January 15Jan 15 4 minutes ago, Amos said:Moja žena njega i Farfija iz Indijane zove srednjoškolcial me fantazi-zakopa kli sinoć: 2/8 sa slobodnjaka, neki amalgam mitch lobinsona & calathesa
January 15Jan 15 znam torimaux al' 2/8, mislim da bih ja toliko uspeo da ubacim da me probude u 2 ujutru ili kad su igrali po našem vremenu, daju mi da odem do klonje da piškim, eventualno poijem čašu vode (nije obavezno) i kao, ajde uini, imaš 8 pokušaja da zabodeš dva, pa na spavanje opet
January 15Jan 15 Author 2 hours ago, Milošica said:Njemu je šut valjda važio za klimav?istinu ti kazem, ne znam, ne pratim koledz zadnjih godina, tako da ga nisam bas gledao... ali ovo sto sada vidim, ima bas dobru mehaniku suta.
January 15Jan 15 1 hour ago, uini said:znam torimaux al' 2/8, mislim da bih ja toliko uspeo da ubacim da me probude u 2 ujutru ili kad su igrali po našem vremenu, daju mi da odem do klonje da piškim, eventualno poijem čašu vode (nije obavezno) i kao, ajde uini, imaš 8 pokušaja da zabodeš dva, pa na spavanje opetto što si opisao je lakše od trčanja za znojavim muškarcima pod pulsom 170, pa onda izvođenje slobonjakasamo napominjem
January 15Jan 15 5 hours ago, goofs said:to što si opisao je lakše od trčanja za znojavim muškarcima pod pulsom 170, pa onda izvođenje slobonjakasamo napominjemkako kome. ja volim kad je znojavo a volim i basket. ovaj furfi ocigledno ima manjak entuzijazma za nesto od ta dva
January 16Jan 16 34 minutes ago, 1n54jd3r said:Ovo mi je presmesnojebote svaki put kada vidim joe pruntyja on je u drugom timu