January 14Jan 14 The trouble with market research is that people don't think what they feel, they don't say what they think and they don't do what they say.David Ogilvy
January 14Jan 14 2 hours ago, pbg12345 said:KOGA BOLI KURAC ZA JEBENU MVP NAGRADU2 hours ago, pbg12345 said:ladno za ulicu brene, bez zajebancije, sam jokic je nebrojeno puta pokazao i rekao da mu se jebe za nagradua na nasim medijima, u komentarima, maltene jedina tema ocel izgubiti nagradu jer nece odigrati 65 utakmicasa druge strane gro tih likova sto pisu takve komentare se istovremeno (sa razlogom) sprdaju sa americkom opsednutoscu besmislenim statistikama, nagradama itd1 hour ago, pbg12345 said:sve je moguceja sam ubedjen da nikad ne bi pristao da se vrati nesto ranije nego sto je "sigurno" u smislu zdravlja i time iole ugrozi put do titule, samo da bi odigrao dovoljno utakmica i (eventualno) uzeo mvp nagradune mislim da je gadljiv na nagradenego da je jako dobro svestan onog sto se sve vise zaboravlja, a narocito na tom zaboravljanju insistiraju (pre svega americki) mediji, da je kosarka kolektivni sportcini mi se da on sebe smatra dobrim onoliko koliko tim napravi dobrim i jasno najvaznije ako titula to potvrdidobiti individualno nagradu u kosarci ako ekipa uz to ne uradi nista je prilicno besmislenoImaš poseban topik o najvrednijem igraču.
January 14Jan 14 7 hours ago, uini said:jel imas ideju koji paket bi bio okej povracaj za denver a da ne idu u tank mode? previdecu dilovanje super-super stara koji im je doneo jedinu titulu i ostalo, nego cisto business-wise?ja mislim da jedan tim ne moze da napravi takav paket, mozda dva ali jako tesko, skoro nemoguce.Ako misle da tejduju sa direktnim rivalima, Oklahoma uvek ima najvise pikova i mladih igraca mada se Jokic ne uklapa u njihov sistem. Mislim da Jokica u ovom trenutku ne bi zelele ekipe koje su u punom rebuilding mode-u. Ne znam ko sta ima da ponudi od ovih jacih ekipa ali verujem da bi ovo bio najpovoljniji trenutak za Denver da se nakupi pikova i talentovanih igraca , ne bi morali da idu u puni rebuilding, a bili bi i dalje konkurentan tim na Zapadu.
January 14Jan 14 1 hour ago, reg said:Imaš poseban topik o najvrednijem igraču. Tako je, ovo je topik o svim Nagetsima, ne samo o Jokiću
January 14Jan 14 13 minutes ago, Micko8 said:Ako misle da tejduju sa direktnim rivalima, Oklahoma uvek ima najvise pikova i mladih igraca mada se Jokic ne uklapa u njihov sistem. Mislim da Jokica u ovom trenutku ne bi zelele ekipe koje su u punom rebuilding mode-u. Ne znam ko sta ima da ponudi od ovih jacih ekipa ali verujem da bi ovo bio najpovoljniji trenutak za Denver da se nakupi pikova i talentovanih igraca , ne bi morali da idu u puni rebuilding, a bili bi i dalje konkurentan tim na Zapadu.ja te lepo pitao sta bi bio paket osim tankovanja a ti o pikovima.zasto bi od top3 favorita pretvarao sebe u konkurentan timkada dilujes jokaru, hoces neki mega-dil,nesto sto niko nikada nije dobio
January 14Jan 14 Jokić-Wemby 1 na 1 razmena.Spursima bi Jokić legao i odmah bi ušli u trku za titulu a ne čekali da Wemby i ekipa oko njega sazru, jer Jokić odmah čini saigrače boljim.Wemby bi učinio Denver instant top1 kandidatom za titulu jer im napad ostaje ubistven a najzad bi dobili odbranu ispod koša koja im sad fali.Serem jbt. Ko, bre, trejduje igrače tog kalibra u situacijama kad imaju još i timove za titulu (odmah ili u najavi za sezonu-dve)?!Ok, serem opet. Dešavaju se takvi trejdovi ako su Lejkersi sa druge strane. Dakle, realno, Jokić u Lejkerse. A u put Denvera idu Reevs i Knecht, eventualno još neki protected pik i prava na Cory Hightowera (draftovanog 2000. godine) Edited January 14Jan 14 by Svarog
January 14Jan 14 Istina je da je ovaj Denverov streak bezmalo istorijski, samim tim i potpuno neodrživ. Napraviti 4-1 bez dva startera, od kojih je jedan najbolji i najuticajniji igrač lige, pride da Murray propusti 3/5 tih utakmica, dok su preostala dva startera na rigoroznom injury managementu je Hollywood story. Ali pominjati trade Jokića u ovakvom kontekstu jednostavno nema nikakvog smisla, a nisam siguran da se zajebavate.
January 14Jan 14 Trejd jokića nema nikakvog smisla, ja ga hoću iz čisto sebičnih razloga - zavoleo sam ovu ekipu, a ne mogu da navijam za njih zbog ćacija
January 14Jan 14 Naravno da se zajebavaju. Ali nije lose laprdati i sprdati se. Ima tu kojekakvijeh bisera.
January 15Jan 15 6 hours ago, Svarog said:Jokić svojim neigranjem odmah čini saigrače boljim.+1Otkljucali se prakticno svi, samo je beli Braun pokazao da je Jokiceva pudlica i teska prevara za ove pare koje je iskamcio(Spensera Dzonsa ne racunam, on je defanzivni specijalac a u napadu bi i sa petorkom najboljih asistenata ikad na svim pozicijama opet imao od 0-6 poena svaki mec ali evo cak je i on prokinuo)Ubise muceni Dalas s pola gasa bez centra, svi lepo timski igraju i niko nikom ne jebe mater Edited January 15Jan 15 by Zli Gli
January 15Jan 15 Suoer tekma, naročito uzevši u obzir da 8,5/10 najboljih igrača u oba tima ne igraju.
January 15Jan 15 Kakva je avangarda PPP. Apsolutno niko na svetu nigde drugde nije ni poluozbiljno razmiljao o mogucnosti da Denver trejduje Jokica.