February 8Feb 8 4 minutes ago, Have_Fun said:Večeras Vuč za promenu ne igra protiv MIA, već NYK.U evropskom terminu od 18:30h.Kako li će se adaptirati?In other news, Šarlota na 9:0 Nešto gledam sad NBA legende MVP kalibra i u kontekstu Janisa, istorijski, uglavnom su igrale za jednu do dve ekipe, eventualno tri gde je treća mahom neki kasni pokušaj jurenja prstena. Izuzetak su Šek i Mozes Meloun koji su se, nakon svog prajma, seljakali iz godine u godinu......i onda dolazimo do Okace tria, Durantula pet timova, Harden šest, Rasel sedam, ništa im nije sveto. Malo mi bez veze to.
February 8Feb 8 ulaznice za sharlot hype - train su kod @kralj & mene. i tachka. Edited February 8Feb 8 by uini
February 8Feb 8 1 hour ago, Have_Fun said:Večeras Vuč za promenu ne igra protiv MIA, već NYK.U evropskom terminu od 18:30h.
February 8Feb 8 3 hours ago, kralj said:Pa mogli su oduvek, nije da ti Venom nije stotinama snimaka obesmislio svako graktanje na tu temu.Ne znam sta mi ovo treba, danas krecem pripreme za prvi maraton u zivotu i bezveze sam coveku reprilicirao za Buzelisa ali ajde pojescu govno do kraja kad si me vec isturiraoTo gore Buzelisovo sto sam okacio je gather step od kojeg boli mozak, iz odbrane je istrcao par koraka pri prijemu i to pre nije moglo i smelo da se radi jer omogucava preveliku prednost, prakticno kreces u kontru u punom trku bez da razmisljas da moras istu da spustisPonovo masis poentu, to Kempovo su isto trebali biti koraci ali je znalo nekad da se provuce, medjutim nema veze s ovim na sta mislim, od pojave Lebrona je sve i otislo u kurac pa evo isti primer njega kako radi isto sto i BuzelisNa trecem koraku tek spusta loptu, jedno 6-7 metara je pretrcao lagano zahvaljujuci gather stepu. Da li bi i jedan i drugi uhvatili takav zalet za kucanje da nisu nosili? Naravno da neEvo i random mali primer kako to treba da izgleda, potez broj 22, hvata loptu i nista gather step nego pola koraka ili maksimalno korak i krece u dribling kako Bog zapovedaAko ni sad nisi skapirao na sta ciljam (izmedju ostalog, ovo je samo jedna u moru anomalija danas), predajem seIzvinjavam se regu i ostalima sto grakcem ili sta vec, navukao me kralj kao soma na bucku jbg Edited February 8Feb 8 by Zli Gli
February 8Feb 8 36 minutes ago, Zli Gli said:Ne znam sta mi ovo treba, danas krecem pripreme za prvi maraton u zivotu i bezveze sam coveku reprilicirao za Buzelisa ali ajde pojescu govno do kraja kad si me vec isturiraoTo gore Buzelisovo sto sam okacio je gather step od kojeg boli mozak, iz odbrane je istrcao par koraka pri prijemu i to pre nije moglo i smelo da se radi jer omogucava preveliku prednost, prakticno kreces u kontru u punom trku bez da razmisljas da moras istu da spustisPonovo masis poentu, to Kempovo su isto trebali biti koraci ali je znalo nekad da se provuce, medjutim nema veze s ovim na sta mislim, od pojave Lebrona je sve i otislo u kurac pa evo isti primer njega kako radi isto sto i BuzelisNa trecem koraku tek spusta loptu, jedno 6-7 metara je pretrcao lagano zahvaljujuci gather stepu. Da li bi i jedan i drugi uhvatili takav zalet za kucanje da nisu nosili? Naravno da neEvo i random mali primer kako to treba da izgleda, potez broj 22, hvata loptu i nista gather step nego pola koraka ili maksimalno korak i krece u dribling kako Bog zapovedaAko ni sad nisi skapirao na sta ciljam (izmedju ostalog, ovo je samo jedna u moru anomalija danas), predajem seIzvinjavam se regu i ostalima sto grakcem ili sta vec, navukao me kralj kao soma na bucku jbgNe moras da se izvinjavas, meni je prvom nocas zasmetao Buzelisov trokorak - koga inace volim kao igraca i zao mi je sto je u fransizi koja ne zna gde ide.
February 8Feb 8 4 hours ago, uini said:ulaznice za sharlot hype - train su kod @kralj & mene. i tachka.Pročitao sam na reditu da su nudili Bridgesa, Seja i pik za Murphyja III.Da su njega doveli umesto ovog nasilnika, bili bi mi najomiljeniji tim ikada.Nisam uopšte oduševljen Coby Whiteom kao igračem, ali može da bude 2nd unit leader.A- mi je njihov deadline grade.I Jose u Knicksima je super posao.
February 8Feb 8 Mnogo je to, tupave Pelikanse nema ko nije ojadio. Lamela je lead vocal tima. Em je super zabavan, em je ispao car što redukuje ulogu svaki put kad bi video da ima raspoloženijih.Biće zanimljivo šta će da urade u off seasonu, mada ne mogu da ih uopšte vizualizujem kao kontendere, mnogo im bolje stoji underdog status.
February 8Feb 8 Jebiga, ja ne mogu da zamislim Lamelu u ozbiljnoj PO seriji. Do mene je, imam bias jbg.
February 8Feb 8 Ma verovatno si u pravu. I dalje on igra neodgovoran basket, ali je delom i zbog toga zabavan.
February 8Feb 8 11 hours ago, Zli Gli said:Inace, svaka cast Mareju jer nije lako nositi teret kao najbolji igrac ekipe ali da u ovakvoj pobedi ima +/- ravno 0 a recimo Jokic +36, ne moze tako Dzamale, nemoj da se ponovi
February 8Feb 8 Ja kad je bila NBA utakmica jednom mesečno: tolerisali su se koraci, ali ne tolikoJa kad gledam NBA svaki dan: ovako mnogo koraka nije bilo kad sam gledao jednom mesečno