Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Zar Votson ne igra više 3, što ne mogu on i Braun zajedno u petorci? Trejduju Kema Džonsona na kraju sezone i daju Votsonu ugovor. Kemu podignu spomenik zbog trejda.

Kem Džonson puni 30 za mesec i po, ova dvojica su budućnost.

Imaju solidne bekap opcije za Brauna i Votsona, dobiju još nekog pika za Džonsona i vozi.

• Replies 6.3k
  • Views 267k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne vidim neke spektakularno veće šanse za pobedu ako fauliraš, jer i tu se može desiti niz nepredviđenih okolnosti, pogotovo sad kad se dižu za 3 sa pola terena i dobijaju bacanja za to. Uslov je takođe da imaš perfektno smirenog izvođača slobodnih bacanja u finišu tekme, i da ćeš uspeti da mu doturiš loptu. Otprilike podjednak procenat neizvesnih ishoda, kao da pustiš nekog da ti pripali trojku iz trka preko ruke i vidiš odmah na čemu si.

U ovoj modernoj NBA moze zaista da se desi niz nepredvidjenih okolnosti jer se sve radi sa ciljem da se isporuci "spektakl" po svaku cenu, pa samim tim i ta dizanja za 3 kad je napeto gde sudije jedva cekaju da sviraju nesto, onda 2+1 i 3+1 za nepostojece kontakte itd itd. Ima milion primera, npr. Halibarton preko Janisa za 3+1 gde je prvo par koraka gatherovao loptu pa pripalio i sudija jedva docekao da mu dodeli i bacanje za ne znamo sta, valjda za hajlajt jer su ta 4 poena donela pobedu. Ili one fore usao mu u mesto doskoka, kako to sudije natezu ali niko se ne buni od igraca i trenera jer su svi preplaceni i boli ih patka, osim ovako kad direktno utice na ishod meca gde se igraci u afektu sete da to ne treba da se svira

Napravili su odvratan proizvod od nekad jako atraktivnog, sad smo dobili to da bukvalno svi igraci foliraju, preuvelicavaju kontakt, cimaju se kao ovde ovaj iz Milvokija ili kao nas Jokara sa onim njegovim teatralnim bacanjima i padovima... I to sve se prodaje kao skill, jako jezivo

U pravoj muskoj Fiba kosarci se to mnogo redje desava, hvala Bogu, i zelim im brzu propast NBA Europe lige, ako uopste i krene

Edited by Zli Gli

Statistika je neumoljiva i potpuno je na strani namernog fauliranja, namernog promašivanja slobodnih bacanja i sličnih taktika. Ipak, kao što rekoh, samo neki treneri i ekipe ih koriste. Drugi ovo smatraju za gimmick ili cheap play i odbijaju da tako dobijaju utakmice iako analitika jasno pokazuje da ovakvim potezima šanse za pobedu uglavnom značajno rastu.

Ono što mnogi zanemaruju je veština potrebna da se ovakva strategija izvede pravilno, tačan tajming, izbor pravog igrača, kontrola lopte, odbijanja i pravilan raspored posle slobodnih bacanja.

U ovom slučaju Toronta ne naravno, ovo uglavnom rade svi, a šokira se onaj koji gleda možda utakmicu godišnje. Mada je i Slavko Cvitković đipao kao oparen kada je raskrinkao taktiku da Rašić poništi Hrvate ovakvim sličnim promašajem sa bacanja.

Mislim, sigurno mi ovde znamo bolje od Lebrona šta treba, a šta ne treba, iako čovek može pola sata da elaborira razliku između namernog promašaja kada je osralo 1,05 sekundi ili 0,95. Nije u tome caka nego lik hoće da pobedi igrački.

U to ime, moraju što pre da nađu način da spreče i ono Jokarino kraduckanje, ako ništa, da bi ga Gli gledao minut ili koliko već uspe da lapi duže.

• Author
14 hours ago, 1n54jd3r said:

Komentarisu po tnjiteru kako je ogroman zajeb sto su dali 125M CB-u a P-wat ce biti bolji od njega i zapaliti uskoro

niko nije mogao ovo ocekivati...

ja sam Watsona hvalio kad je dosao iz G League posle all stara 2023 i rekao da ocekujem eksploziju sledece godine... ali nije se desilo, kao ni prosle godine. ali cak i ja koji sam poslovicni optimista kada su Nuggetsi u pitanju, i uglavnom ih ceim vise nego sto vrede, nisam ovo mogao ni pretpostaviti. ono sto je svima bilo jasno je da covek ima daleko veci upside i ofanzivno i defanzivno od CBa. ali nije CB bas rupa. nego ljudi brzo i lako zaborave. on je odigrao muski playoff 2023. da je Malone bio pametan i dao mu sansu u sedmoj tekmi protiv Minny, mozda bi i 2024. bila drugacija, a i prosle sezone je igrao odlicnu seriju protiv OKC...

takodje, Nuggetsima treba igrac kao sto je CB. da igra na maxu uvek i ne pravi greske. jer Nuggetsi vec imaju dva coveka koji su jedno 3 levela iznad ovoga sto PWat pokazuje u napadu.

ah, da, nece obavezno zapaliti. dace mu Nuggetsi ako su pametni 5 godina 150 milki ekstenziju, odigrati sledecu sezonu u second apronu, i onda kada Cam i Big Val izadju iz ugovora, morace da puste CBa, Watsona ili cak Gordona. mislim, mogu i da ga puste, ali onda su pojeli tesko govno.

Ovo je najozbiljniji Denver od pocetka sezone. Raznovrsna igra na oba kraja terena. Da sam uprava Denvera bez razmisljanja bi razmenio Jokica za neki odlican paket koji verovatno jos mogu da dobiju za njega.

3 minutes ago, Micko8 said:

Ovo je najozbiljniji Denver od pocetka sezone. Raznovrsna igra na oba kraja terena. Da sam uprava Denvera bez razmisljanja bi razmenio Jokica za neki odlican paket koji verovatno jos mogu da dobiju za njega.

jel imas ideju koji paket bi bio okej povracaj za denver a da ne idu u tank mode? previdecu dilovanje super-super stara koji im je doneo jedinu titulu i ostalo, nego cisto business-wise?

ja mislim da jedan tim ne moze da napravi takav paket, mozda dva ali jako tesko, skoro nemoguce.

Сулуде су ове бројке Вотсона од повреде Јокића 24,21,23,24,30,25,19,31

Јасно је да је неко морао да повуче, посебно јер је и Мареј пропустио неколико утакмица, ал ово је баш искорак.

На 5-3 су овако осакаћени, плус им распоред баш иде на руку практично све до тог меча са Оклахомом почетком фебруара, кад је реално да се комплетирају. Нема ни разлога да форсирају Јокића сем те приче о броју текми за мвп, што не верујем да је фактор због којег би ризиковали било шта.

Možda bi Hjuston dao Amena i DVVa za njega, ali im ne treba Amen pored Pwat-a. Dakle mora Šengun, Tari Eason i pik druge runde.

1 minute ago, Amos said:

Možda bi Hjuston dao Amena i DVVa za njega, ali im ne treba Amen pored Pwat-a. Dakle mora Šengun, Tari Eason i pik druge runde.

za koga?

Za jamala

lakersi daju pikove 1. runde u narednih 10 godina, Lebronove i još po nešto... Gledamo Nikola&Luka tandem narednih par godina... fantom

• Popular Post

kao neka slaninijada u LAu

40 minutes ago, uini said:

za koga?

Pa za Jokića, kako za koga?

Ako pokušavaš da iskamčiš i pik prve runde, ne može.

• Author
55 minutes ago, radisa said:

lakersi daju pikove 1. runde u narednih 10 godina, Lebronove i još po nešto... Gledamo Nikola&Luka tandem narednih par godina... fantom

ako ode jednog dana u Lakerse, ukinucu sledovanje bureka u Somboru

28 minutes ago, Amos said:

Pa za Jokića, kako za koga?

Ako pokušavaš da iskamčiš i pik prve runde, ne može.

ma jao, ma jok. za jokaru mora neki nikad vidjen ransom