February 4Feb 4 Očajne pikove je dobio Dallas. OKC naredni draft i top 20 Warriors protected. Mislim da su samo hteli da očiste cap i krenu ispočetka, što ima smisla jer imaju mladog igrača koji prodaje karte i mogu da prežive sa jeftinim timom. Možda nekog i potpišu. Wizardsi su složili solidnu ekipu ako Davis može da igra, ali su sad opet zakopani ugovorima verovatno, pa neće mnogo daleko sve i da dobro zaigraju. Ipak, fleksibilniji su nego što su bili pre par godina. Mislim da su i oni ovo uradili da nateraju mučene navijače da kupe karte. Al može da im se desi da Davis dođe u Jokić posle Konjare izdanju, jer mu više nije ni do čega.
February 4Feb 4 dobili su i lakers 1st 2029.OKC 2026 first-round pick - LAL 2029 first-round pick - GSW 2030 first-round pick (protected) - 3 future second-round picks Edited February 4Feb 4 by uini
February 4Feb 4 plus ovaj ruki aj johnson, kojeg sam uzeo na fantaziju, dok je bio charobnjak da dominiravrlo okej dil za mavse
February 5Feb 5 1 minute ago, bios said:Kakav cirkus Bukvalno, da li do igraca, sudija ili mix...ajmo jos jedan OT
February 5Feb 5 5 minutes ago, 1n54jd3r said:Bukvalno, da li do igraca, sudija ili mix...ajmo jos jedan OTMa da, nego ne htedoh da spoilerišem Banetu jer stream izgleda da putuje 5-6 minuta do Kine. Povredio se inače Watson u 4/4, zadnja loža.