February 8Feb 8 Opa, Kem Džonson prvi dodir sa loptom i trojka.edit: Kakvi koraci Buzelisa, nadam se da Zli ne gleda Edited February 8Feb 8 by reg
February 8Feb 8 Marej se drži za preponu posle kontakta ispod koša, Adelman morao da uzme tajmaut, Džamal otišao u svlačionicu.
February 8Feb 8 3 hours ago, reg said:edit: Kakvi koraci Buzelisa, nadam se da Zli ne gledaTaj je rodjen u Americi, nazalost nije naucio nista o pravoj Fiba kosarci pa stalno nosi loptu i pravi korake, kao ovde sa duplim gather stepomZnaci uzeo loptu debelo unutar svog polja za tri a spustio je prvi put tacno na pola terena, prestrasno sta rade. Zamisli da su dali jednom Kempu i ostalim nekadasnjim pravim frikovima prirode da imaju takvu prednost, sta bi to bilo... ali ne, morao si cim primis loptu da istu spustis u punom trku a sad prvo sprint i bezanija pa spustanje kao deo repertoara tog novog, nikad veceg skilla Inace, svaka cast Mareju jer nije lako nositi teret kao najbolji igrac ekipe ali da u ovakvoj pobedi ima +/- ravno 0 a recimo Jokic +36, ne moze tako Dzamale, nemoj da se ponovi
February 8Feb 8 Vratija se Ostin Rivs, odmah pobeda, normalno, iako su igrali bez Dončića. Lejkersi mogu lagano i bez Džejmsa i bez Luke, samo bez Rivsa je raspad.Drejmond klošar naravno nije propustio priliku da poželi dobrodošlicu tek oporavljenom čoveku Edited February 8Feb 8 by Hele
February 8Feb 8 19 minutes ago, kralj said:Što jes jes, Kemp bi u današnje vreme kidao u najmanju ruku kao Jericho Sims.Makar duplo bolje od jednog Matasa Buzelisa, koji uopste nije losTog pomenutog ne znam ali verovatno kenjas tek da bi kenjao, klasika
February 8Feb 8 Buzelis je prefinjeni prangijato, Kempu je svaki šut sa više od metra bio šalung, ankerisao je ko konj, koševe su počeli da daju na osiguranje. Baš niđe veze poređenje.
February 8Feb 8 48 minutes ago, Hele said:Vratija se Ostin Rivs, odmah pobeda, normalno, iako su igrali bez Dončića. Lejkersi mogu lagano i bez Džejmsa i bez Luke, samo bez Rivsa je raspad.Drejmond klošar naravno nije propustio priliku da poželi dobrodošlicu tek oporavljenom čovekuniti luke, niti dzejmsa,mi smo vojska ostin rejvsa :/
February 8Feb 8 52 minutes ago, kralj said:Buzelis je prefinjeni prangijato, Kempu je svaki šut sa više od metra bio šalung, ankerisao je ko konj, koševe su počeli da daju na osiguranje. Baš niđe veze poređenje.Pa nisam poredio njihov stil igre pobogu, nego situacije u kojima danasnji igraci pri kretanju u kontru imaju prednost u gather stepu tj. mogu da pretrce teren u tri sekunde a kao kontra primer sam uzeo Kempa koji je u karijeri istrcao mali milion takvih kontri. U pravu si, nidje veze ni izmedju njih dvojice a ni izmedju pravila onomad kad su igrali plumberi i danas kad je nikad veci i prefinjeniji skillInace sam odgovorio nekom drugom na komentar o koracima Buzelisa a ti se ubacio kao padobranac i skroz omasio fabulu radnje, cestitke Edited February 8Feb 8 by Zli Gli
February 8Feb 8 29 minutes ago, Zli Gli said:Pa nisam poredio njihov stil igre pobogu, nego situacije u kojima danasnji igraci pri kretanju u kontru imaju prednost u gather stepu tj. mogu da pretrce teren u tri sekunde a kao kontra primer sam uzeo Kempa koji je u karijeri istrcao mali milion takvih kontri. U pravu si, nidje veze ni izmedju njih dvojice a ni izmedju pravila onomad kad su igrali plumberi i danas kad je nikad veci i prefinjeniji skillInace sam odgovorio nekom drugom na komentar o koracima Buzelisa a ti se ubacio kao padobranac i skroz omasio fabulu radnje, cestitke Pa mogli su oduvek, nije da ti Venom nije stotinama snimaka obesmislio svako graktanje na tu temu.