Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Musa energičniji nego što sam mislio D

• Replies 6.3k
  • Views 268.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, Amos said:

Musa energičniji nego što sam mislio D

Već je kod onog guranja Durena od strane Milera u prvoj četvrtini mirisalo na tuču.

Denver ponovo slabo šutira za tri, Jokić pasivan, Klivlend izgleda umorno. Stroter odličan u napadu, ali u odbrani još uvek naivan, poklonio tri bacanja Klivlendu bez ikakve potrebe, našao Hardena da handcheckuje.

jbt hardena ne smes da pogledas kecman

big val razgrce protivnicke centre wub

Imam osećaj da je svaki napad faul, ova četvrtina je negledljiva.

A jeste smor. Sa ovakvim kriterijumom bi OKC visio za playoff.

Za šta sam ostao budan do pola 6 jebo me otac glup'a.

Jezivo loša utakmica, obe ekipe bi najradije na odmor, mislim da je bilo jedno 50 faulova, kao da gledaš NFL. Još jedan clutch poraz Denvera. Barem Lejkersi za sada egal sa OKC.

Moze Klivlend mnogo bolje od ovoga, bas los mec za gledanje. Na to sve, ova zenska sto radi prenos za Nagetse na Altitude sports je uzasna smaracica, plus glas pakleno iritantan

Mislio sam da ce Micel masiti drugo namerno jer je ostalo samo 0.9 sekundi pa da Ameri opet pisu kako je to genijalno ali ipak nista

Edited by Zli Gli

Nije NFL nego ABA liga kad se čuje pištaljka svakih par sekundi, a niko ne zna zašto. Loše obe ekipe i sudije se uklopile u čemer.

11 minutes ago, Zli Gli said:

Moze Klivlend mnogo bolje od ovoga, bas los mec za gledanje. Na to sve, ova zenska sto radi prenos za Nagetse na Altitude sports je uzasna smaracica, plus glas pakleno iritantan

Moze i Denver bolje, igrali bez Gordona, Votsona, kao i Spensera koji bi dobro dosao u odbrani (plus su mislim svi ove godine bolji suteri za tri od Dzonsona i oba Brauna).

Da su pogadjali otvorene trojke pitanje da li bi doslo do tesne zavrsnice, a svakako bi bilo manje udvajanja Jokica i Mareja u poslednjih par minuta.

Denver ce imati problem kao Zvezda kad se svi vrate, ima previse igraca koji treba da imaju solidnu ulogu, bice tesko sve uklopiti (pogotovo sto Jokic vija svoje tripl dablove, jel)

Oklahoma izgleda jako ruzno bez Gilgesa, ok peglaju svi odbranu ali imaju isti problem kao Nagetsi sa Jokicem, previse se navikli na njega jer retko propusta meceve i onda bude mucno za gledanje. Mada ne igra nista ni Vilijams, mozda previse ocekujem ali recimo Hartenstajn i Holmgren ne bi sebi stvorili nesto u napadu pa da im zivot zavisi od toga, drze ih trojke igraca sa klupe i to sto se i Lejkersi gube opasno

Edited by Zli Gli

hartenstein svakako nema skorerskog skilla da kreira za sebe ali je zato izuzetan asistent i generalno timski igrac, koji zaprave sve drugo radi osim sto donosi poene

holmgren svakako moze da sutne preko bilo koga, samo je pitanje koliko je to ucinkovito a i ovaj njihov trener sa razlogom vodi tight operation, nema tu iskakanja iz opanajka

Edited by uini

Ma jasno sve, korisni su obojica ali tanak ucinak bez Sejoa svakako, na duze staze bi to bilo mnogo tragicnije

A jebi ga, bilo koji tim bez glavne zvezde nije isti. Tim je sklopljen oko zvezda. Snasli bi se ovi bez aleksandra vremenom, ali to ne bi bio sampionski tim.