February 7Feb 7 Ma jok, još par NBA sezona da dođe u vrh i po poenima i po skokovima i da ja likujem ovde - štaaaa je saaad, ćutiimooo?
February 7Feb 7 Moćna je OklahomaTrenutno iako su desetkovani, vode protiv HjustonaPri tome i prva petorka i izmene, gotovo jednako učestvuju u poenimaZastrašujuće
February 7Feb 7 Just now, Have_Fun said:Zastrašujućene znam, ja uopste nisam impresioniranigraju dobro ali nisu sad neka ekipa sa kojom ne znas kako da igras
February 7Feb 7 Verovatno može da se igra s njima.Ali zaista jesu najveći favoriti da ponovo uzmu prsten.Odbranu kad stegnu deluje strašno.Klupa dovoljno dobra da drže visok intenzitet kroz meč.Jedina ekipa koja meni deluje da im je protivotrov su Spursi.Što su i pokazali u međusobnim duelima.
February 7Feb 7 Komentarima sam pokrenuo seriju Hjustona (20-5 je bila).A sad evo i vode posle duuugo vremena 😀
February 7Feb 7 Ja isti utisak imam kao uini, impresivna je dugačka klupa i odbrana (koja im se dopušta), ali može da se igra. Stao im je šut za tri, nisu dali koš pet minuta a gube svega šest poena.