February 8Feb 8 1 hour ago, kralj said:Pročitao sam na reditu da su nudili Bridgesa, Seja i pik za Murphyja III.Da su njega doveli umesto ovog nasilnika, bili bi mi najomiljeniji tim ikada.Nisam uopšte oduševljen Coby Whiteom kao igračem, ali može da bude 2nd unit leader.A- mi je njihov deadline grade.I Jose u Knicksima je super posao.apgrejd u odnosu na seja sekstona
February 8Feb 8 52 minutes ago, Venom said:Ja kad je bila NBA utakmica jednom mesečno: tolerisali su se koraci, ali ne tolikoJa kad gledam NBA svaki dan: ovako mnogo koraka nije bilo kad sam gledao jednom mesečnoSvi koji imamo oci znamo da je bilo tolerancije i pre ali minimalno a isto tako znamo i da je ovo danas bolesno, kao sto znate i vi strucnjaci do mojegaI gledamo i mi i vi tako da nema smisla dalje da se natezemo
February 8Feb 8 ovaj kli volš treba da bude nova maskota, umesto leprikonanervira me što ih nismo već omlatili, kontam da će da upadnu u neki shootin spree
February 8Feb 8 Da li se još nekom čini kao da nikad više timova nije tenkovalo? Imam utisak kao da je već sada početkom februara previše tekmi potpuno izvesno jer 10 timova žele da izgube što više tekmi. I ova utakmica večeras je mogla da bude zanimljivija da Bulsi nisu digli ruke u četvrtoj.
February 8Feb 8 2 hours ago, goofs said:Šengun menja Šeija za teamworld all-starŠengun zasluženo, šteta za Šeju, petorka SGA-Dončić-Janis-Vembi-Jokić je jedna od najjačih u istoriji košarke, šteta što je nećemo videti.Ovo praktično znači da Marej igra prvu petorku. Tj. igraće praktično sve vreme jer nemaju beka u izmenama.Baš mogu vrh da budu tekme ako budu igrali ozbiljno, a mogli bi malo i da igraju za to malo vremena koliko traje.
February 8Feb 8 27 minutes ago, reg said:Da li se još nekom čini kao da nikad više timova nije tenkovalo? Imam utisak kao da je već sada početkom februara previše tekmi potpuno izvesno jer 10 timova žele da izgube što više tekmi. I ova utakmica večeras je mogla da bude zanimljivija da Bulsi nisu digli ruke u četvrtoj.Juta imala sinoc +17 pred kraj trece ali trener nije vracao Dzeksona i Markanena pa je 1 Bejli zavrsavao kad je gorelo, opusteno su prodali mec
February 8Feb 8 Juta godinama tenkuje, sad imaš fanove Bulsa, starih plejin mušterija, koji se lože da će dobiti visok pik ako izgube sve do kraja. Da mi je neko rekao da ću uživati u utakmici Klipersa i Minesote...nadam se sa Kavai nije povredio pri pokušaju kucanja.
February 8Feb 8 Kavai je duplo bolji igrač od Anta. Da zamene dresove na poluvremenu Minesota bi dobila stoka razlike.
February 8Feb 8 eh sad, možda antoniju nije danas dan ali dečko šurimislim, nisam gledao prvo poluvreme, osim malo kada se pojavi izmišljeni igrač janik konan-niderhauzer