Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Mislim dosta je neobično što se sad tankuje više nego ikad, jer su povećali šanse ovim boljim ekipama. Tako su i Hawksi i Spursi dobili prvog pika.

• Replies 6.3k
  • Views 268.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Veceras par jakih meceva, makar na papiru, mada se ocekuju rutinske pobede Klivlenda i Oklahome

Pravi derbi je izmedju momcadi Sarlote i Pistonsa, da vidimo da li su domaci nindze ili mindze

Mislim da mora da se promeni globalni narativ oko NBA lige, sad je cela priča fokusirana ka lovu na prsten, samo prsten je bitan sve ostalo je neuspeh i kaljuga.

Nema ništa loše u tome da imaš span od 6-7-8 godina u kom igraš redovno plejof i nikad ne doguraš do vrha, ubodeš možda jedno finale, osvojio si konferenciju, još par drugih-trećih rundi.

Bam-Džimi Majami je odličan primer za to, 6 godina za redom su u plejofu, igrali dva finala, ali je i dalje stigma da su luzeri i da je to najgori tim koji je igrao finale lige, pa jbt. Zato je Sakramento do jaja, Halejeva kometa češće leti nego što oni prismrde plejofu.

Kuća na Pistonse, okućnica na Šarlot York

Edited by Amos

14 minutes ago, goofs said:

Mislim da mora da se promeni globalni narativ oko NBA lige, sad je cela priča fokusirana ka lovu na prsten, samo prsten je bitan sve ostalo je neuspeh i kaljuga.

Nema ništa loše u tome da imaš span od 6-7-8 godina u kom igraš redovno plejof i nikad ne doguraš do vrha, ubodeš možda jedno finale, osvojio si konferenciju, još par drugih-trećih rundi.

Bam-Džimi Majami je odličan primer za to, 6 godina za redom su u plejofu, igrali dva finala, ali je i dalje stigma da su luzeri i da je to najgori tim koji je igrao finale lige, pa jbt. Zato je Sakramento do jaja, Halejeva kometa češće leti nego što oni prismrde plejofu.

Promeniće se narativ onog trenutka kada klubovi prestanu da daju po pet pikova za igrače drugog ešalona da bi bili konkurentniji, iako su već imali sasvim respektabilne rostere. Nekada je takav luksuz bio rezervisan za nekoliko velikih tržišta, dok danas all-in strategiju preuzimaju i prave supertimove franšize poput Netsa, Sunsa, 76sa, Cavsa ili Magica. U tom širem kontekstu se i ovde učvrstio narativ da je gotovo moralna obaveza Denvera da Jokiću dovede neku zver i stvori ambijent da gomila nakit.

NBA je u tom smislu drugačije projektovan sistem od Evrolige. Reč je o ligi koja kroz salary cap, draft, lutriju i niz drugih ograničenja i favorizovanja svesno pokušava da niveliše razliku u kvalitetu i pruži strukturalne prednosti timovima sa slabijim učinkom. Ovaj model daleko je od savršenog, ali svaka radikalnija reforma zahteva posebnu pažnju jer narušavanje tog krhkog balansa vrlo lako može proizvesti suprotan efekat i dodatno produbiti nejednakosti koje liga nominalno pokušava da ublaži.

Možda bi zabrana trgovine pikovima bila dobra odluka, ali tankovanje ne bi istrebila.

Edited by kralj

najbolja ideja koju sam cuo u vezi tankovanja je da u jednom trenutku sezone, ranije odredjenog (mozda tajnovitog) datuma, zamrznu skorovi ekipa i od tog trenutka do kraja sezone u sustini pobede racunati kao poraze.

ovo sto prica bontemps od 14:30

4 hours ago, 189- said:

najbolja ideja koju sam cuo u vezi tankovanja je da u jednom trenutku sezone, ranije odredjenog (mozda tajnovitog) datuma, zamrznu skorovi ekipa i od tog trenutka do kraja sezone u sustini pobede racunati kao poraze.

ovo sto prica bontemps od 14:30

Sviđa mi se ta ideja, posebno ove godine kada su velika očekivanja od drafta. Ponovio je Bontemps u ovom delu koji se tiče količine tankovanja (tank-a-palooza). Svi se slažemo da je Detroit - Šarlot utakmica večeri.

Ako još jednom vidim Bontempsa danas pozliće mi

tankovati se mora, to je esencija nba lige

BREAKING: An unidentified Dallas investor group is interested in partnering with Mark Cuban to buy the Mavericks back from Patrick Dumont. A source close to Dumont told me “the family remains excited about the future of the franchise and the Cooper Flagg era.”

hahahaha

Pennies on the dollar D

Jamal igra, ajde jedan metak da pogodio čelo.

Edited by kralj

Šarlota zezanje.

Šta pogodi sad Sion, nisam očekivao da će stići da šutne, odličnu tekmu igraju Šarlot i Detroit, opasan tempo na početku.

On 7. 2. 2026. at 10:51, Have_Fun said:

Za fanove Vuch-a, preporucujem ovaj podkast

Bas je kul tip

Izašao i podkast sa Zupcem, odličan je.

https://www.youtube.com/watch?v=g_5WO5R3QL0

Edited by reg

Topić u igri za OKC Blue