Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

ozbiljan auto-gol Janisa, jbg

mene zanima kako ovo nije zvanicni sukob interesa i kako liga ovo dozvoljava? vec su im se provlacili skandali sa kockanjima, ako ovo odobre za par godina bice mali milion namestanja i drugih sranja, insider gambling. usrace kosarku.

• Replies 6.3k
  • Views 267.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Za fanove Vuch-a, preporucujem ovaj podkast

Bas je kul tip

Edited by Have_Fun

13 hours ago, Hele said:

2 puta Ol star, praktično treća najbolja karijera u NBA-u od svih igrača sa ovih prostora.

Brat Hele, as usual, maši fudbal u petercu.

Ja dosta gotivim Vučinu, ali on čovek ima jedva 15 plejof utakmica u karijeri i tipa 3 pobede.

Meni je Vuč karijerno bolji od recimo Dragića ali daleko ispod Kukoča, Stojakovića, Divca od stare garde, Luku i Debelog da ne pominjem. Treća karijera po redu je baš suludo.

Verovatno je mislio na CG prostore

1. Pekman

2. Aleksandar Pavlović

3. Vuč

Lik igra već sad 15 godina u NBA-u, retko kad je povređen, ima dabl dabl karijerni prosek - 17 poena i 10 skokova. Kao što rekoh, dva puta Ol star itd.

Jbg, na kraju se ovce broje i sve se računa.

Nisam rekao da je treći najtalentovaniji igrač sa ovih prostora, nisam ni rekao najbolju karijeru, rekao sam treću najbolju NBA karijeru.

15 godina konstantnosti u najjačoj ligi na svetu. Igraće sigurno još.

Na 94. mestu je po broju postignutih poena i sad će ići još gore svakim mečom. Na primer Džejson Kid je na 95. mestu.

Na 35. mestu je po broju skokova, Dejvid Robinson je 36. mestu.

Ako je nekom draže, ajde da se zadržimo bar na treću najbolju regular season karijeru.

Edited by Hele

3 hours ago, napadaj said:

Šerholder u kompaniji koja se bavi klađenjem? Ovo kod Šterna ne bi prošlo.

Mislim da je fora da oni to reklamiraju (i zakonski je naravno proslo, u odvratnoj zemlji americi) kao da nije kladjenje, nego nekakvo trejdovanje misljenja???

Vidis da taj ceo Tarek kaze kako im je namera da "financialize everything"; bile su recimo opklade, izvini mislim "assetizovane razlike u misljenjima", tamo koliko ce Palestinaca te noci i$ra€l da ubije ili hoce li veceras amerika da napadne Iran itd. Naravno da je to u dovelo do velikih ulaganja u kompaniju cija vrednost na trzistu neprestano raste. Jezive stvari, buk demoni

Edited by spaceploitator

Kalshi Inc. is an American web-based prediction betting platform launched in July 2021, mostly used for traditional sports betting, which constitutes more than 90% of the activity on the site, accounting for 89% of the site's revenue in 2025.

Ok google procitaj intervjue sa dvoje osnivaca i malo dublje istrazi, nije standardno kladjenje i drugacije je zakonski regulisano, zato i dobijaju tolike investicije sada jer su izasli iz tog okvira

Btw ne kazem ovo da branim Janisa lol, uzasan potez al jbg ko ocekuje nesto bolje od vrhunskih sportista u prilicnoj je zabludi

Sviranje kurcu, da izvineš.

Kalshi će da plati nekom Morrisu da napravi šest ličnih i onda će da “savetuje” svoje pretplatnike da se klade na to.

Onda će i kladže da im plate da urade kontra-mošu, pa će biti dobri su insajderi, nekad omaše, ali uglavnom pogađaju.

Da i investori srecni. Najjace da ce Silver to da blokira, pre ce biti dogodine "Kalshi All Star Weekend"

1 hour ago, spaceploitator said:

Da i investori srecni. Najjace da ce Silver to da blokira, pre ce biti dogodine "Kalshi All Star Weekend"

Na Rivijeri u Gazi

Uh, sediš sa Vinsom Karterom i Trejsijem Mekgrejdijem i kažeš da ne kucaš više toliko jer dva poena su dva poena 😄

Može i gore, eno Redži Miler pre neki dan poredio Kejtlin Klark sa Pričardom.

Edited by reg

Jadan Pričard, nije zaslužio to 🥲