima.Kawhi se igra sa ovima. Kao da ima drugačiji majndset u odnosu na ostale na terenu. Winning basketball.Kukam zato što znam da će se to dešavati jednom u dve nedelje. Prekosutra imamo deset tekmi, 4 kompetitivne (ako uzmemo da je Atlanta digla ruke), od te 4 se tri preklapaju. Edited February 8Feb 8 by reg
February 8Feb 8 Haha, majko mila, Kem Tomas završio u MilvokijuTomas, Kuzma, KPJ, Bobi Portis, nema leba da izadje na dobro
February 8Feb 8 1 hour ago, reg said:Kakav je rasplet oko Konlija, hoće li se vratiti u Minesotu?Baš škripi kod Minesote na pleju, a ni Klipersi ne ulivaju poverenje, baš me zanima kako će izgledati u plejofu kada se utegnu odbrane i sudjenje.negde sam procitao da se vraca
February 9Feb 9 Ima vrlo prosto rešenje za tankovanje, ali je blasfemija za to kako inače NBA funkcioniše (verovatno i ostali USA sportovi, al tamo nisam upoznat sa detaljima).Uvedu lepo play-out. Svi koji ne idu u play-off/in igraju razigravanje po nekom principu.Pobednik tog turnira ima 1. pik na draftu te godine, a ostali se ređaju dalje spram uspeha na turniru.Jbg, nekom ko je zakucan za dno bi bilo teško da se izvuče jer bi baš teško dohvatao prvih par pikova, ali jbg nije da uz malo više cimanja i planiranja i poneki user na draftu (recimo nekog debelog belca sa 41. pozicije) nije nemoguće.Dodatna stvar, može vezana uz prethodnu a može i samostalno, je da ne mogu da se trejduju pikovi.Naravno, ništa od svega toga. Samo teoretišem ispred kafane.
February 9Feb 9 Bukvalno sam i ja tako nešto razmatrao :) taj turnir bi takođe bio gledan i popularan, a timovi bi bili motivisani da, uprkos tankovanju, igraju košarku i uigravaju za taj turnir.No tu postoje dva problema. Prvi je što bi recimo ovogodišnji Boston (bez prvog igrača) bio vrlo motivisan da iskulira sezonu, a onda plejaut odradi jako, još uz povratak Tejtuma. Realno Bostonu ne treba prvi pik drafta. Drugi je potencijalna nagazna mina - boga pitaj na šta bi liga ličila u sezonama koje prethode istorijski kvalitetnim pikovima, popup Flega, Vembija ili onomad Ziona.
February 9Feb 9 Zanimljiva ideja, ali ide kontra ideje drafta. Pobedili bi oni osrednji timovi što za malo nisu ušli u plej-of, oni najgori bi ostali najgori zauvek, jer nikad ne bi dobili prvi pik. Al ima nešto u tome, moglo bi da se razradi. Doduše sad vidim da si to isto napisao, al mrzi me da menjam post. Može da se navata nešto nižim pikovima, ali to je anomalija. U NFL-u češće, ali u NBA uglavnom dominira vrh drafta među najboljim igračima.U suštini cilj NBA je da napravi atraktivan proizvod koji ljudi hoće da gledaju. Nisam siguran koliko ima ljudi koji hoće da gleda turnir u kojem učestvuju najgori.
February 9Feb 9 ^tako nekako.na ovako jakom draftu bi se prema ovakvom predlogu vidjao jos veci cirkus, niko ne bi hteo da udje u plej of.meni licno je manji problem tankovanje, koliko osecaj da se ta lutrija drafta zapravo dodeljuje prema tome kako je najzgodnije za neku siru sliku lige a ne lutrijom