Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Screenshot_2026-01-18-17-43-26-454_com.facebook.katana-edit.jpg

• Alo Dzamale, pusti malo gas brate, krecu price da treba da me trejduju a ja sam i dalje tata ovde

• Sikter s tom rukom mlitavi statisticaru, dosta si nas sve minirao, sad ja preuzimam

A brat Gordon gleda i neverue...

Edited by Zli Gli

• Replies 6.3k
  • Views 267.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Majkl Kerik je najbolji menadžer u istoriji Mančester junajteda, pošto nema nijedan poraz u svim utakmicama koje je vodio.

Setimo se samo kako su uvek augodni Vizardsi prosle sezone dva puta ponistili sjajne individualne ucinke najboljeg srpskog igraca u istoriji NBA lige a eto sad bez njega na kraju ipak potop, pametnom dosta

I dalje mu ne praštaš što nije kupio Golfa fantom

Sada su tek opako ozbiljan tim

Golf je sitna lova, ne prastam Shan Janu sto nije uzeo CLS

Nego, salu na stranu zaista, sta mislite da li ce Jokic posle povratka i dalje vijati da ostane na tripl dabl proseku ili ce konacno pustiti i ostale da igraju ovako kao sto su pokazali da umeju?

Denver treba da odigra jos nekoliko utakmica protiv jacih timova i ako ovako dobro budu igrali i protiv njih, odmah trebaju da zavaljaju Jokica nekoj ekipi za brdo pikova i talentovanih igraca dok jos mogu. Ekipama danas nisu ni potrebni teski centri da bi osvojili titulu. Mnogo bolje izgledaju bez Jokica u ekipi, vise igraca ucestvuje u napadu a u odbrani su daleko bolji bez njega. Pitanje je samo kako ce izgledati u plej ofu. Mada mislim da bi im minimum bio druga runda kao sa Jokicem u zadnje dve sezone. Plus bi za Jokica dobili jos dosta kvalitetnih igraca koji bi im povecali sanse kada je u pitanju plasman u veliko finale.

48 minutes ago, Zli Gli said:

Setimo se samo kako su uvek augodni Vizardsi prosle sezone dva puta ponistili sjajne individualne ucinke najboljeg srpskog igraca u istoriji NBA lige a eto sad bez njega na kraju ipak potop, pametnom dosta

Gubili su sa njim i ove sezone protiv krs ekipa a gde je on imao dobru statistiku. Otkako se povredio takvih kikseva jos nisu imalu, dobijaju te ekipe rutinski.

Edited by Micko8

24 minutes ago, Micko8 said:

Denver treba da odigra jos nekoliko utakmica protiv jacih timova i ako ovako dobro budu igrali i protiv njih, odmah trebaju da zavaljaju Jokica nekoj ekipi za brdo pikova i talentovanih igraca dok jos mogu. Ekipama danas nisu ni potrebni teski centri da bi osvojili titulu. Mnogo bolje izgledaju bez Jokica u ekipi, vise igraca ucestvuje u napadu a u odbrani su daleko bolji bez njega. Pitanje je samo kako ce izgledati u plej ofu. Mada mislim da bi im minimum bio druga runda kao sa Jokicem u zadnje dve sezone. Plus bi za Jokica dobili jos dosta kvalitetnih igraca koji bi im povecali sanse kada je u pitanju plasman u veliko finale.

Ma jasno, mogli bi čak u tom scenariju i da probaju postavu sa 7 igrača istovremeno na terenu, kad ih već budu toliko imali. Ovo sad što imaju 10 upotrebljivih igrača, ko maltene nikad pre, to nije dovoljno.

Nego... Izolovani incident ili je i glavešinama lige postalo jasno da forsiranje ovog sranje pristupa počinje da utiče i na prihode lige?

Temetrius dominira protiv Orlanda, ne bi li privoleo neki tim da ponudi nesto opipljivo za njega

prilicno lagano ih je poresavao

8 hours ago, freakns said:

po onom sto se prica, Nuggetsi su dobili brdo ponuda za Watsona(sto bi Zli dodao, a za Jokica niko ne zove, nece da preuzmu najgori ugovor u ligi), sve su lagano odjebali, i 100% su spremni da ga potpisu u offseasonu.

e sad, to sto su oni spremni ne znaci nista. jer su oni mozda 100% spremni da mu daju 15M a on hoce 35M, tako da, macku o rep njihovu spremnost jer na kraju moze da bude kao za KCP gde su pricali kako je prihvatio vecu ponudu, pa kad se ovaj javio i rekao da mu Denver nista nije ni ponudio, poceli da se vade kako su znali da ce ici za vece pare nego sto su oni mogli da daju(zapravo, nije otisao za vece pare koje su mogli da daju, vec koje su hteli da daju...) jer ako nesto znamo, znamo da Kroenkes ne vole luxury tax

Nije baš ista situacija, jer je Pejt RFA na kraju sezone, što znači da mogu da čekaju da se pojavi najveća budala i da ogromne pare, pa procene šta im je činiti. Generalno je NBA uvek bio prepun budala koji daju hrpe para igračima koji toliko ne vrede, no sad ove kecelje stvarno okreću priču na drugu stranu, ozbiljno se škrtari kad je pomoćno osoblje u pitanju.

Iz tog razloga je sasvim izvesno da će potpisati Strotera, pa onda utopiti nekoga iz trojca Stroter-Braun-Džonson, jer je jedan višak i preskup za ulogu koju treba da odigra.

ma kakav stroter

Mislio sam na Votsona u drugom pasusu, ne znam što sam pisao Stroter, taj lik je marginalan.

3 hours ago, Micko8 said:

Svaka čast Klipersima i njihovom nizu pobeda koji ih je doveo do plej-ina, kao i Lejkersima koji se drže nekako bez Rivsa na plejof poziciji, ali Denver od Jokićeve povrede pa do 5. februara igra sa jednim ozbiljnim timom iz konferencije (OKC 2.2.). Verovatno se Jokić vraća kada krene teži deo rasporeda. Od poslednjih 10 tekmi imaju sačuvano mesto na tabeli i vraćeno samopouzdanje igračima sa klupe, od kojih ne mogu nikoga da zavaljaju (Votson premalo plaćen, Zik nedovoljno pokazao da bi se uvaljao njegov ugovor).